loading

Mea Hana Wai Chiller

Aia ʻoe ma kahi kūpono no Mea Hana Wai Chiller.I kēia manawa ua ʻike ʻē ʻoe i kēlā, ʻo kēlā me kēia mea āu e ʻimi nei, ʻike pono ia TEYU S&A Chiller.hoʻohiki mākou aia ma aneʻi TEYU S&A Chiller.
ʻOi aku ka maikaʻi o ke koho ʻana i nā mea waiwai, nā mea mānoanoa, ka hana maikaʻi loa, ka maikaʻi hilinaʻi, ke kūpaʻa aahu maikaʻi, ka pale ʻana i ka corrosion a me ka hana anti-kahiko, a ʻoi aku ka lōʻihi o ke ola ma mua o nā huahana like ʻole..
Kūleʻa mākou e hoʻolako i ke kūlana kiʻekiʻe Mea Hana Wai Chiller.no kā mākou mea kūʻai aku lōʻihi loa a e hana pū mākou me kā mākou mea kūʻai aku e hāʻawi i nā hopena kūpono a me nā uku kumukūʻai.
  • ʻO ka 4th Stop o 2024 TEYU S&A Nā Hōʻikeʻike honua - FABTECH Mekiko
    ʻO ka 4th Stop o 2024 TEYU S&A Nā Hōʻikeʻike honua - FABTECH Mekiko
    ʻO FABTECH Mekiko kahi kālepa kālepa koʻikoʻi no ka hana metala, hana ʻana, wili, a me ke kūkulu ʻana i ka pipeline. Me FABTECH Mexico 2024 ma ka lewa no Mei ma Cintermex ma Monterrey, Mexico, TEYU S&A ʻO Chiller, e kaena ana i 22 mau makahiki o ka ʻenehana a me ka hoʻoluʻu ʻana i ka laser, mākaukau mākaukau e komo i ka hanana. Me hemea hana chiller kaulana, TEYU S&A Aia ʻo Chiller ma mua o ka hāʻawi ʻana i nā ʻoluʻolu hoʻoluʻu ʻokiʻoki i nā ʻoihana like ʻole. ʻO kā mākou kūpaʻa i ka maikaʻi a me ka hilinaʻi ua loaʻa i kā mākou mea kūʻai aku hilinaʻi ma ka honua holoʻokoʻa. Hāʻawi ʻo FABTECH Mexico i kahi manawa kūpono e hōʻike ai i kā mākou holomua hou a launa pū me nā hoa ʻoihana, ke hoʻololi ʻana i nā ʻike a me ka hana ʻana i nā hui hou.Ke kakali nei mākou i kou kipa ʻana ma kā mākou BOOTH #3405 mai Mei 7-9, kahi āu e ʻike ai pehea TEYU S&A Hiki i nā ʻoluʻolu hoʻoluʻu hou ke hoʻonā i nā pilikia wela wela no kāu mau mea hana.
  • ʻO ka 3rd Stop o ka 2024 TEYU S&A Nā Hōʻikeʻike honua - LASER World of Photonics Kina!
    ʻO ka 3rd Stop o ka 2024 TEYU S&A Nā Hōʻikeʻike honua - LASER World of Photonics Kina!
    Hauʻoli mākou i ka hoʻolaha ʻana e komo ana ʻo TEYU Chiller Manufacturer i ka LASER World Of PHOTONICS China 2024 e hiki mai ana, i ʻike ʻia ʻo ia ka hanana alakaʻi i ka laser, optics, a me photonics field ma Asia.He aha nā mea hou e kali nei i kāu ʻike? E ʻimi i kā mākou hale hōʻikeʻike o 18nā mea hoʻoheheʻe laser, e hōʻike ana i ka fiber laser chillers, ultrafast& ʻO nā mea hoʻoheheʻe laser UV, nā mea hoʻoheheʻe laser paʻa lima, a me nā pahu hau paʻa i hoʻopaʻa ʻia no nā mīkini laser like ʻole.E hui pū me mākou ma BOOTH W1.1224 mai Malaki 20-22 e ʻike i ka ʻenehana hoʻoluʻu laser hou a ʻike pehea e hiki ai ke kōkua i kāu mau papahana hoʻoponopono laser. Na kā mākou hui loea e kōkua iā ʻoe a hāʻawi i nā ʻōlelo aʻoaʻo pilikino i kūpono i kāu mau koi hoʻomalu wela. Manaʻo mākou i kou hele ʻana i ka Shanghai New International Expo Center!
  • Hauʻoli i ka hoʻomaka maʻalahi no TEYU Chiller Manufacturer ma APPPEXPO 2024!
    Hauʻoli i ka hoʻomaka maʻalahi no TEYU Chiller Manufacturer ma APPPEXPO 2024!
    TEYU S&A Ua hauʻoli ʻo Chiller i ka lilo ʻana i ʻāpana o kēia kahua honua, APPPEXPO 2024, e hōʻike ana i kā mākou ʻike ma ke ʻano he mea hana wai chiller ʻoihana. I kou hele wāwae ʻana ma nā keʻena a me nā keʻena, e ʻike ʻoe i kēlā TEYU S&A nā mea hoʻoheheʻe ʻenehana(CW-3000, CW-6000, CW-5000, CW-5200, CWUP-20, etc.) ua koho ʻia e nā mea hōʻikeʻike he nui e hoʻomaʻalili i kā lākou mea i hōʻike ʻia, me nā mea ʻoki laser, nā mea kālai laser, nā mea paʻi laser, nā māka laser, a hou aku. Mahalo nui mākou i ka hoihoi a me ka hilinaʻi āu i hoʻokomo ai i kā mākou ʻōnaehana hoʻomaha.Inā hopu kā mākou mau mea hoʻoheheʻe wai ʻoihana i kou hoihoi, hāʻawi mākou i kahi kono pumehana iā ʻoe e kipa mai iā mākou ma ka National Exhibition and Convention Center ma Shanghai, Kina, mai Pepeluali 28 a Malaki 2. E hauʻoli kā mākou hui hoʻolaʻa ma BOOTH 7.2-B1250 i ka e hoʻoponopono i nā nīnau āu e loaʻa ai a hāʻawi i nā hāʻina hoʻomaha hilinaʻi.
  • ʻO ka hoʻomaha ʻelua o 2024 TEYU S&A Hōʻikeʻike honua - APPPEXPO 2024
    ʻO ka hoʻomaha ʻelua o 2024 TEYU S&A Hōʻikeʻike honua - APPPEXPO 2024
    Ke hoʻomau nei ka huakaʻi honua, a ʻo ka huakaʻi aʻe a TEYU Chiller Manufacturer ʻo Shanghai APPPEXPO, ka hoʻolaha alakaʻi o ka honua i ka hoʻolaha, hōʻailona, ​​​​paʻi ʻana, nā ʻoihana hoʻopili, a me nā kaulahao ʻoihana pili.Hāʻawi mākou i kahi kono pumehana iā ʻoe ma Booth B1250 ma Hall 7.2, kahi a hiki i 10nā kumu hoʻohālike wai o TEYU Chiller Manufacturer e hōʻike ʻia. E hoʻokaʻaʻike mai e hoʻololi i nā manaʻo e pili ana i nā ʻano ʻoihana o kēia manawa a kūkākūkā i ka mea hoʻoheheʻe wai i kūpono i kāu mau koi hoʻomaha.Manaʻo mākou e hoʻokipa iā ʻoe ma National Exhibition and Convention Center (Shanghai, Kina), mai Pepeluali 28 a Malaki 2, 2024.
  • Ua loaʻa i ka TEYU Chiller Manufacturer he 160,000+ mau ʻāpana wai hoʻouna i kēlā me kēia makahiki.
    Ua loaʻa i ka TEYU Chiller Manufacturer he 160,000+ mau ʻāpana wai hoʻouna i kēlā me kēia makahiki.
    Ma luna o nā makahiki 22 mai ko mākou hoʻokumu ʻana, TEYU S&A Ua ʻike ʻo ia i ka ulu mau ʻana i kā mākou hoʻouna ʻana i ka nui o nā wai wai ʻenehana. I ka makahiki 2023, ua hoʻokō ʻo TEYU Chiller Manufacturer i ka nui o ka hoʻouna ʻana i kēlā me kēia makahiki o 160,000+ chiller units, ʻoi aku ka nui o nā kiʻekiʻe o ka mōʻaukala i kā mākou huakaʻi. E ʻoluʻolu e makaʻala no nā hanana e hiki mai ana ke hoʻokau nei mākou i nā palena o ka hoʻomalu ʻana i ka mahana a me ka ʻenehana hoʻoluʻu.
  • Pehea e koho ai i ka wai hoʻoheheʻe wai kūpono no ka CNC Spindle Machine me ke akamai?
    Pehea e koho ai i ka wai hoʻoheheʻe wai kūpono no ka CNC Spindle Machine me ke akamai?
    ʻIke ʻoe pehea e koho ai i ka chiller wai kūpono no ka mīkini spindle CNC me ke akamai? ʻO nā mea nui: hoʻohālikelike i ka wai chiller me ka mana spindle a me ka wikiwiki; e noʻonoʻo i ka hāpai a me ke kahe wai; a loaʻa i kahi mea hana hoʻoheheʻe wai hilinaʻi. Me 21 mau makahiki o ka hoʻonaʻauao ʻenehana, ua hāʻawi ka mea hana chiller Teyu i nā hoʻonā hoʻomaha i nā mea hana mīkini CNC. Eʻoluʻolu e nīnau i kā mākou hui kūʻai [email protected], hiki iā ia ke hāʻawi iā ʻoe i ke alakaʻi koho ʻana i ka spindle water chiller.
  • Ua kūpono ʻo Teyu ma ke ʻano he ʻoihana kūikawā "Little Giant" ma Kina
    Ua kūpono ʻo Teyu ma ke ʻano he ʻoihana kūikawā "Little Giant" ma Kina
    ʻO kēia manawa, ʻo Guangzhou Teyu Electromechanical Co., Ltd. (TEYU S&A Chiller) i hoʻohanohano ʻia me ke poʻo inoa o ka ʻoihana "Specialized and Innovative Little Giant" ma Kina. Hōʻike piha kēia ʻike i ka ikaika koʻikoʻi o Teyu a me ka mana ma ke kahua hoʻomalu wela o ka ʻoihana. ʻO nā ʻoihana "Specialized and Innovative Little Giant" ʻo ia ka poʻe e kālele ana i nā mākeke niche, loaʻa i nā mana hana hou, a paʻa i kahi kūlana alakaʻi i kā lākou ʻoihana.ʻO 21 mau makahiki o ka hoʻolaʻa ʻana i hoʻohālikelike i nā hana a Teyu i kēia lā. I ka wā e hiki mai ana, e hoʻomau mākou i ka hoʻopukapuka kālā hou aku i ka laser chiller R&D, e hoʻomau i ka hoʻoikaika ʻana no ka maikaʻi, a me ke kōkua mau ʻana i nā ʻoihana laser hou aʻe i ka hoʻoponopono ʻana i kā lākou mau pilikia hoʻomalu wela.
  • Na Mīkini Chiller All-in-one no ka hoʻomaloʻo ʻana i nā mīkini hoʻomaʻemaʻe lima lima lima
    Na Mīkini Chiller All-in-one no ka hoʻomaloʻo ʻana i nā mīkini hoʻomaʻemaʻe lima lima lima
    Hāʻawi nā mīkini hoʻomaʻemaʻe laser paʻa lima i nā pono he nui, e hana ana iā lākou i koho kaulana i nā ʻoihana like ʻole. ʻO ka mīkini chiller holoʻokoʻa a pau a TEYU he mea hoʻohana, me kahi chiller wai TEYU i kūkulu ʻia, ma hope o ka hoʻokomo ʻana i ka welder / holoi holoi lima lima ma ka ʻaoʻao a i ʻole ʻaoʻao ʻākau, ua lilo ia i mea lawe lima lima lima a me ka mīkini hoʻomaʻemaʻe. a laila hiki iā ʻoe ke hoʻomaka maʻalahi i kāu welding / hoʻomaʻemaʻe laser!
  • Manaʻo ʻia e nīnau i ka mea hana wai chiller no ke alakaʻi ʻana i ke koho ʻana i nā mea ʻoki ʻoki laser fiber.
    Manaʻo ʻia e nīnau i ka mea hana wai chiller no ke alakaʻi ʻana i ke koho ʻana i nā mea ʻoki ʻoki laser fiber.
    Hoʻohana pinepine nā laser fiber i nā wai chillers no ka hoʻomaha. Pono ka wai chiller me nā koi kikoʻī o ka mīkini ʻoki laser fiber. Manaʻo ʻia e nīnau i ka mea hana mīkini laser a i ʻole ka mea hana chiller wai no ke alakaʻi ʻana i ka hoʻohana ʻana i nā mea hoʻoheheʻe wai kūpono. Ua loaʻa iā TEYU Water Chiller Manufacturer he 21 mau makahiki o ka ʻike hana wai chiller a hāʻawi i nā ʻoluʻolu hoʻoluʻu laser maikaʻi loa no nā mīkini ʻoki laser me nā kumu laser fiber mai 1000W a 60000W.
  • Hoʻolālā ʻia ʻo Rack Mount Chiller e TEYU Chiller Manufacturer no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka mea hoʻomaʻemaʻe lima lima lima
    Hoʻolālā ʻia ʻo Rack Mount Chiller e TEYU Chiller Manufacturer no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka mea hoʻomaʻemaʻe lima lima lima
    Ke ʻimi nei ʻoe i kahi chiller wai ʻoi aku ka ikaika me ka hilinaʻi hilinaʻi, ka leo haʻahaʻa& ka mana naʻauao no ka hoʻoluʻu ʻana i kāu mau mīkini hoʻomaʻemaʻe hoʻomaʻemaʻe laser lima? E nānā i ka TEYU Rack Mount Chiller RMFL-Series, i hoʻolālā ʻia e hoʻokiʻekiʻe i ka hana o ka hoʻoheheʻe ʻana i ka laser paʻa lima, ka hoʻomaʻemaʻe, ʻokiʻoki, a me nā mīkini kālai me ka puna laser fiber 1kW-3kW.
KĀHEA IĀ MĀ ˚ OU
E haʻi wale iā mākou i kāu mau koi, hiki iā mākou ke hana hou aku ma mua o kāu e noʻonoʻo ai.

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi