loading
S&a Blog
VR

ʻO ka ʻokoʻa ma waena o ka laser ultrafast a me ka laser kuʻuna

Hoʻohana ka laser kuʻuna i ka hopena wela o ke kukui laser e ʻike i nā ʻano hana like ʻole. Eia nō naʻe, no ka laser ultrafast, hoʻohana ia i ka hopena kahua e hana i ka hana.

Ultrafast laser chiller

ʻIke ʻia ʻo Laser kekahi o nā mea nui loa i ka 20th century a kapa ʻia hoʻi ʻo "ka pahi wikiwiki loa" , "ka aliʻi pololei loa" a me "ka kukui ʻoi loa". No ka manawa, ua lilo ka laser i ʻāpana o ko mākou ola, me ka ʻoki ʻana i ka laser, ka radar laser, ka mea hoʻonaninani laser a pēlā aku. Ma ka hana ʻana a me ka hana ʻana, ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻoki ʻana i ka laser ma mua o ka hana maʻamau.  


Hoʻohana ka laser kuʻuna i ka hopena wela o ke kukui laser e ʻike i nā ʻano hana like ʻole. Eia nō naʻe, no ka laser ultrafast, hoʻohana ia i ka hopena kahua e hana i ka hana. Hiki i kēia ʻano kaʻina hana ke piʻi i ka pololei kiʻekiʻe a ʻaʻole e hana ʻino i ka ʻili. No laila, ʻike pinepine ʻia ʻo ia ʻo "cold processing". 

ʻO ka mākeke o kēia manawa ka mea nui e ka pae femtosecond a i ʻole picosecond level ultrafast laser. ʻO ka ʻoiaʻiʻo, ʻo ka femtosecond a me ka picosecond ka pūʻulu manawa a hōʻike lākou i ka manawa pōkole loa. No laila, pōkole ka lōʻihi o ka hana ʻana o ka laser ultrafast i ka mea. 

ʻO nā hiʻohiʻona ʻē aʻe o ka laser ultrafast ʻo ka mana hikiwawe ultrahigh. He kiʻekiʻe loa ka mana koke e hiki ai ke hoʻokaʻawale i ka mea a wāwahi i ka paʻa mole o ka mea. Me nā hiʻohiʻona i ʻōlelo ʻia ma luna nei, ʻaʻole hiki i ka laser ultrafast ke hōʻea wale i ka ultrahigh precision, kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me ka lōʻihi kiʻekiʻe. 

Ke piʻi nei ke ʻano kūloko i kēia manawa mai ka ʻaoʻao haʻahaʻa a i ka hopena kiʻekiʻe. Ma ke ʻano he mea hana maikaʻi no ka micromachining kiʻekiʻe, ʻoi aku ka wikiwiki o ka laser ultrafast ma mua o ka laser kuʻuna.

Eia naʻe, ʻaʻole paha ʻoe i ʻike he maʻalahi loa ka laser ultrafast i ka wela a ua hoʻopili ʻia kona pololei e ka mana wela. No ka mālama ʻana i ka pololei o ka laser ultrafast, ʻōlelo ʻia e hoʻolako i ka laser me ka ultrafast laser compact water chiller. S&A Hoʻomohala ʻo Teyu i ka CWUP series ultrafast laser wai liʻiliʻi wai liʻiliʻi e hiki ke hāʻawi i ka ± 0.1 ℃ kūpaʻa wela a me ka hoʻomau mau ʻana no ka laser ultrafast a hiki i 30W. Kākoʻo lākou i ka protocol kamaʻilio Modbus-485 hiki ke ʻike i ka kamaʻilio ma waena o ka laser a me ka chiller. No ka ʻike hou aku e pili ana i kēia pūʻulu chillers, kaomi wale https://www.teyuchiller.com/air-cooled-industrial-chiller-cwup-30-for-ultrafast-laser-uv-laser_ul6


Ultrafast laser chiller

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi