loading

Cnc машински алати чилер

Вие сте на вистинското место за Cnc машински алати чилер.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на TEYU S&A Chiller.гарантираме дека е тука TEYU S&A Chiller.
Производот ќе биде добра алатка или начин за луѓето да ја завршат својата задача. Тој игра суштинска улога во подобрувањето на севкупната ефикасност на луѓето..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Cnc машински алати чилер.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
  • Индустриски чилери за вода CW-6100 за ладење на CNC машински алати
    Индустриски чилери за вода CW-6100 за ладење на CNC машински алати
    Чилер за машински алати TEYU cnc CW-6100 е технички усовршена алтернатива за воздушно ладење или ладење со масло за ладење на вретеното за обработка од 36 kW. Со интелигентна контрола на температурата и повеќе безбедносни механизми, CW-6100 може да го намали термичкиот раст во вретеното со користење на процесно ладење, одржување на вретеното на соодветна температура за да се спречат проблеми со прегревање и одржување на оптимално сечење и алатирање.Произведен со врвен компресор, испарувач, пумпа за вода и лим, ласерскиот чилер за вода CW-6100 е робустен и издржлив. Вграден визуелен индикатор за нивото на водата за да се осигури безбедноста на пумпата за вода (за да се спречи суво трчање) и помага да се следи квалитетот на водата. Со голем капацитет за ладење од 4000 W, извонредна изработка, ефикасно активно ладење, дизајн што заштедува простор, лесна инсталација и одржување, го прават индустрискиот чилер CW-6000 ваш идеалЛадилник за машински алати со cnc.
  • Индустриски чилер CW-6260 за различни CNC машински алати, како машина за брусење со глодање
    Индустриски чилер CW-6260 за различни CNC машински алати, како машина за брусење со глодање
    TEYU индустриски чилер за вода CW-6260 е идеално прилагоден за ладење на различни cnc машински алати како што се CNC машини за глодање, CNC стругови, CNC машини за дупчење, CNC машини за мелење, CNC машини за дупчење и CNC машини за обработка на опрема поради неговиот капацитет за ладење од 9000 W и прецизност ±0,5 °C. Индустрискиот чилер CW-6260 нудејќи континуиран и сигурен проток на вода до cnc машинските алати, може ефикасно да ја одземе топлината, така што машинските алати секогаш може да се одржуваат на соодветна температура.Производител на чилери TEYUнавистина се грижи и разбира што им треба на клиентите. Така, индустрискиот чилер CW-6260 работи добро со еколошкиот ладилник R-410a. Вратата за полнење вода е малку навалена за лесно додавање вода, додека проверката на нивото на водата е поделена на 3 области во боја за лесно читање. Вградени повеќе алармни уреди за дополнителна заштита на чилерот иcnc машински алати. 4 тркала го олеснуваат преместувањето.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски