loading
S&a blog
VR

Udsigten til håndholdt lasersvejsesystem

Håndholdt lasersvejsesystem har været trendy lasersvejseudstyr i de sidste par år. Den fokuserer på store arbejdsemner, der placeres på lang afstand.

handheld laser welding system chiller

Håndholdt lasersvejsesystem har været trendy lasersvejseudstyr i de sidste par år. Den fokuserer på store arbejdsemner, der placeres på lang afstand. Den er så fleksibel, at pladsbegrænsningen ikke længere er et problem, og den erstatter den traditionelle lysvej. Derfor gør håndholdt lasersvejsesystem udendørs mobilsvejsning til virkelighed.


Princippet for håndholdt lasersvejsesystem er at sende højenergilaserlys på overfladen af ​​arbejdsemnet. Laseren og materialet vil interagere med hinanden, så indersiden af ​​materialet vil smelte og derefter køle ned til en svejselinje. Denne form for svejsning har en delikat svejselinje, hurtig svejsehastighed, nem betjening og ingen forbrugsstoffer påkrævet. Ved tyndmetalsvejsning kan håndholdt lasersvejsesystem perfekt erstatte traditionel TIG-svejsning.

Der er et par fordele ved håndholdt lasersvejsesystem

1. Bredt svejseområde
Generelt er det håndholdte lasersvejsesystem udstyret med en 10m forlængelsesfiberlinje, som muliggør berøringsfri langdistancesvejsning;

2. Høj fleksibilitet
Håndholdt lasersvejsesystem er ofte udstyret med styrehjul, så brugerne kan flytte det, hvorhen de vil;

3 . Flere svejsestile
Håndholdt lasersvejsesystem kan opnå svejsning i alle vinkler og også udføre små strømskæring, så længe brugerne udskifter svejsemessingmundstykket med skærende messingmundstykke.

4. Fremragende svejseydelse
Håndholdt lasersvejsemaskine har lille varmepåvirkende zone, høj svejsedybde, delikat svejselinje uden efterbehandling.

Sammenlignet med TIG-svejsning er det håndholdte lasersvejsesystem i stand til at udføre svejsning af forskellige metaller med høj hastighed, lille deformation, høj præcision, anvendelig til svejsning af små& præcise dele. Og disse kan ikke opnås ved TIG-svejsning. Med hensyn til energiforbrug er håndholdt lasersvejsesystem kun halvdelen af ​​TIG-svejsning, hvilket betyder, at produktionsomkostningerne kan reduceres med 50%. Derudover gør håndholdt lasersvejsesystem ikke’t kræver efterbehandling, hvilket også er omkostningsbesparende. Derfor menes det, at håndholdt lasersvejsesystem vil erstatte TIG-svejsning og bliver mere og mere udbredt i metalforarbejdningsindustrien.

Det meste af det håndholdte lasersvejsesystem er drevet af fiberlaser på 1000W-2000W. Fiberlaser i dette effektområde har tendens til at generere en stor mængde varme. For at sikre normal drift af det håndholdte lasersvejsesystem skal dets fiberlaserkilde være korrekt afkølet. S&A Teyu udvikler RMFL-seriens vandkølere, der er specielt designet til håndholdt lasersvejsesystem og har et stativmonteringsdesign. Disse stativmonterede kølere er udstyret med en letlæselig niveaukontrol og praktisk vandpåfyldningsport, som giver så meget bekvemmelighed for brugerne. Temperaturstabiliteten af ​​disse laserchillerenheder er op til±0,5℃. Klik på https://www.chillermanual.net/fiber-laser-chillers_c2 for mere detaljerede parametre for RMFL-seriens stativmonterede kølere


handheld laser welding system chiller

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk