loading

ultrahurtig laserkølerenhed

Du er på det rigtige sted for ultrahurtig laserkølerenhed.Nu ved du allerede, at uanset hvad du leder efter, er du sikker på at finde den på TEYU S&A Chiller.Vi garanterer, at det er her TEYU S&A Chiller.
har karakteristikken af ​​, den har en omfattende anvendelsesmuligheder..
Vi tilstræber at levere den højeste kvalitet ultrahurtig laserkølerenhed.for vores langsigtede kunder, og vi vil aktivt samarbejde med vores kunder for at tilbyde effektive løsninger og omkostningsfordele.
  • 4U Rack Mount Water Chiller RMUP-300 til UV Laser Ultrahurtig Laser
    4U Rack Mount Water Chiller RMUP-300 til UV Laser Ultrahurtig Laser
    TEYU stativmonteret vandkøler RMUP-300 er kun 4U høj og ideel til 3W-5W UV laser og ultrahurtig laser. Den leverer ekstremt præcis køling på ±0,1°C stabilitet med PID-kontrolteknologi og en kølekapacitet på op til 380W. Da den er ekstremt temperaturstabil, kan RMUP-300 vandkøler tilfredsstille dine krævende laserprocesser.Rackmonteret vandkølerRMUP-300 inkorporerer standardfunktioner som meget holdbar vandpumpe, højtydende køleventilator og integrerede fronthåndtag, der giver mulighed for nem mobilitet. Vandpåfyldningsporten og afløbsporten er monteret foran, hvilket er meget praktisk at bruge. Det anvendte kølemiddel overholder miljøstandarder. Lille, let, ultrapræcis, pladsbesparende, minidimension for overlegen ydeevne, RMUP-300 vandkøler kan realisere al din fantasi af en lille laserkøleenhed.
  • 6U luftkølet stativkøler RMUP-500 Kan monteres i 19'' rack med ±0,1℃
    6U luftkølet stativkøler RMUP-500 Kan monteres i 19'' rack med ±0,1℃
    TEYU 6U luftkølet stativkøler RMUP-500 har et 6U-rackmonteringsdesign og er perfekt til 10W-15W UV-laser, ultrahurtig laser-, halvleder- og laboratorieinstrumentkøling. Dette industrielle vandkølingssystem kan monteres i et 6U-stativ og tillader stabling af relaterede enheder, hvilket indikerer et højt niveau af fleksibilitet og mobilitet. Den leverer ekstremt præcis køling på ±0,1°C stabilitet med PID-kontrolteknologi.Kølekraften afstativmonteret vandkøler RMUP-500 kan nå op til 650W. En vandstandskontrol er installeret foran med gennemtænkte indikationer. Vandtemperaturen kan indstilles mellem 5°C og 35°C med konstant temperaturtilstand eller intelligent temperaturstyringstilstand til valg.
  • S&A Chiller deltager i SPIE PhotonicsWest på stand 5436, Moscone Center, San Francisco
    S&A Chiller deltager i SPIE PhotonicsWest på stand 5436, Moscone Center, San Francisco
    Hej venner, her er en chance for at komme tæt på S&A Chiller~ S&A Chiller Manufacturer vil deltage i SPIE PhotonicsWest 2023, verdens indflydelsesrige optik& fotonik teknologier begivenhed, hvor du kan møde vores team personligt for at tjekke ny teknologi, nye opdateringer af S&A industrielle vandkølere, få professionel rådgivning, og find ud af den ideelle køleløsning til dit laserudstyr. S&A Ultrahurtig laser& UV Laser Chiller CWUP-20 og RMUP-500 disse to lette kølere vil blive udstillet på #SPIE #PhotonicsWest den 31. januar - 2. februar.  Vi ses på STAND #5436!
  • Laser mikrobearbejdningsteknik spiller en vigtig rolle i halvledermaterialebehandling
    Laser mikrobearbejdningsteknik spiller en vigtig rolle i halvledermaterialebehandling
    For at imødekomme produktionsefterspørgslen vil halvlederbehandlingsudstyret opleve en dramatisk vækst. Dette udstyr omfatter stepper, laserætsningsmaskine, tyndfilmsdeponeringsudstyr, ionimplantator, laserskrivemaskine, laserhulsboremaskine og så videre.
  • Hvilken rolle spiller ultrahurtig laser i forbrugerelektronik?
    Hvilken rolle spiller ultrahurtig laser i forbrugerelektronik?
    Hvis vi siger, at laser er en skarp kniv, så er ultrahurtig laser den skarpeste kniv af en skarp kniv. Så hvad er ultrahurtig laser? Nå, ultrahurtig laser er en slags laser, hvis pulsbredde når picosekund eller femtosekund niveau.
  • Forskellen mellem ultrahurtig laser og traditionel laser
    Forskellen mellem ultrahurtig laser og traditionel laser
    Traditionel laser bruger den termiske effekt af laserlyset til at realisere forskellige former for behandling. For ultrahurtig laser bruger den dog felteffekt til at udføre behandlingen.
  • Hvad bruges flowkontakten på den ultrahurtige bærbare laserkøleenhed til?
    Hvad bruges flowkontakten på den ultrahurtige bærbare laserkøleenhed til?
    Flowkontakt er ofte monteret i den ultrahurtige laser bærbare køleenhed for at overvåge flowhastigheden. Når flowhastigheden er højere eller lavere end et sætpunkt, udløses et alarmsignal og sendes til kølesystemet på den ultrahurtige laserkøler.
  • Anvendelsen og potentialet af ultrahurtig laser
    Anvendelsen og potentialet af ultrahurtig laser
    Som nævnt før er ultrahurtig laser kendt for høj præcision, og temperaturkontrol er tæt forbundet med denne form for høj præcision. For at imødekomme den voksende efterspørgsel efter ultrahurtig laser, S&A Teyu udvikler de kompakte vandkølere, der er specielt designet til afkøling af ultrahurtige lasere op til 30W - CWUP-serien og RMUP-serien.
  • Hvorfor ultrahurtig laserkøler bliver mere og mere populær i smartphone-forretninger?
    Hvorfor ultrahurtig laserkøler bliver mere og mere populær i smartphone-forretninger?
    I dag er smarttelefoner blevet mindre og mindre& tyndere og tyndere, og den har tusindvis af elektroniske komponenter integreret der. At arbejde på så lille et område præcist uden at beskadige disse komponenter er ikke en nem ting. Nå, for ultrahurtig laser er det dejligt og nemt.
  • Ultrahurtig laser kan perfekt løse det vanskelige problem med glasskæring
    Ultrahurtig laser kan perfekt løse det vanskelige problem med glasskæring
    Blandt disse laserteknologier er ultrahurtig laser uden tvivl den mest iøjnefaldende. Som vi alle ved, refererer ultrahurtig laser til laser, hvis pulsbredde er mellem picosekunders niveau (10-12 sekunder) eller mindre og har en meget høj spidsværdi.
  • Ultra-præcis lille vandkøler CWUP-20 til 20W solid state ultrahurtig laser
    Ultra-præcis lille vandkøler CWUP-20 til 20W solid state ultrahurtig laser
    Ultra-præcis lille vandkølerenhed CWUP-20 er anvendelig til køling af 20Wfast tilstandultrahurtige lasere inklusive picosekundlaser, femtosekundlaser, nanosekundlaser og så videre. Den har en kølekapacitet på 1700W sammen med±0,1℃ temperaturstabilitet.
KONTAKT OS
Bare fortæl os dine krav, vi kan gøre mere, end du kan forestille dig.

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk