loading
S&a Blog
VR

ʻO 7 mau ʻoihana kahi e hana nui ai ka mīkini welding laser

Ua lilo ka welding laser i ʻāpana o ko mākou ola i kēlā me kēia lā a hiki iā ʻoe ke ʻike pinepine i ke ʻano o ka welding laser i nā mea i ʻike pinepine ʻia. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ua hoʻololi piha ka mīkini welding laser i nā ʻenehana kuʻuna kuʻuna i nā ʻoihana 7. A i kēia lā, e papa inoa mākou iā lākou i kēlā me kēia.

Teyu Industrial Water Chillers Annual Sales Volume

Ua lilo ka welding laser i ʻāpana o ko mākou ola i kēlā me kēia lā a hiki iā ʻoe ke ʻike pinepine i ke ʻano o ka welding laser i nā mea i ʻike pinepine ʻia. ʻO kaʻoiaʻiʻo, ua hoʻololi piha ka mīkini welding laser i nā ʻenehana kuʻuna kuʻuna i nā ʻoihana 7. A i kēia lā, e papa inoa mākou iā lākou i kēlā me kēia. 


ʻO ka ʻoihana paipu: ka mea hoʻopili paipu wai, ka hoʻohaʻahaʻa ʻana i ka hui, nā ʻauʻau ʻauʻau a me ka wili paipu nui i hoʻohana ʻia i nā ʻenehana wili laser. 

ʻOihana aniani: ʻo ka pahu, ke kila kila/titanium alloy glasses frame e pono ai ka wiliwili laser kiʻekiʻe. 

ʻO ka ʻoihana paʻa paʻa: impeller, kettle kettle wai, nā ʻāpana paʻakikī a me nā ʻāpana hoʻolei e hoʻohana i ka mīkini welding laser. 

ʻO ka ʻoihana kaʻa: ka pahu poʻo cylinder kaʻa a me ka hydraulic tappet rod seal welding, ka hoʻoheheʻe ʻana i ka plug a me ka wili kānana e pono ai nā ʻenehana wili laser. 

ʻOihana Lapaʻau: ʻO ka lāʻau lapaʻau a me kāna mau mea e hoʻopaʻa ai a me nā ʻāpana hoʻolālā e hoʻohana ai i ka mīkini welding laser e hana i ka wili. 

ʻOihana uila: hoʻopaʻa sila ʻana i ka relay solid-state, kuʻi ma waena o ka mea hoʻohui a me ka mea hoʻohui, ka hoʻopaʻa ʻana i nā ʻāpana kūkulu o ke kelepona akamai a me ka MP3 pono nā mea a pau i ka ʻenehana welding laser. 

ʻOihana lako lako hale: lumi kuke a me ka hale ʻauʻau ʻauʻau puka kila, uaki, ʻike, ʻike pinepine nā mīkini kikoʻī kiʻekiʻe i ke ʻano o ka welding laser. 

Hōʻike ʻia ka mīkini hoʻoheheʻe laser i ka ikehu kiʻekiʻe, ʻaʻohe pollution a me kahi wahi wili liʻiliʻi. Hiki iā ia ke weld i nā ʻano mea like ʻole me ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me ka hana kiʻekiʻe. Hoʻohui pū kekahi mau mīkini welding laser laser me ka lima robotic, hiki ke hoʻokō i kahi kiʻekiʻe o ka automation.
 

Hoʻohana ka mīkini hoʻoheheʻe laser i ka laser fiber mana kiʻekiʻe a i ʻole ke kumu laser YAG e ʻike ai i ka wili ikaika kiʻekiʻe. E like me nā kumu wela, ʻo kēia mau ʻano kumu laser ʻelua e hoʻohua i ka nui o ka wela. Inā hoʻomau ka hōʻiliʻili ʻana o kēlā mau wela, e hoʻopilikia nui ʻia ko lākou ola. A i keia manawa, hemea hoʻoheheʻe wai ʻoihana he mea kūpono. S&A CWFL series a me CW series air cooled chillers he mea kūpono ia e hooluolu i ka fiber laser welding machines a me ka YAG laser welding machines. Hāʻawi lākou i ka mana wela precision kiʻekiʻe a hāʻawi i nā ʻano paʻa wela e koho ai. Kākoʻo kekahi mau hiʻohiʻona wai chiller ʻoihana nui aʻe i ka protocol kamaʻilio Modbus-485, e lilo ana ka mana mamao o ka chiller i mea maoli. E ʻike i kāu kūpono S&A nā mea hoʻoheheʻe ea mahttps://www.teyuchiller.com/industrial-process-chiller_c4


Industrial Chillers for Cooling YAG Laser Machines

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi