loading

mālama chiller

Aia ʻoe ma kahi kūpono no mālama chiller.I kēia manawa ua ʻike ʻē ʻoe i kēlā, ʻo kēlā me kēia mea āu e ʻimi nei, ʻike pono ia TEYU S&A Chiller.hoʻohiki mākou aia ma aneʻi TEYU S&A Chiller.
ʻO ka hoʻohana ʻana i kēia huahana e kōkua i ka poʻe e hōʻemi i kā lākou mau hola hana a kōkua iā lākou e hoʻomaha iā lākou mai nā hana luhi a me nā hana kaumaha..
Kūleʻa mākou e hoʻolako i ke kūlana kiʻekiʻe mālama chiller.no kā mākou mea kūʻai aku lōʻihi loa a e hana pū mākou me kā mākou mea kūʻai aku e hāʻawi i nā hopena kūpono a me nā uku kumukūʻai.
  • Pehea ʻoe e mālama ai i kahi wai hoʻoheheʻe ea i ka hoʻoilo?
    Pehea ʻoe e mālama ai i kahi wai hoʻoheheʻe ea i ka hoʻoilo?
    Maopopo iā ʻoe pehea e mālama ai i kahi chiller wai hoʻoluʻu i ka hoʻoilo? Pono nā hana antifreeze i ka hoʻoilo e hōʻoia i ka paʻa. ʻO ka hahai ʻana i kēia mau kuhikuhi wai chiller hiki ke kōkua iā ʻoe e pale i ka maloʻo a mālama i kāu chiller wai i nā kūlana anuanu.
  • Maopopo anei iā ʻoe pehea e hoʻopaʻa ai i kāu mau mea hoʻoheheʻe wai ʻoihana i ka hoʻoilo anuanu?
    Maopopo anei iā ʻoe pehea e hoʻopaʻa ai i kāu mau mea hoʻoheheʻe wai ʻoihana i ka hoʻoilo anuanu?
    ʻIke paha ʻoe i ka antifreeze TEYU S&A nā mea hoʻoheheʻe wai ʻoihana i ka hoʻoilo anuanu? E ʻoluʻolu e nānā i kēia mau alakaʻi: (1) E hoʻohui i ka antifreeze i ka ʻōnaehana hoʻoluʻu o ka wai chiller e hoʻohaʻahaʻa i ka pae hau o ka wai kaʻapuni a pale i ka hau. E koho i ka lākiō antifreeze ma muli o ka mahana haʻahaʻa haʻahaʻa. (2) I ka wā anuanu loa ke hāʻule ka mahana haʻahaʻa haʻahaʻa ma lalo o 15 ℃, pono e hoʻomau i ka holo mau ʻana o ka chiller no 24 mau hola e pale ai i ka wai anuanu mai ka maloʻo. (3) Eia kekahi, he mea kōkua ka hoʻohana ʻana i nā ana insulation, e like me ke kāwili ʻana i ka chiller me nā mea insulating. (4) Inā pono e pani ʻia ka mīkini chiller i ka wā hoʻomaha a i ʻole no ka mālama ʻana, pono ia e pani i ka ʻōnaehana wai hoʻoluʻu, hoʻihoʻi i ka chiller i kona hoʻonohonoho hale hana, hoʻopau a hoʻopau i ka mana, a wehe i ka pahu wai. e wehe i ka wai hooluolu, a laila e hoohana i ka pu ea e maloo loa i na paipu. (5) He mea nui ka nānā mau ʻana i ka ʻōnaehana hoʻomaha.
  • ʻO nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana i nā chiller no ke kau kauwela | TEYU S&A Chiller
    ʻO nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana i nā chiller no ke kau kauwela | TEYU S&A Chiller
    Ke hoʻohana nei i kahi TEYU S&A chiller ʻoihana i nā lā wela, he aha nā mea āu e hoʻomanaʻo ai? ʻO ka mea mua, e hoʻomanaʻo e mālama i ka mahana ambient ma lalo o 40 ℃. E nānā mau i ka peʻahi hoʻopau wela a hoʻomaʻemaʻe i ka gauze kānana me kahi pū ea. E mālama i kahi mamao palekana ma waena o ka chiller a me nā pilikia: 1.5m no ka puka makani a me 1m no ka puka makani. E hoʻololi i ka wai kaʻapuni i kēlā me kēia 3 mahina, ʻoi aku ka maikaʻi me ka wai hoʻomaʻemaʻe a i hoʻomaʻemaʻe ʻia paha. Hoʻoponopono i ka mahana wai i hoʻonohonoho ʻia e pili ana i ka mahana ambient a me nā koi hana laser e hōʻemi i ka hopena o ka wai condensing.Hoʻonui ka mālama pono ʻana i ka maikaʻi o ka hoʻoilo a hoʻonui i ke ola lawelawe o ka chiller ʻoihana. He kuleana koʻikoʻi ka mālama ʻana i ka mahana wela o ka chiller chiller i ka mālama ʻana i ka hana kiʻekiʻe i ka hana laser. E kiʻi i kēia kauwelamālama chiller alakaʻi no ka pale ʻana i kāu chiller a me nā lako hana!
  • Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana i ka Chiller——He aha ka mea e hana ai inā kani ke kani ʻana o ke kahe?
    Nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka mālama ʻana i ka Chiller——He aha ka mea e hana ai inā kani ke kani ʻana o ke kahe?
    TEYU WARM PROMPT——Ua nui ka hoololi ana i ka wela o ka puna. Ina heʻoihana hoʻoheheʻe kahe ʻana o ka chiller, e ʻoluʻolu e hoʻopau koke i ka chiller e pale i ka pau ʻana o ka pamu.E nānā mua inā ua maloʻo ka paila wai. Hiki iā ʻoe ke hoʻohana i ka peʻahi mehana a waiho ma kahi kokoke i ka puka wai o ka pamu. E hoʻomaʻamaʻa iā ia no ka hapalua hola ma mua o ka hoʻāla ʻana i ka chiller. E nānā inā paʻa nā paipu wai waho. E hoʻohana i kahi ʻāpana o ka paipu e "pōkole" i ka chiller a hoʻāʻo i ka holo pono ʻana o ka puka wai a me ke awa puka.Inā he mau nīnau kāu, e ʻoluʻolu e kelepona i kā mākou hui ma hope o ke kūʻai aku [email protected].
  • Pehea e hoʻololi ai i ka hoʻololi kahe no ka wai chiller ʻoihana?
    Pehea e hoʻololi ai i ka hoʻololi kahe no ka wai chiller ʻoihana?
    ʻO ka mua e hoʻopau i ka laser chiller, wehe i ke kaula mana, wehe i ka puka wai, wehe i ka hale metala luna, ʻimi a wehe i ka pahu hoʻololi kahe, hoʻohana i ka screwdriver keʻa e wehe i nā wili 4 ma ke kī kahe, lawe i waho. ka hoʻololi kahe ʻana i ka pāpale luna a me ka impeller kūloko.No ka hoʻololi kahe hou, e hoʻohana i ke ala like e wehe i kona pāpale luna a me ka impeller. a laila e hoʻokomo i ka impeller hou i loko o ka hoʻololi kahe mua. E hoʻohana i ka screwdriver keʻa e hoʻopaʻa i nā wili hoʻoponopono 4, hoʻopili hou i ka pahu uea a pau ʻoe ~E hahai mai iaʻu no nā ʻōlelo aʻoaʻo hou aku e pili ana i ka mālama chiller.
  • ʻO ka wai chiller CW 5200 ka wehe ʻana i ka lepo a nānā i ka pae wai
    ʻO ka wai chiller CW 5200 ka wehe ʻana i ka lepo a nānā i ka pae wai
    I ka hoʻohana ʻanachiller ʻoihana CW 5200, Pono nā mea hoʻohana e hoʻolohe i ka hoʻomaʻemaʻe pinepine ʻana i ka lepo a me ka hoʻololi ʻana i ka wai kahe i ka manawa. Hiki i ka hoʻomaʻemaʻe maʻamau o ka lepo ke hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka hoʻoluʻu chiller, a me ka hoʻololi ʻana i ka wai kahe a mālama ʻia i kahi pae wai kūpono (i loko o ka ʻōmaʻomaʻo) hiki ke hoʻolōʻihi i ke ola lawelawe chiller.ʻO ka mua, e kaomi i ke pihi, e wehe i nā papa lepo lepo ma ka ʻaoʻao hema a me ka ʻaoʻao ʻākau o ka chiller, e hoʻohana i ka pū ea e hoʻomaʻemaʻe i ka wahi o ka lepo. Hiki i ke kua o ka chiller ke nānā i ke kiʻekiʻe o ka wai, Pono e mālama ʻia ka wai kahe ma waena o nā wahi ʻulaʻula a me ka melemele (i loko o ka ʻōmaʻomaʻo).
  • ʻO nā ʻano hoʻoneʻe lepo chiller kūpono
    ʻO nā ʻano hoʻoneʻe lepo chiller kūpono
    Ma hope o ka holo ʻana o ka chiller no kekahi manawa, e hōʻiliʻili ka nui o ka lepo ma luna o ka condenser a me ka ʻupena lepo. Inā ʻaʻole mālama ʻia ka lepo i hōʻiliʻili ʻia i ka manawa a i ʻole ka mālama pono ʻole ʻia, e piʻi aʻe ka mahana o loko o ka mīkini a hāʻule ka mana hoʻoluʻu, kahi e alakaʻi nui ai i ka hemahema o ka mīkini a pōkole ke ola lawelawe. No laila, pehea e hiki ai iā mākou ke wehe pono i ka chiller? E hahai kakou i ka S&A nā ʻenekinia e aʻo i ke ala hoʻoneʻe lepo chiller pono i loko o ke wikiō.
  • Nui nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻoponopono ʻana i ka paʻa wai i ka wai chiller laser
    Nui nā ʻōlelo aʻoaʻo no ka hoʻoponopono ʻana i ka paʻa wai i ka wai chiller laser
    Hele pinepine ʻia ka wai chiller laser me nā ʻano ʻōnaehana laser like ʻole i hoʻohana mau ʻia i nā ʻano ʻoihana like ʻole. Eia nō naʻe, i kekahi mau ʻoihana, ʻoi aku ka paʻakikī a me ka haʻahaʻa. I kēia hihia, maʻalahi ka ʻāpana chiller laser i ka limescale.
  • ʻO ke kī e pale aku i ka wai i hoʻopaʻa ʻia ma ka fiber laser ʻo ia S&A ʻO Teyu Recirculating Water Chiller
    ʻO ke kī e pale aku i ka wai i hoʻopaʻa ʻia ma ka fiber laser ʻo ia S&A ʻO Teyu Recirculating Water Chiller
    ʻAʻole loaʻa iā Mr. Giang mai Vietnam kēia pilikia no ka fiber laser o kāna mīkini ʻoki laser fiber, no ka mea, ua loaʻa iā ia. S&A Teyu recirculating i loko o ka hale chiller CWFL-500.
  • Kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka mīkini hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka mīkini UV laser?
    Kekahi mau ʻōlelo aʻoaʻo e pili ana i ka mīkini hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka mīkini UV laser?
    ʻO ka mālama maikaʻi ʻana i ka mīkini mākaʻikaʻi UV laser hiki ke kōkua i ka hoʻonui ʻana i kona ola hana a hōʻoia i ka pono o ka refrigeration. No laila he aha nā ʻōlelo aʻoaʻo mālama pono?
  • He aha nā hana mālama no ka ʻōnaehana wai chiller ʻoihana CW-6000 e hoʻomaʻalili i ka mīkini wili uila?
    He aha nā hana mālama no ka ʻōnaehana wai chiller ʻoihana CW-6000 e hoʻomaʻalili i ka mīkini wili uila?
    ʻO ka mea koʻikoʻi o ka mīkini kuʻi uila e hoʻopuka i ka nui o ka wela i ka hana o kēlā me kēia lā. No ka pale ʻana i ka pilikia overheating, nui nā mea hoʻohana e hoʻohui i kahi ʻōnaehana wai chiller CW-6000 e lawe i ka wela.
  • CW 3000 CW 3000 no ka ʻoki ʻoki ʻoki lāʻau DIY i ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana
    CW 3000 CW 3000 no ka ʻoki ʻoki ʻoki lāʻau DIY i ka maʻalahi o ka hoʻohana ʻana
    ʻO ka chiller wai i loko CW-3000 kūpono no ka hoʻoluʻu ʻana i ka ʻoki laser lāʻau DIY ma muli o kona mālama maʻalahi, maʻalahi o ka hoʻohana a me ka hoʻolālā paʻa. Ua lilo ia i mea hoʻohana maʻamau no nā mea hoʻohana ʻoki ʻoki lāʻau DIY.
KĀHEA IĀ MĀ ˚ OU
E haʻi wale iā mākou i kāu mau koi, hiki iā mākou ke hana hou aku ma mua o kāu e noʻonoʻo ai.

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi