loading
S&a Blog
VR

Hoʻopili ʻia ʻo Laser Projector me ka Air Cooled Refrigeration Chiller, kahi ʻokoʻa kūpono o ka Projector-Based Lamp no kahi mea kūʻai aku Hungarian.

Ma hope o ka noʻonoʻo koʻikoʻi, ua hoʻoholo ʻo ia e hoʻolauna i nā projectors laser i hui pū ʻia meS&A ʻO Teyu air cooled refrigeration chillers CW-6000 e hoʻololi i nā mea hana kukui.

air cooled refrigeration chiller

Ua holo ʻo Mr. Juhasz mai Hungari i kahi hale kiʻiʻoniʻoni no nā makahiki he 10. I ka wā ma mua, kāna kiʻiʻoniʻoni’s nā mea hoʻolālā i hoʻokumu ʻia i ke kukui. A ua ʻike mākou a pau, ma hope o nā manawa he nui o ka hoʻolālā ʻana, e lilo ka ʻōlinolino o ka projector i hoʻokumu ʻia i ke kukui a pono ke pani kukui. Ua lilo keia i mea huhu loa ia Mr. Juhasz, no ka mea, i na manawa a pau ana e hana ai, pono ia e hoolimalima i na limahana mai waho mai. ʻAʻole i liʻiliʻi kēia kumukūʻai hana me ke kumukūʻai kukui hou. Ma hope o ka noʻonoʻo koʻikoʻi, ua hoʻoholo ʻo ia e hoʻolauna i nā projectors laser i hui pū ʻia me S&A ʻO Teyu air cooled refrigeration chillers CW-6000 e hoʻololi i nā mea hana kukui. 


Hoʻohana ʻo Laser projector i ka laser e like me ke kumu kukui a hiki ke hāʻawi i ka ʻōlinolino mau loa, ākea ākea ākea a ʻoi aku ka mea nui, ʻaʻole pono ke pani kukui. Akā, no ka mea e pono ana kēlā me kēia mīkini laser i kahi chiller wai e hāʻawi i ka hoʻoluʻu maikaʻi, ʻaʻohe mea ʻokoʻa ka mea hana laser. A ua koho ʻo Mr. Juhasz S&A ʻO Teyu ea hoʻoluʻu chiller CW-6000.

Nā hiʻohiʻona CW-6000 ʻōnaehana hoʻoluʻu laser±0.5℃ ka paʻa wela a hāʻawi i ka mana hoʻomaha 3000W i loko o kahi hale kū i ka corrosion. Hoʻolako ʻia me nā huila hoʻolei 4, ʻo kēia ʻōnaehana hoʻoluʻu laser he nui ka neʻe ʻana a ʻaʻole’t hoopau nui wahi. Ma waho aʻe o kēia, hāʻawi ʻo CW-6000 chiller hoʻoheheʻe ʻia i ʻelua makahiki a hoʻokō i nā kūlana CE, REACH, ROHS a me ISO, no laila hiki i nā mea hoʻohana mai nā ʻāina ʻē ke hoʻomaha i ka hoʻohana ʻana. Ma ka hāʻawi ʻana i ka hoʻoheheʻe paʻa i ka projector laser, hiki i kēia ʻōnaehana hoʻoluʻu laser ke hōʻoia i ka maikaʻi o ka projecting. 

ʻAʻohe mea kupanaha i ʻōlelo ai ʻo Mr. Juhasz,“mea hoʻoheheʻe laser a me ka mea hoʻoheheʻe hoʻoheheʻe i hoʻoluʻu ʻia e ka ea, kahi koho maikaʻi loa o ka projector ma muli o ke kukui”.

No nā hiʻohiʻona chiller hoʻoheheʻe hau hoʻoluʻu ʻē aʻe no nā mea hana laser, e kelepona wale mai iā mākou [email protected] 


air cooled refrigeration chiller

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi