loading

mea hoʻoheheʻe lima laser engraver

Aia ʻoe ma kahi kūpono no mea hoʻoheheʻe lima laser engraver.I kēia manawa ua ʻike ʻē ʻoe i kēlā, ʻo kēlā me kēia mea āu e ʻimi nei, ʻike pono ia TEYU S&A Chiller.hoʻohiki mākou aia ma aneʻi TEYU S&A Chiller.
Ke hoʻohana nei ka poʻe hou aku i kēia huahana e hoʻomaikaʻi i kā lākou hoʻopiʻi ʻauʻau, me nā hōkele, nā hale noho, nā hale ʻaina, nā suites, nā hale nani, etc..
Kūleʻa mākou e hoʻolako i ke kūlana kiʻekiʻe mea hoʻoheheʻe lima laser engraver.no kā mākou mea kūʻai aku lōʻihi loa a e hana pū mākou me kā mākou mea kūʻai aku e hāʻawi i nā hopena kūpono a me nā uku kumukūʻai.
  • Rack Mount Chiller RMFL-1500 no 1500W Handheld Laser Welder Engraver Cutter Cleaner
    Rack Mount Chiller RMFL-1500 no 1500W Handheld Laser Welder Engraver Cutter Cleaner
    TEYUmea hoʻomaʻamaʻa ʻoihana hoʻomoeRMFL-1500 ua hoʻolālā ʻia no ka hoʻoluʻu 1.5kW lima lima laser welding / engraving / ʻoki / hoʻomaʻemaʻe mīkini a hiki ke kau ʻia ma kahi pā 19-inihi. Ma muli o ka hoʻolālā ʻana o ka mauna rack, hiki i ka RMFL-1500 ka hoʻoheheʻe ʻana i ka ea paʻa i ka hoʻopaʻa ʻana o nā mea pili, e hōʻike ana i kahi kiʻekiʻe o ka maʻalahi a me ka neʻe. ʻO ± 0.5°C ka paʻa ʻana o ka mahana a ʻo ka pae hoʻomalu wela he 5°C-35°C.Hiki mai ka pahu hau hoʻoheheʻe hou RMFL-1500 me ka pauma wai hana kiʻekiʻe. Ka mana wela pālua e hoʻomaopopo i kahichiller ʻoihana e hooluolu i ka fiber laser a me ka optics/laser gun i ka manawa like. Hoʻokomo ʻia ke awa hoʻopiha wai a me ke awa hoʻoheheʻe ma ke alo me ka nānā ʻana i ka pae wai noʻonoʻo. Hōʻike ka papa mana kikohoʻe akamai i ka mahana a me nā code alarm i kūkulu ʻia. Kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka maʻalahi a me ka neʻe ʻana, e hana ana i ka RMFL-1500 i ka hopena hoʻoluʻu kūpono no ka hoʻoili ʻana i nā ʻoihana lima.
  • Rack Mount Cooler RMFL-2000 no 2kW Handheld Laser Welder Engraver
    Rack Mount Cooler RMFL-2000 no 2kW Handheld Laser Welder Engraver
    TEYU RMFL-2000 ʻO ia ka mea hoʻoheheʻe ʻenehana i hoʻolālā ʻia no ka hoʻoluʻu ʻana a hiki i ka 2KW lima lima laser welding engraving machine a hiki ke kau ʻia ma kahi pā 19-inihi. Ma muli o ka hoʻolālā ʻana o ka rack mount, ʻo ka ʻōnaehana hoʻoluʻu wai ʻenehana RMFL-2000 hiki ke hoʻopaʻa i nā mea pili, e hōʻike ana i kahi kiʻekiʻe o ka maʻalahi a me ka neʻe. ʻO ± 0.5°C ka paʻa o ka mahana a mai 5°C a hiki i 35°C.ʻO ka mea hoʻomaʻamaʻa laser hoʻopaʻa ʻiaHele mai ʻo RMFL-2000 me kahi pauma wai hana kiʻekiʻe. ʻO ka mana wela pālua e ʻike ai i kahi chiller ʻoihana e hoʻomaha i ka laser fiber a me ka pū optics / laser i ka manawa like. Hoʻokomo ʻia ke awa hoʻopiha wai a me ke awa hoʻoheheʻe ma ke alo me ka nānā ʻana i ka pae wai noʻonoʻo. Hōʻike ka papa mana kikohoʻe akamai i ka mahana a me nā code alarm i kūkulu ʻia. Kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka maʻalahi a me ka neʻe ʻana, e hana ana i kēia chiller wai hoʻoluʻu ikaika i ka hopena hoʻomaha maikaʻi loa no ka laser paʻa lima.
  • ʻO ka hoʻolālā holoʻokoʻa a pau i loko o ka hoʻolālā Laser Chiller CWFL-3000ENW No ka 3kW Welder Welder Cutter Engraver Cleaner
    ʻO ka hoʻolālā holoʻokoʻa a pau i loko o ka hoʻolālā Laser Chiller CWFL-3000ENW No ka 3kW Welder Welder Cutter Engraver Cleaner
    TEYU i loko o hoʻokahi mīkini lima lima lima CWFL-3000ENW he mea hoʻohana-aloha i ka mea hoʻohana ʻaʻole pono e hoʻolālā i kahi pahu e kūpono i ka laser a me kapahu hoʻoheheʻe wai. Me ka hale chiller ʻoihana TEYU i kūkulu ʻia, ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka laser fiber no ka wili / ʻoki / hoʻomaʻemaʻe, ʻo ia ka mea lawe lima lima lima lima welder / ʻoki / hoʻomaʻemaʻe. ʻO nā hiʻohiʻona koʻikoʻi o kēia mīkini ʻo ia ka māmā, ka neʻe ʻana, ka mālama ʻana i ka lewa, maʻalahi ke lawe ʻia i nā wahi hana o nā hiʻohiʻona noiʻi like ʻole.ʻO ka mīkini lima lima lima a pauHāʻawi ʻo CWFL-3000ENW i nā kaapuni hoʻoluʻu ʻelua i hiki ke hoʻomaha like i ka laser fiber a me ka pū optics/laser. Hana ʻia me ka compressor premium, evaporator, pump water, a me sheet metal, paʻa a paʻa ka pahu chiller laser lima lima CWFL-3000ENW. Hana maikaʻi, hoʻoluʻu maikaʻi, hoʻokomo maʻalahi a mālama! E hoʻomaopopo ʻaʻole i hoʻokomo ʻia ka laser fiber i loko o ka pūʻolo.
KĀHEA IĀ MĀ ˚ OU
E haʻi wale iā mākou i kāu mau koi, hiki iā mākou ke hana hou aku ma mua o kāu e noʻonoʻo ai.

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi