loading
С&а Блог
VR

Со ласерско пресечена ногарка за преклопување на таблет компјутер, сега можете да му кажете збогум на пубирањето

Ногата за преклопување на таблет компјутерот е генерално направена од легура на алуминиум. И процесот на сечење главно вклучува ласерско сечење. Тоа е затоа што машината за ласерско сечење може да ја исече алуминиумската легура многу деликатно и убаво.

Дали сте пубер? Phubber е новосоздаден збор кој е многу популарен меѓу корисниците на електронски производи. Се однесува на луѓе кои секогаш ги спуштаат главите за да го гледаат екранот на електронските производи, особено таблет компјутерите. А пуберот го сочинуваат претежно млади луѓе. Меѓутоа, како што пуберте продолжуваат да ги спуштаат главите, тие имаат поголема веројатност да развијат непријатност или болест во вратот и половината. И се повеќе луѓе го сфаќаат овој проблем. За среќа, појавата на ногата за преклопување на таблет компјутер може многу да го реши овој проблем. Преклопената ногарка може да го држи таблет-компјутерот до одредена висина, така што нашиот хоризонт може да биде на исто ниво со таблет компјутерот. Така, не треба повеќе да ги спуштаме главите за да го гледаме екранот.


Ногата за преклопување на таблет компјутерот е генерално направена од легура на алуминиум. И процесот на сечење главно вклучува ласерско сечење. Тоа е затоа што машината за ласерско сечење може да ја исече алуминиумската легура многу деликатно и убаво. Освен тоа, машината за ласерско сечење може да сече во различна дебелина и различни големини, што е многу флексибилно за различни типови на преклопни ногарки за таблет компјутер.

Со оглед на тоа што кракот за преклопување на таблет компјутер е главно направен од алуминиумска легура, машината за ласерско сечење често се напојува со ласер со влакна. Ласерот со влакна често генерира доста прекумерна топлина кога работи и таа топлина треба да се потроши на време. Во спротивно, како што се акумулира топлината, ласерот со влакна ќе се исклучи поради прегревање. S&A Индустриските чилери од серијата Teyu CWFL се корисни за отстранување на таа прекумерна топлина од ласерите со влакна. Овие серии на машини за чилери доаѓаат со тркала за лесна подвижност и температурната стабилност се движи од ±1℃ до ±0,3℃. Што е уште поважно, овие индустриски чилери се дизајнирани со двоен канал за вода, што значи дека независното ладење од ONE чилер може да опслужува два дела од машините за ласерско сечење влакна, т.е. фибер ласер и ласерска глава. Овој иновативен и внимателен дизајн може да им помогне на корисниците да заштедат не само пари, туку и простор. Тоа е причината зошто машините за чилери од серијата CWFL се многу популарни меѓу корисниците на фибер ласерски машини. Проверете повеќе детали овде:https://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2


industrial chillers

Основни информации
  • Основана година
    --
  • Тип на бизнис
    --
  • Земја / регион
    --
  • Главна индустрија
    --
  • Главни производи
    --
  • Претпријатие правно лице
    --
  • Вкупно вработени
    --
  • Годишна излезна вредност
    --
  • Извозен пазар
    --
  • Соработени клиенти
    --

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски