loading
S&a Blog
VR

ʻO ke kūlana mākeke kūloko o ka laser UV

He nui nā mea hana laser UV ma ko mākou ʻāina, me Huaray, Bellin, Inngu, RFH, Inno, Gain Laser, Grace Laser, Meiman Laser, etc.

No ka hoʻokō ʻana i ka noi mai nā ʻoihana like ʻole, ua hoʻonui ʻia ka laser UV i ka mana kiʻekiʻe a kiʻekiʻe aʻe a ʻoi aku ka nui o nā noi. I kēia manawa pono ka ʻoihana hou i ka hoʻomohala kiʻekiʻe, kahi e koi ai i ka pono o ka hoʻoponopono laser e ulu. No ka manawa, kaulana loa ka 10+W UV laser i ka mākeke a i ka wā e hiki mai ana, mana kiʻekiʻe, pulse pōkole kiʻekiʻe repetition frequency UV laser e manaʻo ʻia e lilo i kumu nui. 


He nui nā mea hana laser UV ma ko mākou ʻāina, me Huaray, Bellin, Innu, RFH, Inno, Gain Laser, Grace Laser, Meiman Laser, etc.

I ka ʻōlelo o ka maikaʻi o ka huahana, ʻoi loa ka ʻenehana laser UV i ko mākou ʻāina. No nā lasers UV ma lalo o 20W, ua hana maoli ʻia lākou ma ka home. Ke hoʻomau nei ka ʻenehana i ka holomua hou aʻe, ua hoʻomohala maikaʻi kekahi mau ʻoihana kūloko i ka laser 30W a me 40W UV. ʻO kēlā mau ʻoihana ʻo Bellin, Huaray a me Innu. I ka wā e hiki mai ana, ʻoi aku ka nui o ka laser UV 30+W. 

I ka ʻōlelo o ka noi, ua aneane hoʻohana ʻia ka laser UV ma nā wahi uila. Hoʻopili ʻia e ka mākeke 3C i nā makahiki i hala iho nei, ua ulu ka ulu ʻana o ka mākeke laser UV kūloko. I ka makahiki 2017, ua hōʻea ka noi i ka piko a ma 2018 ua emi iki ka noi. A i ka makahiki 2019 ua hōʻike ka noi i kahi ulu ulu a ma 2020 ua hoʻomau ke ʻano. 

Ma nā ʻōlelo o nā mea pāʻani nui i ka mākeke kūloko, paʻa lākou. ʻO Inno, RFH, Huaray, Innu, Gain Laser a me Logan Laser e hoʻomalu i ka mākeke laser UV home. Ua hui pū lākou ma kahi o 80% o ka māhele mākeke. Ma waena o kēlā mau mea pāʻani nui, ʻo Inno ka mākeke kiʻekiʻe loa ma kahi o 18%. 

No ka laser UV, ʻaʻohe mea he 3W a i ʻole 30W, hele pinepine ia me kahi chiller wai laser e hōʻoiaʻiʻo i ka pololei o kāna hana. S&A ʻO Teyu air cooled industrial chillers hiki ke koho maikaʻi loa. He kūpono lākou no ka hoʻoluʻu ʻana i nā lasers UV 3W a 30W a loaʻa i ka mauna rack a me nā ʻāpana kūʻokoʻa no ke koho ʻana. Hāʻawi ke kūpaʻa wela i ka ± 0.2 ℃ a i ʻole ± 0.1 ℃, e hōʻike ana i ka hiki ke hoʻomalu i ka mahana o ka wai. No laila, hiki ke hōʻoia ʻia ka hoʻopuka laser o ka laser UV. No nā hiʻohiʻona chiller ʻoihana hoʻoheheʻe ea kikoʻī no ka laser UV, kaomihttps://www.teyuchiller.com/ultrafast-laser-uv-laser-chiller_c3


air cooled industrial chiller

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi