loading

Nā mea hoʻoheheʻe laser

Aia ʻoe ma kahi kūpono no Nā mea hoʻoheheʻe laser.I kēia manawa ua ʻike ʻē ʻoe i kēlā, ʻo kēlā me kēia mea āu e ʻimi nei, ʻike pono ia TEYU S&A Chiller.hoʻohiki mākou aia ma aneʻi TEYU S&A Chiller.
ʻOi aku ka maikaʻi o ka huahana ma ka hālāwai ʻana a ʻoi aku ka maikaʻi..
Kūleʻa mākou e hoʻolako i ke kūlana kiʻekiʻe Nā mea hoʻoheheʻe laser.no kā mākou mea kūʻai aku lōʻihi loa a e hana pū mākou me kā mākou mea kūʻai aku e hāʻawi i nā hopena kūpono a me nā uku kumukūʻai.
  • Pehea ka hoʻololi ʻana o ka welding laser lima i ka mākeke welding kuʻuna?
    Pehea ka hoʻololi ʻana o ka welding laser lima i ka mākeke welding kuʻuna?
    ʻO ka hoʻonui ʻana i ka ʻike olakino i hui pū ʻia me ke ʻano koʻikoʻi o ka wili kuʻuna i alakaʻi i kāna poʻe ʻōpio liʻiliʻi. Handheld laser welding kaena kiʻekiʻe kiʻekiʻe, ka mālama ʻana i ka ikehu a me ke kaiapuni, ke hoʻololi mau nei i nā ʻano kuʻuna kuʻuna. Loaʻa nā ʻano like ʻole o ka wai chillers TEYU no ka mīkini hoʻoheheʻe ʻana, hoʻomaikaʻi i ka maikaʻi o ka welding a me ka maikaʻi o ka wili, a hoʻonui i ke ola o nā mīkini wili.
  • ʻO ka ʻenehana welding laser ke kī i ka encapsulation sensor
    ʻO ka ʻenehana welding laser ke kī i ka encapsulation sensor
    Ua puka mai nā ʻano hana kuʻi kiʻekiʻe ma ke ʻano he koho maikaʻi loa i ka hana sensor, Laser welding, e hoʻohana ana i kāna mau pono kūʻokoʻa, e hoʻokō i nā welds sealing impeccable, e hoʻonui nui i ka maikaʻi a me ka hana o nā sensor. ʻO nā chillers laser, ma o nā ʻōnaehana mālama wela, e hōʻoia i ka nānā pono ʻana a me ka mālama ʻana i nā mahana, e hōʻoiaʻiʻo ana i ka paʻa a me ka palekana i ka wā o ka hana welding laser.
  • He aha nā kinoea kōkua i hoʻohana mau ʻia no nā mīkini ʻoki laser?
    He aha nā kinoea kōkua i hoʻohana mau ʻia no nā mīkini ʻoki laser?
    ʻO nā hana o nā kinoea kōkua i ka ʻoki ʻana i ka laser ke kōkua i ka puhi ʻana, ka puhi ʻana i nā mea hoʻoheheʻe ʻia mai ka ʻoki ʻana, ka pale ʻana i ka oxidation, a me ka pale ʻana i nā ʻāpana e like me ka nānā ʻana. Maopopo iā ʻoe he aha nā kinoea kōkua e hoʻohana mau ʻia no nā mīkini ʻoki laser? ʻO nā kinoea kōkua nui ʻo Oxygen (O2), Nitrogen (N2), Inert Gases a me Air. Hiki ke noʻonoʻo ʻia ka oxygen no ka ʻoki ʻana i ke kila kalapona, nā mea kila haʻahaʻa haʻahaʻa, nā papa mānoanoa, a i ʻole ke koʻikoʻi o ka ʻoki ʻana i ka maikaʻi a me nā koi o ka ʻili. ʻO ka Nitrogen he kinoea hoʻohana nui ʻia i ka ʻoki ʻana i ka laser, ka mea maʻamau i hoʻohana ʻia i ka ʻoki ʻana i ke kila kila, nā alumini alumini a me nā ʻāpana keleawe. Hoʻohana maʻamau ʻia nā kinoea inert no ka ʻoki ʻana i nā mea kūikawā e like me ka titanium alloys a me ke keleawe. He ākea ka nui o nā noi a hiki ke hoʻohana ʻia no ka ʻoki ʻana i nā mea metala ʻelua (e like me ke kila kalapona, ke kila kila, nā alumini alumini, etc.) a me nā mea metala ʻole (e like me ka lāʻau, acrylic). ʻO kēlā me kāu mau mīkini ʻoki laser a i ʻole nā ​​​​koi kikoʻī, TEYUNā mea hoʻoheheʻe laser aia ma aneʻi e hāʻawi i nā hāʻina hoʻoluʻu hope loa.
  • ʻO ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana Laser ma ke kahua kaua | TEYU S&A Chiller
    ʻO ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana Laser ma ke kahua kaua | TEYU S&A Chiller
    ʻO ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana laser i ke alakaʻi missile, reconnaissance, electro-optical interference, a me nā mea kaua laser i hoʻonui nui i ka ikaika a me ka ikaika o ka pūʻali koa. Eia kekahi, ʻo ka holomua o ka ʻenehana laser e wehe i nā mea hou a me nā pilikia no ka hoʻomohala ʻana i ka pūʻali koa e hiki mai ana, e hāʻawi nui ana i ka palekana o ka honua a me nā mana koa.
  • Nā noi a me nā pono o ka ʻenehana hoʻomaʻemaʻe laser lima | TEYU S&A Chiller
    Nā noi a me nā pono o ka ʻenehana hoʻomaʻemaʻe laser lima | TEYU S&A Chiller
    ʻO ka ʻenehana hoʻomaʻemaʻe kahi mea nui i ka hana ʻoihana, a hiki i ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana hoʻomaʻemaʻe laser hiki ke wehe koke i nā mea haumia e like me ka lepo, pena, aila, a me ka ʻōpala mai ka ʻili o nā mea hana. ʻO ka puka ʻana mai o nā mīkini hoʻomaʻemaʻe laser lima i hoʻomaikaʻi nui i ka lawe ʻana o nā mea hana.
  • Makemake ʻoe e pili ana i nā ʻāpana o TEYU S&A ʻOihana Chiller Units? | TEYU S&A Chiller
    Makemake ʻoe e pili ana i nā ʻāpana o TEYU S&A ʻOihana Chiller Units? | TEYU S&A Chiller
    Aia he 100+ TEYU S&A nā hiʻohiʻona chiller ʻoihana i loaʻa, e mālama ana i nā pono hoʻoluʻu o nā mīkini hōʻailona laser like ʻole, nā mīkini ʻokiʻoki, nā mīkini engraving, nā mīkini wili, nā mīkini paʻi ... TEYU S&A Hoʻokaʻawale nui ʻia nā chillers ʻoihana i 6 mau ʻāpana, ʻo ia hoʻi ka fiber laser chillers, handheld laser welding chillers, CO2 laser chillers, ultrafast& ʻO nā mea hoʻoheheʻe laser UV, nā mea hoʻoheheʻe wai ʻenehana a me nā mea hoʻoheheʻe wai.
  • Ke kuleana o ka ʻenehana Laser i ka hana ʻana i nā mokulele | TEYU S&A Chiller
    Ke kuleana o ka ʻenehana Laser i ka hana ʻana i nā mokulele | TEYU S&A Chiller
    Ma ka hana mokulele, koi ʻia ka ʻenehana ʻokiʻoki laser no nā panela blade, nā pale wela perforated a me nā hale fuselage, e koi ana i ka mālama ʻana i ka mahana ma o nā chillers laser ʻoiai ʻo ka TEYU laser chillers system kahi koho kūpono e hōʻoiaʻiʻo ai i ka pololei o ka hana a me ka hana.
  • TEYU S&A Hoʻomaka ka Laser Chillers ma LASER World Of PHOTONICS China 2023
    TEYU S&A Hoʻomaka ka Laser Chillers ma LASER World Of PHOTONICS China 2023
    ʻO kā mākou komo ʻana i LASER World Of PHOTONICS China 2023 he lanakila nui. I ka pau ʻana o ka 7th ma kā mākou huakaʻi hōʻikeʻike honua Teyu, ua hōʻike mākou i kā mākou ʻano nui o nā mea hoʻoheheʻe wai ʻenehana me ka fiber laser chillers, CO2 laser chillers, water-cooled chillers, rack mount water chillers, handheld laser welding chillers, UV laser chillers a ultrafast laser. nā chillers ma ke keʻena 7.1A201 ma ka National Exhibition and Convention Center, Shanghai, Kina.I loko o ka hōʻikeʻike mai Iulai 11-13, nui ka poʻe malihini i ʻimi i kā mākou mau hoʻonā hoʻomalu wela hilinaʻi no kā lākou noi laser. He mea leʻaleʻa i ka ʻike ʻana i nā mea hana laser ʻē aʻe e koho ana i kā mākou chillers e hōʻoluʻolu i kā lākou mea i hōʻike ʻia, e hoʻoikaika ana i ko mākou kaulana no ka maikaʻi o ka ʻoihana. E hoʻomau no nā mea hou a me nā manawa e hiki mai ana e launa pū me mākou. Mahalo hou iā ʻoe no ka lilo ʻana i ʻāpana o kā mākou kūleʻa ma LASER World Of PHOTONICS China 2023!
  • ʻO TEYU CWFL-3000 Laser Chillers he hana maikaʻi loa i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā mīkini hoʻomaʻemaʻe 3000W Fiber Laser.
    ʻO TEYU CWFL-3000 Laser Chillers he hana maikaʻi loa i ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā mīkini hoʻomaʻemaʻe 3000W Fiber Laser.
    ʻO TEYU CWFL-3000 Laser Chillers He hana maikaʻi loa i ka hoʻomaʻamaʻa 3000W Fiber Laser Cleaning Machines. ʻO TEYU CWFL-3000W laser chiller ka mea hoʻomaha maikaʻi loa no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i nā mea hana hoʻoheheʻe laser fiber 3000W, me ka hoʻolālā ʻelua-kanal kūʻokoʻa e ʻae i ka hoʻoluʻu like a kūʻokoʻa o ka fiber laser a me nā optics.
KĀHEA IĀ MĀ ˚ OU
E haʻi wale iā mākou i kāu mau koi, hiki iā mākou ke hana hou aku ma mua o kāu e noʻonoʻo ai.

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi