loading

ultrafast laser chiller unit

Aia ʻoe ma kahi kūpono no ultrafast laser chiller unit.I kēia manawa ua ʻike ʻē ʻoe i kēlā, ʻo kēlā me kēia mea āu e ʻimi nei, ʻike pono ia TEYU S&A Chiller.hoʻohiki mākou aia ma aneʻi TEYU S&A Chiller.
Loaʻa iā ia ke ʻano o , loaʻa iā ia kahi manaʻo noi nui..
Kūleʻa mākou e hoʻolako i ke kūlana kiʻekiʻe ultrafast laser chiller unit.no kā mākou mea kūʻai aku lōʻihi loa a e hana pū mākou me kā mākou mea kūʻai aku e hāʻawi i nā hopena kūpono a me nā uku kumukūʻai.
  • 4U Rack Mount Water Chiller RMUP-300 no UV Laser Ultrafast Laser
    4U Rack Mount Water Chiller RMUP-300 no UV Laser Ultrafast Laser
    ʻO TEYU rack mount wai chiller RMUP-300 ʻO 4U wale nō ke kiʻekiʻe a kūpono i ka laser 3W-5W UV a me ka laser ultrafast. Hāʻawi ia i ka hoʻoluʻu pololei loa o ± 0.1 ° C kūpaʻa me ka ʻenehana mana PID a me ka mana hoʻomaha a hiki i 380W. Ma muli o ka paʻa ʻana o ka mahana, hiki i ka RMUP-300 wai chiller ke hoʻokō i kāu kaʻina hana laser koi.ʻO ka pahu hoʻoheheʻe waiHoʻokomo ʻia ʻo RMUP-300 i nā hiʻohiʻona maʻamau e like me ka pauma wai paʻa loa, ka peʻahi hoʻoluʻu hana kiʻekiʻe a me nā lima i hoʻohui ʻia e hiki ai ke neʻe maʻalahi. Hoʻokomo ʻia ke awa hoʻopiha wai a me ke awa hoʻoheheʻe i mua, kahi kūpono loa e hoʻohana. ʻO ka refrigerant i hoʻohana ʻia e like me nā kūlana kaiapuni. ʻO ka liʻiliʻi liʻiliʻi, ka māmā, ka pololei loa, ka mālama ʻana i ka lewa, ka liʻiliʻi no ka hana ʻoi aku ka maikaʻi, hiki i ka RMUP-300 wai chiller ke hoʻomaopopo i kou noʻonoʻo āpau o kahi ʻāpana hoʻoluʻu laser liʻiliʻi.
  • 6U Ea-Cooled Rack Chiller RMUP-500 Hiki ke kau ma 19'' Rack me ± 0.1 ℃
    6U Ea-Cooled Rack Chiller RMUP-500 Hiki ke kau ma 19'' Rack me ± 0.1 ℃
    ʻO TEYU 6U mea hoʻoheheʻe hoʻoheheʻe ʻia i ka ea RMUP-500 hiʻona i ka 6U rack mount design a he kūpono no 10W-15W UV laser, ultrafast laser, semiconductor a me nā noi hoʻoluʻu mea hana. Hiki ke hoʻopaʻa ʻia i loko o kahi 6U rack, hiki i kēia ʻōnaehana hoʻoluʻu wai ʻenehana i ka hoʻopaʻa ʻana o nā mea pili, e hōʻike ana i kahi kiʻekiʻe o ka maʻalahi a me ka neʻe. Hāʻawi ia i ka hoʻoluʻu pololei o ± 0.1 ° C kūpaʻa me ka ʻenehana mana PID.ʻO ka mana refrigerating opahu hoʻoheheʻe wai Hiki i ka RMUP-500 ke piʻi i ka 650W. Hoʻokomo ʻia kahi nānā ʻili wai ma mua me nā hōʻailona noʻonoʻo. Hiki ke hoʻonohonoho ʻia ka mahana wai ma waena o 5°C a me 35°C me ke ʻano wela mau a i ʻole ke ʻano hoʻomalu wela akamai no ke koho ʻana.
  • S&A Hele ʻo Chiller iā SPIE PhotonicsWest ma ke keʻena 5436, Moscone Center, Kapalakiko
    S&A Hele ʻo Chiller iā SPIE PhotonicsWest ma ke keʻena 5436, Moscone Center, Kapalakiko
    E nā hoa, eia kahi manawa e hoʻokokoke aku ai S&A Hoʻolulu~ S&A E hele ʻo Chiller Manufacturer iā SPIE PhotonicsWest 2023, nā optics koʻikoʻi o ka honua.& hanana ʻenehana photonics, kahi e hiki ai iā ʻoe ke hālāwai me kā mākou hui e nānā i ka ʻenehana hou, nā mea hou o S&A nā mea hoʻoheheʻe wai ʻoihana, e kiʻi i ka ʻōlelo aʻoaʻo ʻoihana, a e ʻike i ka hopena hoʻoluʻu kūpono no kāu lako laser. S&A ʻO Laser wikiwiki loa& E hōʻike ʻia kēia mau mea hoʻoheheʻe māmā ʻelua ma #SPIE #PhotonicsWest ma Jan. 31- Feb. 2.  E ʻike iā ʻoe ma BOOTH #5436!
  • He hana koʻikoʻi ka ʻenehana laser micro-machining i ka hoʻoili waiwai semiconductor
    He hana koʻikoʻi ka ʻenehana laser micro-machining i ka hoʻoili waiwai semiconductor
    No ka hoʻokō ʻana i ka noi hana, e ʻike nā mea hana semiconductor i ka ulu nui. Aia kēia mau mea hana i ka stepper, ka mīkini etching laser, nā mea hoʻoheheʻe kiʻi ʻoniʻoni ʻoniʻoni, implanter ion, ka mīkini scribing laser, ka mīkini wili lua laser a pēlā aku.
  • He aha ka hana o ka laser ultrafast i pāʻani ʻia i nā mea uila uila?
    He aha ka hana o ka laser ultrafast i pāʻani ʻia i nā mea uila uila?
    Inā ʻōlelo mākou he pahi ʻoi ka laser, a laila ʻo ka laser ultrafast ka pahi ʻoi loa o ka pahi ʻoi. No laila he aha ka laser ultrafast? ʻAe, ʻo ka laser ultrafast kahi ʻano laser nona ka laulā pulse i hiki i ka picosecond a i ʻole ka pae femtosecond.
  • ʻO ka ʻokoʻa ma waena o ka laser ultrafast a me ka laser kuʻuna
    ʻO ka ʻokoʻa ma waena o ka laser ultrafast a me ka laser kuʻuna
    Hoʻohana ka laser kuʻuna i ka hopena wela o ke kukui laser e ʻike i nā ʻano hana like ʻole. Eia nō naʻe, no ka laser ultrafast, hoʻohana ia i ka hopena kahua e hana i ka hana.
  • He aha ke kahe kahe o ka ultrafast laser portable chiller unit i hoʻohana ʻia no?
    He aha ke kahe kahe o ka ultrafast laser portable chiller unit i hoʻohana ʻia no?
    Hoʻokomo pinepine ʻia ka Flow Switch i ka ultrafast laser portable chiller unit e nānā i ka kahe kahe. Ke ʻoi aku ka kiʻekiʻe a i ʻole ka haʻahaʻa o ka kahe kahe ma mua o kahi i hoʻonohonoho ʻia, e hoʻāla ʻia kahi hōʻailona hōʻailona a hoʻouna ʻia i ka ʻōnaehana refrigeration o ka ultrafast laser chiller.
  • ʻO ka noi a me ka hiki o ka laser ultrafast
    ʻO ka noi a me ka hiki o ka laser ultrafast
    E like me ka mea i ʻōlelo ʻia ma mua, ʻike ʻia ka laser ultrafast no ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe a pili pono ka mālama ʻana i ka mahana i kēia ʻano kikoʻī kiʻekiʻe. No ka hoʻokō ʻana i ka ulu nui o ka laser ultrafast, S&A Hoʻomohala ʻo Teyu i nā mea hoʻoheheʻe wai paʻa i hoʻolālā ʻia no ka hoʻomaloʻo ʻana i nā laser ultrafast a hiki i 30W - CWUP series a me RMUP series.
  • No ke aha e lilo ai ka ultrafast laser chiller i mea kaulana i ka ʻoihana kelepona akamai?
    No ke aha e lilo ai ka ultrafast laser chiller i mea kaulana i ka ʻoihana kelepona akamai?
    I kēia mau lā, ua liʻiliʻi a liʻiliʻi ke kelepona akamai& ʻoi aku ka lahilahi a me ka lahilahi a loaʻa iā ia nā kaukani mea uila i hoʻohui ʻia ma laila. ʻO ka hana ʻana ma ia wahi liʻiliʻi me ka ʻole o ka hōʻino ʻana i kēlā mau mea ʻaʻole ia he mea maʻalahi. ʻAe, i ka laser ultrafast, maikaʻi a maʻalahi.
  • Hiki i ka laser Ultrafast ke hoʻoponopono pono i ka pilikia paʻakikī o ka ʻoki aniani
    Hiki i ka laser Ultrafast ke hoʻoponopono pono i ka pilikia paʻakikī o ka ʻoki aniani
    Ma waena o kēlā mau ʻenehana laser, ʻo ka laser ultrafast ʻaʻole kānalua ka mea ʻoi loa ka maka. E like me kā mākou e ʻike ai, ʻo ka laser ultrafast e pili ana i ka laser nona ka laulā pulse ma waena o ka pae picosecond (10-12 kekona) a i ʻole ka liʻiliʻi a me nā hiʻohiʻona kiʻekiʻe loa.
  • ʻO ka wai wai liʻiliʻi CWUP-20 no 20W Solid State Ultrafast Laser
    ʻO ka wai wai liʻiliʻi CWUP-20 no 20W Solid State Ultrafast Laser
    Hiki ke hoʻomaloʻo i ka 20W ka ʻāpana wai chiller liʻiliʻi CWUP-20kūlana paʻanā laser ultrafast me ka laser picosecond, ka laser femtosecond, ka laser nanosecond a pēlā aku. Hōʻike ia i ka mana hoʻomaha o 1700W pū me±0.1℃ paʻa wela.
KĀHEA IĀ MĀ ˚ OU
E haʻi wale iā mākou i kāu mau koi, hiki iā mākou ke hana hou aku ma mua o kāu e noʻonoʻo ai.

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi