loading

chiller flow alarm

Du er på det rigtige sted for chiller flow alarm.Nu ved du allerede, at uanset hvad du leder efter, er du sikker på at finde den på TEYU S&A Chiller.Vi garanterer, at det er her TEYU S&A Chiller.
Den er udviklet med den bedste funktionalitet og kvalitet..
Vi tilstræber at levere den højeste kvalitet chiller flow alarm.for vores langsigtede kunder, og vi vil aktivt samarbejde med vores kunder for at tilbyde effektive løsninger og omkostningsfordele.
  • Hurtige rettelser til flowalarmer i TEYU S&A Håndholdt lasersvejsekøler
    Hurtige rettelser til flowalarmer i TEYU S&A Håndholdt lasersvejsekøler
    Ved du, hvordan du fejlfinder flowalarmen i TEYU S&A håndholdt lasersvejsekøler? Vores ingeniører har lavet en chiller fejlfindingsvideo for at hjælpe dig bedre med at løse denne chiller-fejl. Lad os tage et kig nu~Når flowalarmen aktiveres, skal du sætte maskinen i selvcirkulationstilstand, fylde vandet til det maksimale niveau, afbryde eksterne vandrør og midlertidigt forbinde indløbs- og udløbsporte med rør. Hvis alarmen fortsætter, kan problemet skyldes eksterne vandkredsløb. Efter at have sikret selvcirkulation, bør potentielle interne vandlækager undersøges. Yderligere trin involverer kontrol af vandpumpen for unormal rystelse, støj eller manglende vandbevægelse, med instruktioner om test af pumpespændingen ved hjælp af et multimeter. Hvis problemerne fortsætter, skal du foretage fejlfinding på flowkontakten eller sensoren, samt kredsløbs- og temperaturregulatorvurderinger. Hvis du stadig ikke kan løse chiller-fejlen, så send venligst en e-mail [email protected] konsultere TEYU S&A serviceteam.
  • Hvordan løses laserkredsløbsflowalarmen for den industrielle vandkøler?
    Hvordan løses laserkredsløbsflowalarmen for den industrielle vandkøler?
    Hvad skal man gøre, hvislaserkredsløbets flowalarm ringer? Først kan du trykke på op- eller ned-tasten for at kontrollere flowhastigheden af ​​laserkredsløbet. Alarmen vil blive udløst, nårværdien falder til under 8, det kunne væreforårsaget af Y-type filter tilstopning af laserkredsløbets vandudløb.Sluk for køleren, find Y-filteret på laserkredsløbets vandudløb, brug en justerbar skruenøgle til at fjerne proppen mod uret, tag filterskærmen ud, rengør og monter den tilbage, husk ikke at miste den hvide tætningsring på prop. Spænd stikket med en skruenøgle, hvis flowhastigheden af ​​laserkredsløbet er 0, er det muligt, at pumpen ikke virker, eller at flowsensoren svigter. Åbn filtergazen på venstre side, brug en serviet til at kontrollere om bagsiden af ​​pumpen vil aspirere, hvis vævet suges ind, betyder det at pumpen fungerer normalt, og der kan være noget galt med flowsensoren, er du velkommen at kontakte vores eftersalgsteam for at løse det. Hvis pumpen ikke fungerer korrekt, skal du åbne elboksen, måle spændingen i den nederste ende af vekselstrømskontaktoren længst til venstre. Se om tre faser alle er stabile ved 380V, hvis ikke, betyder det, at der er et problem med spændingen. Men hvis spændingen er normal og stabil, kan flowalarmen stadig ikke fejlfindes, kontakt venligst vores eftersalgsteam med det samme.
  • Hvad skal man gøre, hvis flowalarmen ringer i industrikøleren CW 3000?
    Hvad skal man gøre, hvis flowalarmen ringer i industrikøleren CW 3000?
    Hvad skal man gøre, hvis flowalarmen ringer i industrikøleren CW 3000? 10 sekunder til at lære dig at finde årsagerne.Sluk først for køleren, fjern metalpladen, træk stikket ud af vandindløbsrøret og tilslut det til vandforsyningsindtaget. Tænd for køleren og rør ved vandpumpen, dens vibration indikerer, at køleren fungerer normalt. I mellemtiden skal du observere vandstrømmen, hvis vandgennemstrømningen falder, bedes du straks kontakte vores eftersalgspersonale.Følg mig for flere tips om vedligeholdelse af kølere.
  • Udskift filterskærmen på den industrielle vandkøler
    Udskift filterskærmen på den industrielle vandkøler
    Under driften af ​​køleren vil filterskærmen akkumulere en masse urenheder. Når urenheder akkumuleres for meget i filterskærmen, vil det let føre til et fald i kølerens flow og en flowalarm. Så det skal inspiceres regelmæssigt og udskifte filterskærmen på Y-filteret til høj- og lavtemperaturvandudløbet.Sluk først for køleren, når du udskifter filterskærmen, og brug en justerbar skruenøgle til at skrue Y-filteret af henholdsvis højtemperaturudløbet og lavtemperaturudløbet af. Fjern filterskærmen fra filteret, tjek filterskærmen, og du skal udskifte filterskærmen, hvis der er for mange urenheder i den. Bemærker ikke at miste gummipuden efter at have udskiftet filternettet og sat det tilbage i filteret. Spænd med en justerbar skruenøgle.
  • Hvordan håndterer man flowalarmen på laserkøleren?
    Hvordan håndterer man flowalarmen på laserkøleren?
    Når en laserchiller flowalarm opstår, kan du trykke på en vilkårlig tast for først at stoppe alarmen, derefter opdage den relevante årsag og løse den.
  • Industriel Chiller CW-5200 Flow Alarm
    Industriel Chiller CW-5200 Flow Alarm
    Hvad skal vi gøre, hvis CW-5200 køleren har en flowalarm? 10 sekunder til at lære dig at løse denne kølerfejl.Sluk først for køleren, kortslut vandindløbet og -udløbet. Tænd derefter for afbryderen igen. Klem slangen sammen for at mærke vandtrykket for at kontrollere, om vandstrømmen er normal. Åbn støvfilteret i højre side på samme tid. Hvis pumpen vibrerer, betyder det, at den fungerer normalt. Ellers bedes du kontakte eftersalgspersonalet hurtigst muligt.
KONTAKT OS
Bare fortæl os dine krav, vi kan gøre mere, end du kan forestille dig.

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk