loading

чилер за процесно ладење со воздух

Вие сте на вистинското место за чилер за процесно ладење со воздух.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на TEYU S&A Chiller.гарантираме дека е тука TEYU S&A Chiller.
Се промовира на терен поради силната применливост..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет чилер за процесно ладење со воздух.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
  • Чилер со процесно ладење со воздух CW-5300 за извор на ласер на CO2
    Чилер со процесно ладење со воздух CW-5300 за извор на ласер на CO2
    Процесен чилер со воздушно ладењеCW-5300 може да обезбеди високо доверливо и ефективно ладење за 200W DC CO2 ласерски извор или 75W RF CO2 ласерски извор. Благодарение на корисничкиот регулатор за температура, температурата на водата може автоматски да се прилагоди. Со капацитет за ладење од 2400W и температурна стабилност ±0,5℃,Чилер CW 5300може да помогне да се зголеми животниот век на изворот на ласерот CO2. Ладилното средство за овој чилер за ладна вода е R-410a што е еколошки. Лесно читлив индикатор за нивото на водата е поставен на задната страна на чилерот. 4 тркала за тркала им овозможуваат на корисниците лесно да го поместуваат чилерот.
  • Вретено кулер CW-7800 за 150 kW Вретено
    Вретено кулер CW-7800 за 150 kW Вретено
    Кулер на вретеното CW-7800 е ефикасен метод за одржување на температурата надолу за да се обезбеди дека вретеното од 150 kW CNC не се прегрее. Дизајниран е со цел да се одржи прецизноста на обработката и да се продолжи животниот век на вретеното. Овачилер за процесно ладење со воздух користи компоненти кои се целосно испитани и тестирани за да се осигура дека ги исполнува највисоките стандарди за перформанси и квалитет. Филтрите отпорни на прашина се отстрануваат за едноставно одржување, додека четири тркала го прават преместувањето прилично удобно. Благодарение на визуелната ознака за нивото на водата, нивото на водата и квалитетот на водата може јасно да се следат однадвор. Она што прави чилерот за вода да го надмине неговиот пандан за ладење масло е тоа што овозможува прецизна контрола на температурата без ризик од контаминација на маслото.
  • Апликација за ласерско сечење во секторот FPC
    Апликација за ласерско сечење во секторот FPC
    Традиционалните методи на обработка за FPC вклучуваат матрица за сечење, V-CUT, фреза, преса за удирање, итн. Но, сите тие припаѓаат на техники за обработка со механички контакт кои имаат тенденција да генерираат стрес, брусење, прашина и водат до мала прецизност. Со сите овие недостатоци, тие видови методи на обработка постепено се заменуваат со техниката на ласерско сечење.
  • Ласерска машина за заварување наспроти машина за заварување со плазма
    Ласерска машина за заварување наспроти машина за заварување со плазма
    Машините за ласерско заварување имаат се поголема и поширока примена и постепено се појавуваат во различни индустрии. Во исто време, со промените на побарувачката на пазарот, машината за ласерско заварување се чини дека постепено ја заменува машината за заварување со плазма.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски