S&A Chubercoy

Laser Laser Laser sareng Kontrol Suhu

20 taun pangalaman épéktip

DIAJAR DEUI

S&A Chubercoy

Laser Laser Laser sareng Kontrol Suhu

20 taun pangalaman épéktip

  • <p>20 taun pangalaman<br></p>

    20 taun pangalaman

    Kusabab 2002, S&A Chiller ngarédtikeun ka unit Chiler industri sareng milari rupa industri, khususna industri LASER. Pangalaman urang dina pendingatan precision ngamungkinkeun urang pikeun terang naon anu anjeun peryogikeun sareng naon anu anjeun pelancaran anjeun nyanghareupan. Ti ± 1 ℃ nepi ka ± 0,1 i1, anjeun tiasa ningali triill cai anu luyu di dieu pikeun prosés anjeun.

  • <p>Kauntungan produksi<br></p>

    Kauntungan produksi

    Ngahasilkeun tukang cai laser kualitas pangsaéna, kami ngenalkeun garis produksi maju di dasar produksi 18000m2 urang sareng nyetél dahan kanggo ngabebaskeun logam, kompresor& Kondisi anu aya komponén inti. Kapasitas produksi Musimén taunan ayeuna ngahontal 100,000+ unit unggal taun.

  • <p>Kontrol kualitas<br></p>

    Kontrol kualitas

    Kualitas mangrupikeun prioritas kami akhir sareng éta salajeng sadaya fase produksi sadayana, tina pameseran bahan baku nepi ka pangiriman bahan. Masing-masing The Loyer diuji di buruh laboratorium dina kaayaan pamawa simulasi sareng akirna tara ce c c c cEe, rohs sareng ngahontal 2 taun kalayan 2 taun kalayan taun 2 taun.

  • <p>Kami salawasna aya pikeun anjeun</p>

    Kami salawasna aya pikeun anjeun

    Tim profésional kami sok dina jasa anjeun iraha anjeun peryogi inpormasi atanapi profésional ngabantosan ngeunaan cater industri. Kami malah Nyiapkeun Titik Layanan di Rusia, Ek, Polandia, Australia, India, Korewore sareng Klién Oversea.

Upami anjeun gaduh seueur patarosan, nyerat ka urang

Ngan ngantepkeun email atanapi nomer telepon anjeun dina formulir kontak supados urang tiasa masihan anjeun jasa langkung seueur!

Milih basa anu sanés
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa ayeuna:Sundanese