loading

Ласерски чилер со ултрамоќни влакна

Вие сте на вистинското место за Ласерски чилер со ултрамоќни влакна.Досега веќе знаете дека, што и да барате, сигурно ќе го најдете на TEYU S&A Chiller.гарантираме дека е тука TEYU S&A Chiller.
Во споредба со другите метални или дрвени полици, циклусот на производство е пократок, трошоците за производство се помали, може да заштедите транспортни и логистички трошоци и може да се рециклира..
Наша цел е да обезбедиме највисок квалитет Ласерски чилер со ултрамоќни влакна.за нашите долгорочни клиенти и ние активно ќе соработуваме со нашите клиенти за да понудиме ефективни решенија и придобивки од трошоците.
  • Ласерски ласерски чилер со ултрависока моќност CWFL-60000 за ласерско сечење влакна од 60 kW
    Ласерски ласерски чилер со ултрависока моќност CWFL-60000 за ласерско сечење влакна од 60 kW
    TEYU S&A Chiller Teams независно го разви Ultrahigh PowerЛасерски чилер со влакна CWFL-60000, дизајнирана да лади машина за ласерско сечење влакна од 60 kW, што ќе помогне да се поттикне континуираниот развој на ласерската индустрија кон висока моќност, висока ефикасност и висока интелигенција. Неговиот систем за коло за ладење ја усвојува технологијата за бајпас на електромагнетниот вентил за да се избегне честото палење/запирање на компресорот за да се продолжи неговиот животен век. Сите компоненти се внимателно избрани за да се обезбеди сигурна работа.Фибер ласерски чилер CWFL-60000 располага со систем за ладење со две кола за оптика и ласер и овозможува далечинско следење на неговата работа преку комуникацијата ModBus-485. Интелигентно ја детектира потребната моќ на ладење за ласерска обработка и ја контролира работата на компресорот во делови засновани на побарувачката, а со тоа заштедува енергија и промовира заштита на животната средина. Има вградени повеќе уреди за заштита на аларм, е во согласност со сертификатот CE, RoHS, REACH и може да се прилагоди.
  • TEYU S&A Ласерски чилер со ултрависока моќност CWFL-60000 ги освои ласерските награди OFweek 2023 година
    TEYU S&A Ласерски чилер со ултрависока моќност CWFL-60000 ги освои ласерските награди OFweek 2023 година
    На 30-ти август, во Шенжен свечено се одржаа OFweek Laser Awards 2023, што е една од најпрофесионалните и највлијателните награди во кинеската ласерска индустрија. Честитки за TEYU S&A Ултра висока моќностЛасерски чилер со влакна CWFL-60000 за освојување на OFweek Laser Awards 2023 - Награда за иновации за технологија на ласерски компоненти, додатоци и модули во ласерската индустрија!Од лансирањето на ласерскиот чилер со ултрависока моќност CWFL-60000 претходно оваа година (2023), тој добива награди една по друга. Се одликува со систем за ладење со две кола за оптика и ласер и овозможува далечинско следење на неговата работа преку комуникацијата ModBus-485. Интелигентно ја детектира потребната моќ на ладење за ласерска обработка и ја контролира работата на компресорот во делови засновани на побарувачката, а со тоа заштедува енергија и промовира заштита на животната средина. Ласерски чилер со влакна CWFL-60000 е идеален систем за ладење за вашата машина за заварување со ласерско сечење влакна од 60 kW.
  • Примена на високомоќни ласери во високотехнолошките и тешките индустрии
    Примена на високомоќни ласери во високотехнолошките и тешките индустрии
    Ласерите со ултра висока моќност главно се користат во сечењето и заварувањето на бродоградба, воздушната, безбедноста на нуклеарните капацитети итн. Воведувањето на ласери со ултра-висока моќност на влакна од 60 kW и погоре ја турна моќта на индустриските ласери на друго ниво. Следејќи го трендот на ласерски развој, Teyu го лансираше ласерскиот чилер со ултрависока моќност CWFL-60000.
  • Фибер ласерски чилер CWFL-60000 беше доделен со наградата за ценета тајна светлина
    Фибер ласерски чилер CWFL-60000 беше доделен со наградата за ценета тајна светлина
    TEYU S&A Ласерски чилер со ултрависока моќност CWFL-60000 уште еднаш ја докажа својата неспоредлива извонредност со освојување на уште една престижна награда оваа година. На 6-тата церемонија на презентација на наградата за придонес за иновации во ласерската индустрија, на CWFL-60000 му беше доделена ценетата награда Secret Light - Награда за иновација на производи за ласерски додатоци!
  • Фибер ласерски чилер CWFL-60000 ја доби наградата за иновација на технологијата Ringier
    Фибер ласерски чилер CWFL-60000 ја доби наградата за иновација на технологијата Ringier
    Честитки за TEYU S&A Ултра висока моќностЛасерски чилер со влакна CWFL-60000 за освојување на „2023 Laser Processing Industry - Ringier Technology Innovation Award“!Нашиот извршен директор Винсон Тамг одржа говор во кој се заблагодари на домаќинот, коорганизаторите и гостите. Тој рече: „Не е лесен подвиг за опрема за поддршка како чилери да добие награда“. TEYU S&A Чилер е специјализиран за Р&D и производство на чилери, со богата историја во ласерската индустрија која опфаќа 21 година. Приближно 90% од производите за чилер за вода се користат во ласерската индустрија. Во иднина, Гуангжу Теју континуирано ќе се стреми кон уште поголема прецизност за да одговори на различните потреби за ласерско ладење.
КОНТАКТИРАЈТЕ НЕ
Само кажете ни ги вашите барања, можеме да направиме повеќе отколку што можете да замислите.

Испратете го вашето барање

Изберете друг јазик
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Тековен јазик:Македонски