loading
S&a blog
VR

Derfor har du brug for en recirkulerende vandkøler til din CO2-laserskærer

Men ligesom mange andre slags laserkilder genererer CO2-laserrør varme. Efterhånden som driftstiden fortsætter, vil mere og mere varme samle sig i CO2-laserrøret.

I tekstilindustrien og reklameindustrien er CO2 laserskærer den mest almindeligt sete forarbejdningsmaskine. Ud over tekstil og akryl, som er det vigtigste materiale i reklameplader, kan CO2-laserskæreren også arbejde på andre former for ikke-metalmaterialer, såsom træ, plast, læder, glas og så videre, for ikke-metalmaterialer kan absorbere laserlyset fra CO2 laserrør bedre. 


Men ligesom mange andre slags laserkilder genererer CO2-laserrør varme. Efterhånden som køretiden fortsætter, vil der ophobes mere og mere varme i CO2-laserrøret. Dette er meget farligt, for CO2-laserrør er hovedsageligt lavet af glas, og glas kan nemt revne under høj temperatur. I denne situation skal du overveje at udskifte en ny. Men vent, ved du, at et nyt CO2-laserrør er dyrt? Som kernekomponenten i CO2-laserskæreren kan CO2-laserrøret koste dig flere tusinde amerikanske dollars. Og jo større kraft, jo højere pris vil CO2-laserrøret være. Så du kan spørge: "Er der en anden mere omkostningseffektiv måde at holde laserrøret køligt på, så jeg ikke behøver at bekymre mig om at udskifte med et nyt?" Tja, mange mennesker ville tænke på luftkøling, men faktisk er luftkøling mere tilstrækkelig til at fjerne varmen til meget lille drevne CO2-laserrør. For større CO2-laserrør er recirkulerende vandkøler den mest effektive kølemetode, for den kan give vandcirkulation ved ensartet temperatur, vandflow og vandtryk. Endnu vigtigere er det, at en recirkulerende vandkøler kan regulere den temperatur, som luftkøling ikke er i stand til. 

S&A Teyu laservandkølere tilbyder kølekapacitet fra 800W til 30000W, der kan anvendes til afkøling af CO2-laserrør med forskellige kræfter. Ved at levere præcis temperaturkontrol kan vores kølere hjælpe med at forlænge CO2-laserrørets levetid, så laserskærerens skærekvalitet kan garanteres. Hvis du ikke er sikker på, hvilken chiller-model der passer til dig, kan du bare sende en e-mail [email protected] eller læg din besked påhttps://www.teyuchiller.com og vores kollegaer hjælper dig med at vælge den rigtige chillermodel. 


water recirculating chiller

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk