loading
S&a Blog
VR

ʻO ka mea e pono ai i kahi mea kūʻai aku ma Afghan he Mīkini Wai Chiller Rack Mount i hiki ke hoʻokomo i ka mīkini mākaʻikaʻi UV Laser Keyboard.

I mea e hoʻomau ai nā māka ma ka papa keyboard, nui nā mea hana keyboard e hoʻohana mālie nei i nā mīkini mākaʻikaʻi UV e hana i nā hōʻailona.

laser cooling

ʻO ka papa keyboard kahi mea hana pono i kā mākou hana i kēlā me kēia lā a he mea paʻakikī loa inā nalowale kekahi mau leka a i ʻole nā ​​helu ma hope o ka hoʻohana ʻia ʻana o ka keyboard no ka manawa lōʻihi. I mea e mau ai nā kaha ma ka papa keyboard, nui nā mea hana keyboard e hoʻohana mālie ana i nā mīkini hōʻailona laser UV e hana i nā hōʻailona. Ma ke ʻano he mea pono no ka mīkini mākaʻikaʻi UV laser, kōkua nui ka mīkini wai chiller i ka hana ʻana i nā hōʻailona ma ka keyboard mau loa.


Na Mr. Mohammad he hale hana kīpē liʻiliʻi ma Afghanistan a ua kūʻai ʻo ia i nā mīkini mākaʻikaʻi UV i kekahi mau mahina i hala aku nei e pani i nā mīkini paʻi ʻīnika kahiko.  Ua ʻimi ʻo ia i ka Pūnaewele a ua hoihoi nui ʻo ia i kā mākou rack mount water chiller machine RM-300. ʻO ia no ka mea liʻiliʻi loa kāna hale hana, a maikaʻi paha inā hiki ke hoʻohui ʻia ka mīkini wai chiller i loko o ka mīkini hōʻailona laser UV. Ma hope o ka nānā ʻana i nā ʻāpana āna i hāʻawi ai, haʻi mākou iā ia ua hoʻokō ka chiller wai RM-300 i ka koi hoʻoluʻu o ka laser UV a hiki ke kūpono i kāna mau mīkini mākaʻikaʻi UV. 

Hoʻolālā kūikawā ʻia ka mīkini hoʻoheheʻe wai ʻo Rack mount RM-300 no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā lasers UV a ʻoiai ʻo ia ka hoʻolālā rack mount, hiki ke maʻalahi i nā mīkini mākaʻikaʻi UV he nui. ʻOiai he 26kg wale nō, hiki iā ia ke hāʻawi i ka hoʻoluʻu kūpaʻa a me ka maikaʻi no ka laser UV me ka paʻa o ka mahana o ± 0.3 ℃. No nā mea hoʻohana mīkini mākaʻikaʻi UV i ka liʻiliʻi o ka wahi hana, ʻo ka mīkini hoʻoheheʻe wai hoʻoheheʻe ʻia ʻo RM-300 ka mea hoʻomaha maikaʻi loa. 

No nā ʻāpana ʻē aʻe o S&A ʻO Teyu rack mount wai chiller machine RM-300, kaomihttps://www.teyuchiller.com/ultrafast-laser-uv-laser-chiller_c3

rack mount water chiller machine

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi