loading
S&a blog
VR

Lasermarkeringsapplikationen i uret

Det meste af lasermarkeringsmaskinen, der bruges i urproduktion, er UV-lasermarkeringsmaskine, og UV-laser er en "kold lyskilde", der har en bølgelængde på 355nm. For at opretholde mærkningspræcisionen på en så begrænset plads på uret, skal temperaturen på UV-laseren kontrolleres omhyggeligt.

high precision chiller

Tidligere var ur kun værktøjet til at kende tiden. Og nu er det også blevet en legemliggørelse af bærerens identitet. 


Derfor er et delikat ur nu blevet et smykke af høj kvalitet. Men da uret bæres på vores håndled, kan det nemt opleve ridser, slid og andre skader. Dette gør, at de sarte markeringer og mønstre gradvist forsvinder eller forsvinder til sidst. Derfor er urproducenter ret krævende til markeringerne på uret – de skal ikke kun være smukke og delikate, men også langtidsholdbare og korrosionsfrie. Traditionel markeringsteknik havde dårlig definition, og markeringerne er nemme at slette. Men nu, med fremkomsten af ​​lasermarkeringsmaskine, kan den slags krav nemt opfyldes. 

Traditionel mærkningsteknik skal have kontakt med urets overflade under drift, så det er let at forårsage skader og ekstrudering på urets overflade, hvilket fører til en generel udvendig effekt af uret. Desuden er urets plads ret begrænset, og ikke en eneste mindre fejl er tilladt under behandlingen. Det kræver, at markeringsteknikken er meget meget delikat. Og til lasermarkeringsmaskine kan disse nævnte problemer nemt løses. Styret af computersoftware kan lasermarkeringsmaskinen styre laserlyset meget præcist for at udføre mærkning, indskrivning og gravering på meget begrænset plads uden at beskadige urets overflade. 

Det meste af lasermarkeringsmaskinen, der bruges i urproduktion, er UV-lasermarkeringsmaskine, og UV-laser er en "kold lyskilde", der har en bølgelængde på 355nm. For at bevare mærkningspræcisionen på en så begrænset plads på uret, skal temperaturen på UV-laseren kontrolleres omhyggeligt. 

S&A Teyu højpræcisionskøler CWUL-05 er ideel til at køle UV-laser og har en korrekt designet rørledning for at undgå bobledannelse. Denne chiller kan levere kontinuerlig afkøling med ±0,2℃ temperaturstabilitet og et temperaturområde på 5-35 grader C. Derudover er CWUL-05 vandkøler designet med indbyggede alarmer for at beskytte køleren selv mod vandflow og temperaturproblem. . Derfor kan brugere af UV-lasermarkeringsmaskiner være sikre på at bruge denne kølemaskine. 

Find ud af flere detaljer om denne højpræcisionskøler CWUL-05 på https://www.teyuchiller.com/compact-recirculating-chiller-cwul-05-for-uv-laser_ul1 


high precision chiller

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk