loading
S&a Blog
VR

Hoʻohana mākaʻikaʻi laser i ka uila

Nui nā ʻano mīkini mākaʻikaʻi laser, ma muli o nā kumu laser i hoʻolako ʻia - CO2 laser marking machine, UV laser marking machine a fiber laser marking machine.

electronics laser marking machine chiller

He huahana holoʻokoʻa ka Electronics e hoʻohui i nā ʻano hana like ʻole a ke lilo nei i mea liʻiliʻi a ʻoi aku ka naʻauao. He kuleana koʻikoʻi ia i ko mākou ola i kēlā me kēia lā. Ke noʻonoʻo nei i kāna ʻano liʻiliʻi akā paʻakikī, pono ke kaʻina hana e hoʻolauna i nā ʻano loea kiʻekiʻe e pili ana a ʻo ka mākaʻikaʻi laser i manaʻo ʻia kekahi o lākou. Mai ka wā i hoʻohana ʻia ai ka mīkini mākaʻikaʻi laser i nā ʻoihana like ʻole, ua hāʻawi ʻo ia i nā hoʻonā i ke kaʻina hana. A ma waena o kēlā mau ʻoihana, ʻo ka uila ka ʻoihana kahi e hoʻohana nui ai ka ʻenehana hōʻailona laser.


1.Excellent hiki ke anti-hoʻopunipuni. Ke hōʻailona ʻia ka ʻike e like me ka helu pūʻulu, helu serial, QR code ma ka uila, ʻaʻole hiki ke hoʻololi hou ʻia. Eia kekahi, ua lanakila kēia mau māka’t e mae ma muli o ka ho'ololi 'ana i ke kaiapuni (hoopa'i, waika a alkaline kinoea, ki'eki'e& haʻahaʻa wela). Hiki i kēia ke kōkua i ka hōʻoia ʻana i ka maikaʻi o ka huahana a hoʻokō i ka hana anti-counterfeiting.

2.Low kumu kūʻai. Pili ka ʻoihana uila i ka nui o ka loaʻa kālā me ka uku haʻahaʻa o ka mālama ʻana i nā lako hana. No ka mīkini mākaʻikaʻi laser, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o kāna hoʻopukapuka mua, akā ʻaʻole’t hoʻokomo i nā mea pau a me ka mālama haʻahaʻa. Hiki i ke ola o ka mīkini mākaʻikaʻi laser a hiki i 100000 mau hola. Ma waho aʻe, hiki ke hoʻohui ʻia ka mīkini hōʻailona laser i loko o ka ʻōnaehana aunoa, kahi e mālama ai i ka nui o ka hana a me nā mea hana a pēlā aku. I ka wā lōʻihi, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka mīkini mākaʻikaʻi laser ma mua o nā hana hōʻailona kuʻuna. 

3.High hua. No ka mea ʻaʻole pili ka mīkini mākaʻikaʻi laser i ka wā o ka hana, ʻaʻole ia’t hoopilikia i ka ili o na mea. No laila, hiki ke hoʻonui i ka hua i ka nui. 

Nui nā ʻano mīkini mākaʻikaʻi laser, e pili ana i nā kumu laser i hoʻolako ʻia - CO2 laser marking machine, UV laser marking machine a fiber laser marking machine. Ma waho aʻe o ka mīkini mākaʻikaʻi fiber laser, pono nā ʻano ʻelua ʻelua o nā mīkini mākaʻikaʻi laser i kahi chiller wai laser ʻoihana e lawe i ka wela. S&A Ua ʻike ʻia ʻo Teyu no kāna mau mea hoʻoheheʻe ea hoʻoluʻu ea kūpono no ka hoʻoluʻu ʻana i ka mīkini hoʻomaʻamaʻa laser CO2 a me ka mīkini hōʻailona laser UV. No ka mīkini hōʻailona laser CO2, hiki i nā mea hoʻohana ke koho i ka CW series air cooled laser chillers aʻo ka UV laser marking machine, hiki i nā mea hoʻohana ke koho i nā chillers CWUL, RMUP a me CWUP. No ka wehewehe kikoʻī ʻana no nā pahu chillers i ʻōlelo ʻia ma luna, kaomi https://www.chillermanual.net/standard-chillers_c3 


air cooled laser chiller

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi