loading

SPIE Photonics West

Вие сте на вистинското место за SPIE Photonics West.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на TEYU S&A Chiller.гарантираме дека е тука TEYU S&A Chiller.
прави да се ракува добро..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет SPIE Photonics West.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
  • Успешниот заклучок на производителот на чилери TEYU во SPIE Photonics West 2024
    Успешниот заклучок на производителот на чилери TEYU во SPIE Photonics West 2024
    SPIE Photonics West 2024, одржан во Сан Франциско, Калифорнија, означи значајна пресвртница за TEYU S&A Чилер додека учествувавме на нашата прва глобална изложба во 2024 година. Еден белег беше огромниот одговор на производите за чилери TEYU. Карактеристиките и можностите на ласерските чилери TEYU добро резонираа со присутните, кои беа желни да разберат како можат да ги искористат нашите решенија за ладење за да ги продолжат нивните напори за ласерска обработка.
  • Првата станица од 2024 година TEYU S&A Глобални изложби - SPIE. ФОТОНИКА ЗАПАД!
    Првата станица од 2024 година TEYU S&A Глобални изложби - SPIE. ФОТОНИКА ЗАПАД!
    ШПИОН. PHOTONICS WEST е првата станица на 2024 TEYU S&A Глобални изложби! Возбудени сме што ќе се вратиме во Сан Франциско на SPIE PhotonicsWest 2024, водечки настан во светот за фотоника, ласер и биомедицинска оптика.Придружете ни се во Booth 2643, каде што врвната технологија се среќава со прецизните решенија за ладење. Прикажаните модели на чилери оваа година се самостојниот ласерски чилер CWUP-20 и ласерскиот чилер RMUP-500, со извонредна висока прецизност од ±0,1℃. Со нетрпение очекуваме да ве видиме во Moscone Center, Сан Франциско, САД, од 30 јануари до 1 февруари.
  • 2023 TEYU S&A Преглед на Глобалната изложба и наградите за иновации на Чилер
    2023 TEYU S&A Преглед на Глобалната изложба и наградите за иновации на Чилер
    2023 година беше прекрасна и незаборавна година за TEYU S&A Производител на чилери, за кој вреди да се потсетиме. Во текот на 2023 година, TEYU S&A започна со глобални изложби, почнувајќи со деби на SPIE PHOTONICS WEST 2023 во САД. Мај беше сведок на нашата експанзија на FABTECH Mexico 2023 и Турција WIN EURASIA 2023. Јуни донесе две значајни изложби: LASER World of PHOTONICS Минхен и Pekining Essen Welding& Саем за сечење. Нашето активно вклучување продолжи во јули и октомври во LASER World of Photonics China и LASER World of Photonics Јужна Кина.Преселба во 2024 година, TEYU S&A Чилер сè уште активно ќе учествува на глобалните изложби за да обезбеди професионални и сигурни решенија за контрола на температурата за сè повеќе ласерски претпријатија. Нашата прва станица на глобалните изложби TEYU 2024 е изложбата SPIE PhotonicsWest 2024, добредојдовте да ни се придружите на Бут 2643 во Сан Франциско, САД, од 30 јануари до 1 февруари.
  • S&A Чилер присуствува на SPIE PhotonicsWest на штандот 5436, Moscone Center, Сан Франциско
    S&A Чилер присуствува на SPIE PhotonicsWest на штандот 5436, Moscone Center, Сан Франциско
    Здраво пријатели, еве шанса да се зближите S&A Чилер~ S&A Chiller Manufacturer ќе присуствува на SPIE PhotonicsWest 2023, влијателната светска оптика& настан за фотоника технологии, каде што можете лично да се сретнете со нашиот тим за да ја проверите новата технологија, новите ажурирања на S&A индустриски чилери за вода, добијте стручни совети и дознајте го идеалното решение за ладење за вашата ласерска опрема. S&A Ултрабрз ласер& УВ ласерски чилер CWUP-20 и RMUP-500 овие два лесни чилери ќе бидат изложени на #SPIE #PhotonicsWest од 31 јануари до 2 февруари.  Се гледаме на БОТХ #5436!
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски