loading
S&a Blog
VR

He aha ke ʻano o ka mākeke laser fiber mana kiʻekiʻe?

He hana koʻikoʻi ka ʻenehana laser fiber mana kiʻekiʻe i ka hana ʻoihana, ka lāʻau lapaʻau, ka ʻimi ikehu, ka pūʻali koa, aerospace, metallurgy a me nā mea ʻē aʻe.

laser cooling chiller

He hana koʻikoʻi ka ʻenehana laser fiber mana kiʻekiʻe i ka hana ʻenehana, ka lāʻau lapaʻau, ka ʻimi ʻana i ka ikehu, ka pūʻali koa, aerospace, metallurgy a me nā mea ʻē aʻe. Hoʻohana nui ʻia ia i ka welding laser, ka ʻoki ʻana i ka laser, ka micromachining laser, ka māka ʻana i ka laser, a me nā mea ʻē aʻe. I ka piʻi ʻana o ka mākeke kūloko o ka laser fiber mana kiʻekiʻe, ua hoʻokumu nā mea hana laser home e like me Raycus a me MAX i 12KW, 15KW a me 25KW kiʻekiʻe mana fiber lasers i nā makahiki i hala.


I ka wā ma mua, ua lawe ʻia ka mākeke ʻoki ʻoki ʻoki mana kiʻekiʻe o ka home e 2-6KW medium-low power fiber lasers. Manaʻo ka poʻe e hiki i ka 6KW fiber laser ke hoʻokō i ka pono o ka hapa nui o ka ʻoki ʻana i nā mea ʻenehana. Eia nō naʻe, i ka ulu ʻana o ka mākeke laser home i nā makahiki ʻelua i hala iho nei, ua hoʻonui ʻia ka mana o ka mīkini ʻoki laser fiber. Mai 10KW a 20KW a 25KW, ua hoʻonui ʻia nā mīkini ʻoki laser fiber 10+KW. Manaʻo ʻia ʻo 10+KW fiber laser e lilo i mea hana ʻoi loa i ka ʻoki ʻoki laser me ka mana ʻoki ikaika a me ka maikaʻi o ka hana ʻana.

ʻO ka 10+KW fiber laser cutting technique e kōkua i ka wehe ʻana i ka mākeke o ka hoʻoili ʻana i ka metala mānoanoa 30+mm. I ka wā e hiki mai ana, e hoʻomau nā mea hana laser home e hakakā no ka māhele o kēia mākeke. Eia naʻe, loaʻa i kēia mākeke kona palena ponoʻī. Hiki ke hoʻohana ʻia ka 10+KW fiber laser i kekahi mau ʻoihana kūikawā a me nā wahi koa. Eia kekahi, ke kumu kūʻai nui. Ua ʻōlelo ʻia ʻoi aku ka nui o ka mīkini ʻoki laser fiber 10+KW ma mua o 3.5 miliona RMB, kahi e kānalua ai nā mea kūʻai aku.

Eia nō naʻe, ʻaʻole i hoʻololi ʻia ke ʻano o ka mīkini ʻoki laser e hoʻololi mālie i ka mīkini punch press. I ka lilo ʻana o nā mīkini ʻoki laser liʻiliʻi liʻiliʻi a maʻalahi, hiki i nā mea hoʻohana ke kūʻai aku iā lākou. Hoʻonui kēia i ka helu o nā hale hana e hāʻawi i ka lawelawe ʻoki laser. Akā ʻo ka mea e hele mai me kēia ka pilikia uku haʻahaʻa no ka ʻāpana hana i ʻoki ʻia. No laila, pono nā mea nona ka hale hana e hoʻomaikaʻi i ka hana hana a koi ʻia lākou e kūʻai i nā mīkini ʻoki laser fiber mana kiʻekiʻe me ka ʻoi aku ka maikaʻi a me ka ʻoi aku o ka huahana i hiki iā lākou ke loaʻa kahi waiwai liʻiliʻi.

No ka mea, ua kaupalena ʻia nā noi laser i kekahi mau ʻoihana a ʻaʻole i ʻike ʻia nā noi hou he nui. Hoʻololi kēia i ka hoʻokūkū ma kēia mākeke māhele o ka ʻenehana makua i keʻokeʻo. He paʻakikī loa ka ʻimi ʻana i ka ʻokoʻa a me ka loaʻa kālā ma kēia kūlana. No laila, hiki i kekahi mau mea hana ke koho wale i ka hoʻomaka ʻana i ka ʻoki laser fiber mana kiʻekiʻe e hōʻoia i ko lākou hiki. E like me ka mana kiʻekiʻe o ka mīkini ʻokiʻoki laser, pono e hoʻolako ʻia me ka chiller hoʻoheheʻe wai e hiki ke hoʻokō i ka pono hoʻoluʻu pili. E like me kā mākou e ʻike ai, ʻo ka paʻa o ka chiller hoʻoheheʻe wai he hopena nui i ke ola o ka laser a me ka hana ʻana o ka mīkini ʻoki laser. Me ke koi o 10+kw fiber lasers e ulu ana, e piʻi aʻe ka koi o ka chiller cooling laser.

S&A ʻO Teyu  ua hoʻolaʻa ʻo ia i ka hāʻawi ʻana i nā ʻoluʻolu hoʻoluʻu laser kūpono no ka hoʻoluʻu ʻana i nā laser fiber 500W-20000W. Hiki i kekahi o ka mana chiller kiʻekiʻe ke kākoʻo i ka Modbus-485 communication protocol, hiki ke hoʻomaopopo i ka kamaʻilio ma waena o ka ʻōnaehana laser a me nā chillers. E ʻike i ka kikoʻī o ka fiber laser cooling solutions i hāʻawi ʻia e S&A Teyu mahttps://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2


laser cooling chiller

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi