loading

Индустриски чилери

Вие сте на вистинското место за Индустриски чилери.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на TEYU S&A Chiller.гарантираме дека е тука TEYU S&A Chiller.
TEYUS&A Чилерот е со флексибилен дизајн. Може да биде дизајниран со различни видови материјали, обвивки од батерии и функции за да одговара на неговите околини за користење..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Индустриски чилери.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
  • Прецизна контрола на температурата на индустриските чилери за машини за ласерско сечење влакна од 3000 W
    Прецизна контрола на температурата на индустриските чилери за машини за ласерско сечење влакна од 3000 W
    Прецизната контрола на температурата на машината за ласерско сечење влакна од 3000W е од суштинско значење за одржување на нејзините перформанси, точност и доверливост. Со користење на индустриски чилер за контрола на температурата, операторите можат да се потпрат на конзистентни, висококвалитетни намалувања со минимални барања за одржување. TEYU индустрискиот чилер CWFL-3000 е едно од идеалните решенија за прецизна контрола на температурата за машините за ласерско сечење влакна од 3000W, кој користи напредна технологија за ладење за да обезбеди континуирано и стабилно ладење за ласерски секачи со влакна, додека прецизноста на температурата е ±0,5°C.
  • Какво е влијанието на недоволното полнење на разладно средство врз индустриските чилери? | TEYU S&A Чилер
    Какво е влијанието на недоволното полнење на разладно средство врз индустриските чилери? | TEYU S&A Чилер
    Недоволното полнење на течноста за ладење може да има повеќеслојно влијание врз индустриските чилери. За да се обезбеди правилно функционирање на индустрискиот чилер и ефективно ладење, важно е редовно да се проверува полнењето на течноста за ладење и да се полни по потреба. Дополнително, операторите треба да ги следат перформансите на опремата и навремено да ги решат сите потенцијални проблеми за да ги минимизираат можните загуби и безбедносните ризици.
  • Фактори кои влијаат на животниот век на машината за сечење со ласер | TEYU S&A Чилер
    Фактори кои влијаат на животниот век на машината за сечење со ласер | TEYU S&A Чилер
    Животниот век на машината за ласерско сечење е под влијание на неколку фактори, вклучувајќи го ласерскиот извор, оптичките компоненти, механичката структура, системот за контрола, системот за ладење и вештините на операторот. Различни компоненти имаат различен животен век.
  • TEYU S&A Индустриски чилери извезени во светот
    TEYU S&A Индустриски чилери извезени во светот
    TEYU Chiler извезе две дополнителни серии од околу 300 индустриски чилери во азиските и европските земји на 20 април. беа испорачани во азиските земји.
  • Индустриските чилери TEYU им помагаат на роботите со ласерско сечење да го прошират пазарот
    Индустриските чилери TEYU им помагаат на роботите со ласерско сечење да го прошират пазарот
    Роботите за ласерско сечење комбинираат ласерска технологија со роботика, зголемувајќи ја флексибилноста за прецизно, висококвалитетно сечење во повеќе насоки и агли. Тие ги исполнуваат барањата за автоматско производство, надминувајќи ги традиционалните методи во брзина и точност. За разлика од рачната работа, роботите за ласерско сечење ги елиминираат проблемите како нерамни површини, остри рабови и потребата за секундарна обработка.Теју S&A Чилер е специјализиран за производство на чилери веќе 21 година, нудејќи сигурни индустриски чилери за машини за ласерско сечење, заварување, гравирање и обележување. Со интелигентна контрола на температурата, двојни кола за ладење, еколошки и високоефикасни, нашата серија CWFLиндустриски чилери се специјално дизајнирани за ладење на машини за ласерско сечење влакна 1000W-60000W, што е идеален избор за вашите роботи за ласерско сечење!
  • Индустриски чилери за ласерска обработка инженерски керамички материјали
    Индустриски чилери за ласерска обработка инженерски керамички материјали
    Инженерската керамика е високо ценета поради нивната сила, издржливост и лесни својства, што ги прави сè попопуларни во индустриите како одбраната и воздушната. Поради нивната висока стапка на апсорпција на ласерите, особено на оксидната керамика, ласерската обработка на керамиката е особено ефикасна со способност за моментално испарување и топење на материјалите на високи температури. Ласерската обработка работи со искористување на енергијата со висока густина од ласерот за испарување или топење на материјалот, одвојувајќи го со гас под висок притисок. Технологијата за ласерска обработка ја има дополнителната придобивка што е бесконтактна и лесна за автоматизација, што ја прави витална алатка за обработка на материјали со тешко ракување.Како одличенпроизводител на чилери, TEYU CW серијаиндустриски чилери се исто така погодни за ладење на опрема за ласерска обработка за инженерски керамички материјали. Нашите индустриски чилери имаат капацитет за ладење во опсег од 600W-41000W, имаат интелигентна контрола на температурата, висока ефикасност и стабилност, заштеда на енергија и заштита на животната средина, кои се вашите идеални алатки за ласерско ладење.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски