loading
S&a blog
VR

Hvilken rolle spiller ultrahurtig laser i forbrugerelektronik?

Hvis vi siger, at laser er en skarp kniv, så er ultrahurtig laser den skarpeste kniv af en skarp kniv. Så hvad er ultrahurtig laser? Nå, ultrahurtig laser er en slags laser, hvis pulsbredde når picosekund eller femtosekund niveau.

Ultrafast laser small water chiller

Hvis vi siger, at laser er en skarp kniv, så er ultrahurtig laser den skarpeste. Så hvad er ultrahurtig laser? Nå, ultrahurtig laser er en slags laser, hvis pulsbredde når picosekund eller femtosekund niveau. Så hvad er specielt ved laseren på dette pulsbreddeniveau?


Nå, lad os forklare forholdet mellem laserbehandlingspræcision og pulsbredde. Generelt gælder det, at jo kortere laserpulsbredden er, desto højere præcision opnås. Derfor er ultrahurtig laser, som har den korteste behandlingstid, den mindste virkende overflade og den mindste varmepåvirkende zone, så meget mere fordelagtig end andre slags laserkilder.

Så hvad er de almindelige anvendelser af ultrahurtig laser?

1.OLED skærmskæring til smartphones;
2.Skæring og boring af smartphone safir krystal og hærdet glas;
3.Sapphire crystal af smart watch;
4.Large-størrelse LCD-skærm skæring;
5.Reparation af LCD- og OLED-skærm
......


Hærdet glas, safirglas, OLED og andre forbrugerelektronikkomponenter er generelt af høj hårdhed og skørhed eller med komplicerede og indviklede strukturer. Og de er for det meste ret dyre. Derfor skal udbyttet være højt. Med ultrahurtig laser kan effektivitet og udbytte garanteres.

Selvom ultrahurtig laser i øjeblikket kun tegner sig for en lille del af hele lasermarkedet, er dens væksthastighed dobbelt så meget som hele lasermarkedet. Samtidig med at kravene til avanceret fremstilling, smart fremstilling og højpræcisionsfremstilling stiger, er fremtiden for ultrahurtig laserindustri værd at forvente.

Det nuværende ultrahurtige lasermarked er stadig domineret af udenlandske virksomheder som Trumpf, Coherent, NKT, EKSPLA osv. Men indenlandske virksomheder indhenter dem nu gradvist. En hel del af dem har udviklet deres egen ultrahurtige laserteknologi og promoverer deres egne ultrahurtige laserprodukter.

Ultrahurtig laser har vist sin værdi på mange områder. Begrænset til dets tilbehør er behandlingsevnen for ultrahurtig laser endnu ikke fuldt udviklet.

Ultrahurtig laserkøler er en af ​​dem. Som vi ved, afgør vandkølerens ydeevne driftsstatus for ultrahurtig laser. Jo mere stabil med højere temperaturkontrol for køleren, jo mere processorkraft vil den ultrahurtige laser opnå. Med det i tankerne, S&A Teyu har arbejdet så hårdt på at udvikle en lille vandkøler specielt designet til ultrahurtig laser - CWUP seriens kompakte recirkulerende vandkølere. Og vi gjorde det.

S&A Teyu CWUP-seriens ultrahurtige laser-små vandkølere har ±0,1 ℃ temperaturstabilitet og køleteknologi med denne præcision er temmelig sjælden på hjemmemarkederne. Den succesfulde opfindelse af CWUP-seriens ultrahurtige laser-kompakte recirkulerende vandkølere udfylder den ledige stilling som ultrahurtige laserkølere på hjemmemarkedet og giver en bedre løsning til de ultrahurtige laserbrugere i hjemmet. Desuden er denne ultrahurtige laser kompakte recirkulerende vandkøler velegnet til afkøling af femtosekund laser, picosecond laser og nanosekund laser og er kendetegnet ved lille størrelse, anvendelig i forskellige applikationer. Find ud af flere detaljer om CWUP-seriens kølere påhttps://www.teyuchiller.com/ultrafast-laser-uv-laser-chiller_c3


Ultrafast laser small water chiller


Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk