loading

Ultrahurtig laser

Du er på det rigtige sted for Ultrahurtig laser.Nu ved du allerede, at uanset hvad du leder efter, er du sikker på at finde den på TEYU S&A Chiller.Vi garanterer, at det er her TEYU S&A Chiller.
Eftersynene vedrS&A Chiller udføres baseret på kvalitetskontrolprocedurer. Disse procedurer omfatter stoffer, kontrol, størrelsesmåling, syning og efterbehandling..
Vi tilstræber at levere den højeste kvalitet Ultrahurtig laser.for vores langsigtede kunder, og vi vil aktivt samarbejde med vores kunder for at tilbyde effektive løsninger og omkostningsfordele.
  • 6U Rack Mount Chiller RMUP-500 til UV Laser Ultrahurtig Laser 220V
    6U Rack Mount Chiller RMUP-500 til UV Laser Ultrahurtig Laser 220V
    Rackmonteret køler RMUP-500 har et 6U rackmonteringsdesign og er perfekt til 10W-15W UV-laser og ultrahurtige laserapplikationer. Den leverer ekstremt præcis køling på ±0,1°C stabilitet med PID-kontrolteknologi. Dette industrielle vandkølingssystem, der kan monteres i et 6U-rack, tillader stabling af relateret enhed, hvilket indikerer et højt niveau af fleksibilitet og mobilitet. Køleeffekten kan nå op til 650W og den tilgængelige strømforsyning er 220V. Vandstandskontrol er installeret foran med gennemtænkte indikationer. Vandtemperaturen kan indstilles mellem 5°C og 35°C med konstant temperaturtilstand eller intelligent temperaturstyringstilstand til valg.
  • Lille industrikøler CWUP-10 til ultrahurtig laser UV-laser ±0,1°C Høj kontrolpræcision
    Lille industrikøler CWUP-10 til ultrahurtig laser UV-laser ±0,1°C Høj kontrolpræcision
    Lille industriel køler CWUP-10 er designet specielt til ultrahurtig laser og UV-laser. Lille som den er, går dens temperaturkontrolevne ikke på kompromis. Denne laservandkøler leverer overlegen temperaturkontrol på ±0,1°C med PID-kontrolteknologi. Den er designet med et kompressorkølekredsløb med korrekt designet rørledningsarrangement, som undgår generering af bobler for at reducere indvirkningen på laserne. Det, der gør CWUP-10 industriel chiller endda unik, er, at den inkorporerer RS485 kommunikationsfunktionen, hvilket giver et højere kommunikationsniveau mellem køleren og lasersystemet.
  • Lille kølesystem CWUP-40 til ultrahurtig laser UV-laser ±0,1°C stabilitet
    Lille kølesystem CWUP-40 til ultrahurtig laser UV-laser ±0,1°C stabilitet
    Vores ekspertise inden for højpræcisionskøleteknologi udmønter sig ilille kølesystem CWUP-40. Denne kølemaskine kan være enkel i designet, men alligevel leverer den præcis køling med ±0,1°C stabilitet med PID-kontrolteknologi og en konstant strøm af afkølet vand til din ultrahurtige laser og UV-laser. Fuldstændig selvstændig, CWUP-40 laservandkøler kombinerer en højeffektiv kompressor og en holdbar ventilatorkølet kondensator og er velegnet til renset vand, destilleret vand eller deioniseret vand. Modbus 485 kommunikationsfunktion er designet til at give effektiv kommunikation mellem køleren og lasersystemet.
  • Kan du se forskel på nanosekundlaser, picosekundlaser og femtosekundlaser?
    Kan du se forskel på nanosekundlaser, picosekundlaser og femtosekundlaser?
    Laserbehandling er ret almindelig i vores daglige liv, og mange af os kender det ganske godt. Du hører måske ofte, at udtrykkene nanosekund laser, picosekund laser, femtosekund laser. De tilhører alle ultrahurtig laser. Men ved du, hvordan du adskiller dem?
  • CO2 laser mærkningsmaskine vs fiber laser mærkningsmaskine
    CO2 laser mærkningsmaskine vs fiber laser mærkningsmaskine
    Der findes et par typer lasermarkeringsmaskiner på markedet. Ud over UV-lasermarkeringsmaskine, som har den højeste præcision, er CO2-lasermarkeringsmaskine og fiberlasermarkeringsmaskine meget almindelige i de forskellige industrier. Så hvad er forskellene mellem disse to?
  • Hvad er fordelene ved ultrahurtig laser?
    Hvad er fordelene ved ultrahurtig laser?
    Den tid, hvor ultrahurtig laser interagerer med materiale, er meget kort, så det vil ikke bringe varmeeffekt til de omgivende materialer. Derfor er ultrahurtig laser også kendt som "kold behandling".
  • Hvilken rolle spiller ultrahurtig laser i forbrugerelektronik?
    Hvilken rolle spiller ultrahurtig laser i forbrugerelektronik?
    Hvis vi siger, at laser er en skarp kniv, så er ultrahurtig laser den skarpeste kniv af en skarp kniv. Så hvad er ultrahurtig laser? Nå, ultrahurtig laser er en slags laser, hvis pulsbredde når picosekund eller femtosekund niveau.
  • Forskellen mellem ultrahurtig laser og traditionel laser
    Forskellen mellem ultrahurtig laser og traditionel laser
    Traditionel laser bruger den termiske effekt af laserlyset til at realisere forskellige former for behandling. For ultrahurtig laser bruger den dog felteffekt til at udføre behandlingen.
  • Hvad bruges flowkontakten på den ultrahurtige bærbare laserkøleenhed til?
    Hvad bruges flowkontakten på den ultrahurtige bærbare laserkøleenhed til?
    Flowkontakt er ofte monteret i den ultrahurtige laser bærbare køleenhed for at overvåge flowhastigheden. Når flowhastigheden er højere eller lavere end et sætpunkt, udløses et alarmsignal og sendes til kølesystemet på den ultrahurtige laserkøler.
  • Anvendelsen og potentialet af ultrahurtig laser
    Anvendelsen og potentialet af ultrahurtig laser
    Som nævnt før er ultrahurtig laser kendt for høj præcision, og temperaturkontrol er tæt forbundet med denne form for høj præcision. For at imødekomme den voksende efterspørgsel efter ultrahurtig laser, S&A Teyu udvikler de kompakte vandkølere, der er specielt designet til afkøling af ultrahurtige lasere op til 30W - CWUP-serien og RMUP-serien.
  • Hvorfor ultrahurtig laserkøler bliver mere og mere populær i smartphone-forretninger?
    Hvorfor ultrahurtig laserkøler bliver mere og mere populær i smartphone-forretninger?
    I dag er smarttelefoner blevet mindre og mindre& tyndere og tyndere, og den har tusindvis af elektroniske komponenter integreret der. At arbejde på så lille et område præcist uden at beskadige disse komponenter er ikke en nem ting. Nå, for ultrahurtig laser er det dejligt og nemt.
KONTAKT OS
Bare fortæl os dine krav, vi kan gøre mere, end du kan forestille dig.

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk