S&A CHILLER

Cooling laser Industrial sarta Control Suhu

20 Taun Pangalaman dina Cooling Efisien

DIAJAR DEUI
industrial water chiller

S&A CHILLER

Cooling laser Industrial sarta Control Suhu

20 Taun Pangalaman dina Cooling Efisien

  • <p>20 Taun Pangalaman<br></p>

    20 Taun Pangalaman

    Ti taun 2002, S&A Chiller geus dedicated ka unit chiller industri jeung ngalayanan rupa-rupa industri, utamana industri laser. Pangalaman kami dina cooling precision ngamungkinkeun urang terang naon anu anjeun peryogikeun sareng naon tantangan cooling anu anjeun hadapi. Ti ± 1 ℃ ka ± 0.1 ℃ stabilitas, anjeun salawasna bisa manggihan chiller cai cocog dieu pikeun prosés Anjeun.

  • <p>Kauntungan produksi<br></p>

    Kauntungan produksi

    Pikeun ngahasilkeun chillers cai laser kualitas pangalusna, urang ngenalkeun garis produksi canggih di base produksi 18000m2 urang jeung nyetél cabang pikeun husus rancang lambar logam, compressor.& condenser nu mangrupakeun komponén inti chiller cai. Kapasitas produksi taunan ayeuna ngahontal 100,000+ unit per taun.



  • <p>Kontrol Kualitas anu ketat<br></p>

    Kontrol Kualitas anu ketat

    Salaku salah sahiji pabrik chiller industri profésional, Kualitas mangrupikeun prioritas utama urang sareng ngalangkungan sadayana fase produksi, tina pameseran bahan baku dugi ka pangiriman chiller. Masing-masing chiller kami diuji di laboratorium dina kaayaan beban simulasi sareng saluyu sareng standar CE, RoHS sareng REACH kalayan garansi 2 taun.


  • <p>Kami Salawasna Aya Pikeun Anjeun</p>

    Kami Salawasna Aya Pikeun Anjeun

    Tim profésional kami salawasna siap pikeun anjeun iraha waé anjeun peryogi inpormasi atanapi pitulung profésional ngeunaan chiller industri. Kami bahkan nyetél titik jasa di Rusia, Inggris, Polandia, Mexico, Australia, Singapura, India, Korea sareng Taiwan pikeun nyayogikeun jasa anu langkung gancang pikeun klien luar negeri.




Upami Anjeun Boga Patarosan Langkung, Tulis Ka Kami

Tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa nyayogikeun anjeun langkung seueur jasa!

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese