loading

Kiekie Hana Hana Wai Chiller

Aia ʻoe ma kahi kūpono no Kiekie Hana Hana Wai Chiller.I kēia manawa ua ʻike ʻē ʻoe i kēlā, ʻo kēlā me kēia mea āu e ʻimi nei, ʻike pono ia TEYU S&A Chiller.hoʻohiki mākou aia ma aneʻi TEYU S&A Chiller.
GUANGZHOU TEYU ELECTROMECHANICAL CO., LTD.(S&A Ua koho ʻo Chiller) i kahi helu nui o nā talena loea loea a me nā talena hoʻolālā..
Kūleʻa mākou e hoʻolako i ke kūlana kiʻekiʻe Kiekie Hana Hana Wai Chiller.no kā mākou mea kūʻai aku lōʻihi loa a e hana pū mākou me kā mākou mea kūʻai aku e hāʻawi i nā hopena kūpono a me nā uku kumukūʻai.
  • ʻO ka ʻōnaehana hoʻoluʻu ʻoihana kiʻekiʻe CWFL-20000 no 20kW Fiber Laser Equipment
    ʻO ka ʻōnaehana hoʻoluʻu ʻoihana kiʻekiʻe CWFL-20000 no 20kW Fiber Laser Equipment
    ʻO TEYU ʻōnaehana hoʻoluʻu ʻoihana kiʻekiʻe CWFL-20000 Hoʻolālā ʻia e hāʻawi i nā hiʻohiʻona kiʻekiʻe aʻo ka hana ʻana i ka 20kW fiber laser mea hoʻoluʻu maʻalahi a ʻoi aku ka maikaʻi. Me ke kaapuni hoʻoheheʻe ʻelua, ua lawa ka mana o kēia ʻāpana chiller wai recirculating e hoʻomaha i ka laser fiber a me nā optics kūʻokoʻa a i ka manawa like. Ua koho pono ʻia nā ʻāpana āpau e hōʻoia i ka hana pono.Kiʻekiʻe-hana ʻoihana wai chillerHāʻawi ʻo CWFL-20000 i kahi kikowaena RS-485 no ke kamaʻilio ʻana me ka ʻōnaehana laser fiber. Hoʻokomo ʻia kahi mea hoʻoponopono wela akamai me ka lako polokalamu holomua e hoʻomaikaʻi i ka hana o ka wai chiller. Hoʻohana ka ʻōnaehana kaapuni refrigerant i ka ʻenehana solenoid valve bypass e pale i ka hoʻomaka pinepine a hoʻōki o ka compressor e hoʻolōʻihi i kona ola lawelawe. ʻO nā ʻano mea hoʻāla i kūkulu ʻia e pale hou aku i ka chiller a me nā lako laser.
  • ʻO ka mīkini hoʻoheheʻe laser kiʻekiʻe CWFL-30000 no 30kW Fiber Laser Equipment
    ʻO ka mīkini hoʻoheheʻe laser kiʻekiʻe CWFL-30000 no 30kW Fiber Laser Equipment
    TEYU mīkini hooluolu laser CWFL-30000 ʻO ia kahi ʻāpana hoʻoluʻu laser kiʻekiʻe i hoʻolālā ʻia e ka mea hana chiller TEYU, e hāʻawi ana i nā hiʻohiʻona kiʻekiʻe aʻo ka hana ʻana i ka 30kW fiber laser mea hoʻoluʻu maʻalahi a ʻoi aku ka maikaʻi. Me ke kaapuni hoʻoheheʻe ʻelua, ua lawa ka mana o kēia chiller wai recirculating e hoʻomaha i ka laser fiber a me nā optics kūʻokoʻa a i ka manawa like. Ua koho pono ʻia nā ʻāpana āpau e hōʻoia i ka hana pono.Kiʻekiʻe-hana ʻoihana wai chillerHāʻawi ʻo CWFL-30000 i kahi interface RS-485 no ke kamaʻilio ʻana me ka ʻōnaehana laser fiber. Hoʻokomo ʻia kahi mea hoʻoponopono wela akamai me ka lako polokalamu holomua e hoʻomaikaʻi i ka hana o ka wai chiller. Hoʻohana ka ʻōnaehana kaapuni refrigerant i ka ʻenehana solenoid valve bypass e pale i ka hoʻomaka pinepine ʻana a me ka hoʻōki ʻana o ka compressor e hoʻolōʻihi i kona ola lawelawe. ʻO nā ʻano mea hoʻāla i kūkulu ʻia e pale hou aku i ka chiller a me nā lako laser.
  • Pūnaehana Hoʻoluʻu Wai ʻOihana CW-8000 42kW Nui Hoʻoluʻu Nui Hana Kiʻekiʻe
    Pūnaehana Hoʻoluʻu Wai ʻOihana CW-8000 42kW Nui Hoʻoluʻu Nui Hana Kiʻekiʻe
    41kW nui hoʻoluʻu mana chiller ʻoihana Mālama ʻo CW-8000 i ka mālama ʻana i ka wela ma ka noiʻi analytical, ʻoihana, lāʻau lapaʻau a me nā noi. Hoʻomaʻalili ʻo ia ma kahi ʻano wela o 5°C a 35 °C a loaʻa ka paʻa o ±1°C. Me kahi hoʻolālā paʻa, ʻo kēia mea hoʻoheheʻe wai hoʻoluʻu e hōʻoia i ka hana mau a hilinaʻi. He maʻalahi ka heluhelu ʻana o ka papa mana kikohoʻe a hāʻawi i nā ʻōuli he nui a me nā hana palekana. ʻO CW-8000 ʻoihana wai chiller ua hoʻolako ʻia me ka compressor kiʻekiʻe a me ka evaporator e hoʻokō ai i ka ikehu kiʻekiʻe, no laila hiki ke hoʻemi nui ʻia ke kumukūʻai hana. Mahalo i ke kākoʻo o Modbus485 kamaʻilio, loaʻa kēia mea hoʻoheheʻe wai recirculating no ka hana mamao - nānā i ke kūlana hana a hoʻololi i nā ʻāpana o ka chiller.
KĀHEA IĀ MĀ ˚ OU
E haʻi wale iā mākou i kāu mau koi, hiki iā mākou ke hana hou aku ma mua o kāu e noʻonoʻo ai.

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi