loading

pahu hau

Aia ʻoe ma kahi kūpono no pahu hau.I kēia manawa ua ʻike ʻē ʻoe i kēlā, ʻo kēlā me kēia mea āu e ʻimi nei, ʻike pono ia TEYU S&A Chiller.hoʻohiki mākou aia ma aneʻi TEYU S&A Chiller.
Hāʻawi kēia huahana i ka ʻālohilohi akā ʻaʻole i ke kiʻekiʻe o ka mālamalama i hiki ke hopena i ka ʻoluʻolu ʻole. Hōʻike ʻia ka ʻālohilohi ma ke ʻano o ka ʻoluʻolu ʻike, ka huhū, a me ka hoʻonāukiuki e hoʻopilikia nui i ka manaʻo o nā mea hoʻohana..
Kūleʻa mākou e hoʻolako i ke kūlana kiʻekiʻe pahu hau.no kā mākou mea kūʻai aku lōʻihi loa a e hana pū mākou me kā mākou mea kūʻai aku e hāʻawi i nā hopena kūpono a me nā uku kumukūʻai.
  • ʻOihana Chiller CWFL-2000ANW12 no 2000W Handheld Laser Welder All-in-one Design
    ʻOihana Chiller CWFL-2000ANW12 no 2000W Handheld Laser Welder All-in-one Design
    ʻOihana ChillerHoʻolālā kūikawā ʻia ʻo CWFL-2000ANW12 no ka hoʻoluʻu ʻana i ka welder laser paʻa lima 2000W. Hāʻawi ʻo ia i nā ʻāpana hoʻoluʻu ʻelua i hiki i ka manawa like ke hoʻomaha i ka laser fiber a me ka pū optics/laser. Me ka hana maikaʻi loa, ka hoʻoluʻu maikaʻi, ka hoʻonohonoho maʻalahi a me ka mālama ʻana, ʻo CWFL-2000ANW12 chiller ʻoihana kahi mea hoʻoheheʻe kūpono no kāu mīkini hoʻoheheʻe laser lima. E hoʻomaopopo he kūpono hoʻi ia e hoʻomaʻalili i nā mīkini hoʻomaʻemaʻe / ʻoki / kahakaha lima lima.ʻO ka chiller Industrial CWFL-2000ANW12 he mea hoʻohana-aloha a ʻaʻole pono nā mea hoʻohana e hoʻolālā i kahi pahu e kūpono i ka laser a me kapahu hoʻoheheʻe wai. Me kahi chiller ʻoihana TEYU i kūkulu ʻia, ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka welder laser paʻa lima ma ka ʻaoʻao luna a i ʻole ʻaoʻao ʻākau, ua lilo ia i mea welder laser paʻa lima paʻa. Me kahi paʻa pū laser& uwea paʻa, he maʻalahi ke kau i ka pū laser a me nā kaula, e mālama i ka nui o ka lewa, a hiki ke lawe maʻalahi i ke kahua hana i nā hiʻohiʻona noiʻi like ʻole.
  • ʻO nā manaʻo o TEYU Chiller e pili ana i ka hoʻomohala ʻana i ka Laser o kēia manawa
    ʻO nā manaʻo o TEYU Chiller e pili ana i ka hoʻomohala ʻana i ka Laser o kēia manawa
    Nui ka poʻe e hoʻomaikaʻi i nā lasers no ko lākou hiki ke ʻoki, weld, a hoʻomaʻemaʻe, e hoʻolilo iā lākou i mea hana maʻalahi. ʻOiaʻiʻo, ʻoi aku ka nui o ka hiki o nā lasers. Akā i kēia manawa o ka hoʻomohala ʻana i nā ʻoihana, kū mai nā ʻano ʻano like ʻole: ke kaua kūʻai pau ʻole, ka ʻenehana laser e kū ana i kahi bottleneck, maʻalahi ka paʻakikī o ka hoʻololi ʻana i nā ʻano hana kuʻuna, a pēlā aku. ?
  • ʻO nā Chillers no ka ʻoki ʻoki ʻana, ke kahakaha ʻana, ka welding, nā ʻōnaehana kaha
    ʻO nā Chillers no ka ʻoki ʻoki ʻana, ke kahakaha ʻana, ka welding, nā ʻōnaehana kaha
    Hoʻokumu nā ʻōnaehana laser i ka nui o ka wela i ka wā o kā lākou hana, hiki ke hoʻopilikia maikaʻi ʻole i kā lākou hana, pono a me ke ola. ʻO Anchiller ʻoihanakōkua i ka hōʻoia ʻana i ka hana pono o nā mea laser ma o ka hoʻoponopono ʻana i ka mahana, ka hoʻopau ʻana i ka wela, ka hoʻonui ʻana i ka hana, hoʻonui i ke ola a me ka hāʻawi ʻana i kahi kaiapuni hana paʻa. He mea koʻikoʻi kēia mau pono o nā chillers ʻoihana no ka hōʻoia ʻana i ka hilinaʻi, pololei, a me ka lōʻihi o nā ʻōnaehana laser i nā noi ʻoihana.TEYU S&A Loaʻa iā Chiller he 21 mau makahiki o ka ʻike ma R&D, ka hana ʻana a me ke kūʻai ʻana i nā chillers ʻoihana. Hauʻoli mākou i ka ʻike ʻana i kēlā TEYU S&A Ke loaʻa nei nā mea hoʻoheheʻe wai ʻenehana i ka mahalo nui ʻia mai kā mākou mau hoa honua i ka ʻoihana hoʻoponopono laser. No laila, inā ʻoe e ʻimi nei i kahi hoʻonā hoʻoluʻu hilinaʻi a hou no kāu mea hana laser, mai nānā ʻoe ma mua o TEYU S&A Chiller!
KĀHEA IĀ MĀ ˚ OU
E haʻi wale iā mākou i kāu mau koi, hiki iā mākou ke hana hou aku ma mua o kāu e noʻonoʻo ai.

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi