loading
S&a Blog
VR

Laser semiconductor ʻenehana a me kona hiki

Hoʻohana pinepine ʻia ka laser Semiconductor e hana i ka ʻokiʻoki, no ka mea hiki ke ʻoi aku ka ikaika o ka laser fiber. Hoʻohana nui ʻia ka laser Semiconductor i ka hōʻailona ʻana, welding metala, pale a me ka wili plastik.

semiconductor laser water chiller

ʻIke mālie ʻia ka ʻenehana laser e ka nui a me ka nui o nā poʻe a ua ulu wikiwiki i nā makahiki i hala. ʻO kāna noi nui e pili ana i ka hana ʻenehana, kamaʻilio, ka cosmetology olakino, ʻoliʻoli a pēlā aku. Pono ka noi ʻokoʻa i ka lōʻihi nalu like ʻole, ka mana, ka ikaika māmā a me ka laulā pulse o ke kumu laser. I ke ola maoli, he kakaikahi ka poʻe e makemake e ʻike i nā kikoʻī kikoʻī o ke kumu laser. I kēia mau lā, hiki ke hoʻokaʻawale ʻia ke kumu laser i ka laser solid-state, laser gas, laser fiber, laser semiconductor a me ka laser wai wai. 


ʻAʻole kānalua ka fiber laser i ka "hōkū" ma waena o nā lasers ʻoihana i nā makahiki he 10 i hala me ka noi nui a me ka wikiwiki e ulu wikiwiki. I kekahi manawa, ʻo ka hoʻomohala ʻana o ka laser fiber ka hopena o ka hoʻomohala ʻana i ka laser semiconductor, ʻoi aku ka nui o ka domestication o ka laser semiconductor. E like me kā mākou e ʻike ai, ʻo ka laser chip, ka puna puna a me kekahi mau mea koʻikoʻi he laser semiconductor maoli. Akā i kēia lā, kamaʻilio kēia ʻatikala e pili ana i ka laser semiconductor i hoʻohana ʻia i ka hana ʻoihana ma mua o ka mea i hoʻohana ʻia ma ke ʻano he ʻāpana. 

Laser Semiconductor - kahi ʻenehana hoʻohiki

Ma ke ʻano o ka hoʻololi ʻana electro-optical, hiki i ka laser YAG solid-state a me ka laser CO2 ke hiki i 15%. Hiki i ka laser fiber ke hiki i 30% a hiki i ka laser semiconductor ʻoihana ke hiki i 45%. Hōʻike kēlā me ka mana like laser output, semiconductor ʻoi aku ka ikaika o ka ikehu. ʻO ka ikaika o ka ikehu ʻo ia ka mālama kālā a me kahi huahana hiki ke mālama kālā no nā mea hoʻohana e lilo i mea kaulana. No laila, manaʻo nui ka poʻe loea e loaʻa i ka laser semiconductor ka wā e hiki mai ana me ka mana nui. 

Hiki ke hoʻokaʻawale ʻia ka laser semiconductor ʻoihana i ka hoʻopuka pololei a me ka hoʻopili ʻana i ka fiber optical. ʻO ka laser Semiconductor me ka hoʻopuka pololei e hoʻopuka i nā kukui kukui rectangle, akā maʻalahi ke hoʻopili ʻia e ka noʻonoʻo hope a me ka lepo, no laila ʻoi aku ka liʻiliʻi o kāna kumukūʻai. No ka laser semiconductor me ka hoʻopili ʻana i ka fiber optical, he poepoe ke kukui kukui, e paʻakikī ai ke hoʻopilikia ʻia e ka noʻonoʻo hope a me ka pilikia o ka lepo. ʻO ka mea hou aku, hiki ke hoʻohui ʻia i loko o ka ʻōnaehana robotic e hoʻokō i ka hana maʻalahi. ʻOi aku ka pipiʻi o kona kumukūʻai. I kēia manawa, hoʻohana ʻia nā mea hana laser semiconductor kiʻekiʻe o ka honua i ka DILAS, Laserline, Panasonic, Trumpf, Lasertel, nLight, Raycus, Max a pēlā aku. 


Loaʻa i ka laser Semiconductor nā noi ākea

ʻAʻole hoʻohana pinepine ʻia ka laser Semiconductor e hana i ka ʻokiʻoki, no ka mea ʻoi aku ka mākaukau o ka laser fiber. Hoʻohana nui ʻia ka laser Semiconductor i ka mākaʻikaʻi ʻana, ka wili metala, ka pale a me ka wili plastik. 

Ma nā ʻōlelo o ka mākaʻikaʻi laser, ua lilo ka hoʻohana ʻana i ka laser semiconductor ma lalo o 20W e hana i ka mākaʻikaʻi laser. Hiki iā ia ke hana ma nā metala a me nā metala ʻole. 

E like me ka laser welding a me ka laser cladding, ke pāʻani nei ka laser semiconductor i kahi hana koʻikoʻi. Hiki iā ʻoe ke ʻike pinepine i ka laser semiconductor i hoʻohana ʻia no ka hana kuʻi ʻana ma ke kino kaʻa keʻokeʻo ma Volkswagon a me Audi. ʻO ka mana laser maʻamau o kēlā laser semiconductor he 4KW a me 6KW. He mea koʻikoʻi ka hoʻopili kila maʻamau no ka laser semiconductor. He aha hou aʻe, ke hana maikaʻi nei ka laser semiconductor i ka hoʻoili ʻana i nā lako, ka hana moku a me ka halihali. 

Hiki ke hoʻohana ʻia ka ʻili laser e like me ka hoʻoponopono ʻana a me ka hoʻomaikaʻi ʻana i nā ʻāpana metala koʻikoʻi, no laila hoʻohana pinepine ʻia i ka ʻoihana kaumaha a me nā mīkini ʻenekinia. ʻO nā ʻāpana e like me ka bearing, motor rotor a me ka hydraulic shaft e loaʻa i kekahi pae o ka ʻaʻahu. Hiki ke hoʻololi i ka hoʻololi, akā nui ke kālā. Akā ʻo ka hoʻohana ʻana i ka ʻenehana cladding laser e hoʻohui i ka uhi e hoʻihoʻi i kona ʻano mua ke ala ʻoi aku ka waiwai. A ʻo ka laser semiconductor ʻaʻole kānalua ke kumu laser maikaʻi loa i ka pale ʻana i ka laser. 

Mea hooluolu oihana no ka laser semiconductor

He hoʻolālā koʻikoʻi ka Semiconductor laser a ma ka mana kiʻekiʻe, koi nui ia no ka hana refrigeration o ka ʻōnaehana wai chiller i lako. S&A Hiki iā Teyu ke hāʻawi i ke kiʻekiʻe semiconductor laser air cooled water chiller. Hiki i ka CWFL-4000 a me ka CWFL-6000 nā mea hoʻoheheʻe wai hoʻoluʻu i ka pono o ka laser semiconductor 4KW a me ka laser semiconductor 6KW. Hoʻolālā ʻia kēia mau hiʻohiʻona chiller ʻelua me nā hoʻonohonoho kaapuni ʻelua a hiki ke hana ma lalo o ka manawa lōʻihi. E ʻike hou aku e pili ana S&A Teyu semiconductor laser chiller wai mahttps://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2 


air cooled water chiller

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi