loading
S&a blog
VR

Er lasersvejserobot virkelig så dyr, som du forestiller dig?

For at holde lasersvejserobotten velfungerende ved at fjerne dens ekstra varme, er en industriel proceskøler ofte en god overvejelse. S&A Teyu CWFL-seriens industrielle laserkølesystemer er velegnede til afkøling af lasersvejserobotter fra 500W til 20000W.

Lasersvejserobot anvendes i vid udstrækning inden for fremstilling af præcisionselektronik, fremstilling af bilkomponenter, rumfart osv. Mange mennesker, der ikke forstår lasersvejserobot, synes, det er ret dyrt. Men er det sådan? Lad os tage et kig på nedenstående analyse og se, om du stadig mener det.


1. Levetid 
Med korrekte betjeningsmetoder og sin egen kvalitet kan lasersvejserobot have en lang levetid op til flere årtier. Selvom brugere måske bruger næsten et års løn af en normal svejsetekniker på at købe en lasersvejserobot, kan den bruges i så lang tid. Det er bestemt prisen værd. 


2. Svejsekvalitet
Lasersvejserobot bruger laserkilde som varmekilde ved svejsning. Den har en kompakt størrelse, fremragende fleksibilitet og overlegen svejseydelse. Dette kan være med til at sikre svejsekvaliteten i produktionslinjen, forbedre svejseeffektiviteten, forkorte produktets livscyklus og øge konkurrenceevnen for brugerne. 

3.Forskellige producenter
Der er ret mange producenter af lasersvejserobotter på markedet, og forskellige producenter har forskellig styrke, og hvad de leverer kan variere i kvalitet, mangfoldighed og så videre. Producenter med høj teknologi og veletableret service vil med sikkerhed have en relativt høj pris på deres lasersvejserobotter. Og det er forståeligt. Derfor skal vi ikke kun fokusere på prisen og også vide mere om producentens produktionsstyrke, teknologiniveau og deres service. 

For at holde lasersvejserobotten velfungerende ved at fjerne dens ekstra varme, er en industriel proceskøler ofte en god overvejelse. S&A Teyu CWFL-seriens industrielle laserkølesystemer er velegnede til afkøling af lasersvejserobotter fra 500W til 20000W. Alle CWFL-seriens industrielle proceskølere er grundigt testet, før de sendes til kunderne og leveres med en 2-års garanti. Overholder CE, RoHS og REACH standarder, S&A Teyu kølere er altid din pålidelige partner til lasersvejserobotkøling. For mere information om S&A Teyu CWFL serie laservandkølere, klik https://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2


industrial process chiller

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk