loading
S&a blog
VR

Forklaringen og fordelen ved automatisk kantpatrulje i laserskæremaskine

Efterhånden som laserteknikken bliver mere og mere moden, er laserskæremaskinen blevet opdateret meget hurtigt. Skærekraften, skærekvaliteten og skærefunktionerne er blevet væsentligt forbedret.

Efterhånden som laserteknikken bliver mere og mere moden, er laserskæremaskinen blevet opdateret meget hurtigt. Skærekraften, skærekvaliteten og skærefunktionerne er blevet væsentligt forbedret. Blandt disse tilføjede funktioner er automatisk kantpatrulje en af ​​de mest populære. Men hvad er automatisk kantpatrulje i laserskæremaskine overhovedet? 


Med støtte fra CCD og computersoftware kan laserskæremaskine udføre ret præcis skæring på metalpladen og spilder ingen metalmaterialer. Tidligere, hvis metalpladen ikke er placeret i en lige linje på laserskærelejet, vil nogle af metalpladerne gå til spilde. Men med den automatiske kantpatruljefunktion kan laserskæremaskinens laserskærehoved mærke hældningsvinklen og det oprindelige punkt og justere sig selv for at finde ud af den korrekte vinkel og sted, så skærepræcisionen og -kvaliteten kan garanteres. Metalmaterialer vil ikke blive spildt. 

Den automatiske kantpatruljefunktion involverer hovedsageligt X- og Y-akseplacering eller produktstørrelse for at programmere de forventede mønstre. Efter at denne funktion er startet, begynder automatisk identifikation fra sensoren og CCD også. Skærehovedet kan starte fra et tildelt punkt og beregne hældningsvinklen gennem to vinkelrette punkter og derefter justere skæreruten for at afslutte skærejobbet. Dette kan hjælpe med at spare betjeningstiden meget, og det er derfor, mange mennesker kan lide denne automatiske kantpatrulje i laserskæremaskine. For tungmetalplader, der vejer flere hundrede kilo, er det yderst nyttigt, for det er ret svært at flytte disse metaller. 

Fra lav effekt til høj effekt, fra enkeltfunktion til multifunktion, har laserskæremaskine opfyldt behovene på de udviklende markeder. Som en kundeorienteret producent af vandkølere, S&A Teyu bliver også ved med at opgradere sin industrielle vandkøler for at imødekomme det skiftende kølebehov fra laserskæremaskinen. Fra ±1℃ til ±0,1℃ temperaturstabilitet er vores industrielle vandkølere blevet mere og mere præcise. Desuden understøtter vores industrielle vandkølere Modbus-485 kommunikationsprotokol, som kan realisere kommunikationsprotokollen mellem laserskæremaskine og køleren. Find din industrielle vandkøler til din laserskæremaskine på https://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2 


industrial water cooler

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk