S&A CHILLER

Cooling laser industri jeung Control Suhu

20 Taun Pangalaman dina Cooling Efisien

DIAJAR DEUI
industrial water chiller

S&A CHILLER

Cooling laser industri jeung Control Suhu

21 Taun Pangalaman dina Cooling Efisien

  • <p>21 Taun Pangalaman</p>

    21 Taun Pangalaman

    Ti taun 2002, S&A Chiller geus dedicated ka unit chiller industri jeung ngalayanan rupa-rupa industri, utamana industri laser. Pangalaman kami dina cooling precision ngamungkinkeun urang terang naon anu anjeun peryogikeun sareng naon tantangan cooling anu anjeun hadapi. Ti ± 1 ℃ ka ± 0.1 ℃ stabilitas, anjeun salawasna bisa manggihan chiller cai cocog dieu pikeun prosés Anjeun.

  • <p>Kauntungan produksi<br></p>

    Kauntungan produksi

    Pikeun ngahasilkeun chillers cai laser kualitas pangalusna, urang ngawanohkeun garis produksi canggih di 25.000m2 base produksi urang jeung nyetél cabang pikeun husus rancang lambar logam, compressor.& condenser nu mangrupakeun komponén inti chiller cai. Kapasitas produksi taunan ayeuna ngahontal 100,000+ unit per taun.



  • <p>Kontrol Kualitas anu ketat<br></p>

    Kontrol Kualitas anu ketat

    Salaku salah sahiji pabrik chiller industri profésional, Kualitas mangrupikeun prioritas utama urang sareng ngalangkungan sadayana fase produksi, tina pameseran bahan baku dugi ka pangiriman chiller. Masing-masing chiller kami diuji di laboratorium dina kaayaan beban simulasi sareng saluyu sareng standar CE, RoHS sareng REACH kalayan garansi 2 taun.


  • <p>Kami Salawasna Aya Pikeun Anjeun</p>

    Kami Salawasna Aya Pikeun Anjeun

    Tim profésional kami salawasna siap pikeun anjeun iraha waé anjeun peryogi inpormasi atanapi pitulung profésional ngeunaan chiller industri. Kami bahkan nyetél titik jasa di Rusia, Inggris, Polandia, Mexico, Australia, Singapura, India, Korea sareng Taiwan pikeun nyayogikeun jasa anu langkung gancang pikeun klien luar negeri.




Upami Anjeun Boga Patarosan Langkung, Tulis Ka Kami

Tinggalkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina bentuk kontak supados kami tiasa nyayogikeun anjeun langkung seueur jasa!

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese