loading
S&a Blog
VR

ʻO ka palapala hōʻailona laser ma nā kāleka SIM o ke kelepona paʻalima

Akā i kēia manawa, me ka mīkini mākaʻikaʻi laser, hiki ke hoʻoponopono maikaʻi ʻia ka pilikia o ka "maʻalahi e holoi ʻia". ʻO ka barcode a me ka helu serial i paʻi ʻia e ka mīkini mākaʻikaʻi laser he mau a ʻaʻole hiki ke hoʻololi.

I kēia mau lā, ʻaneʻane loaʻa i nā kānaka a pau ke kelepona akamai. A pono e hele mai kēlā me kēia kelepona akamai me kahi kāleka SIM. No laila he aha ke kāleka SIM? Ua ʻike ʻia ke kāleka SIM ma ke ʻano he mea kākau inoa module. He kuleana koʻikoʻi ia ma ka ʻōnaehana kelepona paʻalima GSM. He ʻāpana koʻikoʻi ia o ke kelepona akamai a me kahi kāleka ʻike no kēlā me kēia mea hoʻohana kelepona paʻa GSM. 


I ka lilo ʻana o ke kelepona akamai a kaulana loa, ʻoi aku ka wikiwiki o ka mākeke kāleka SIM. ʻO ke kāleka SIM kahi kāleka chip i loaʻa kahi microprocessor i loko. Loaʻa iā ia nā modula 5: CPU, RAM, ROM, EPROM a i ʻole EEPROM a me ka hui kamaʻilio serial. Loaʻa i kēlā me kēia module kāna hana ponoʻī. 

I loko o kahi kāleka SIM liʻiliʻi, e ʻike ʻoe aia kekahi mau barcode a me ka helu serial o ka chip. ʻO ke ala kuʻuna e paʻi ai iā lākou ma ke kāleka SIM me ka hoʻohana ʻana i ka paʻi inkjet. Akā ʻo nā hōʻailona i paʻi ʻia e ka paʻi inkjet he maʻalahi ke holoi ʻia. Ke holoi ʻia nā barcode a me ka helu serial, e paʻakikī ka hoʻokele a me ka nānā ʻana i nā kāleka SIM. Ma waho aʻe, hiki ke kope kope ʻia nā kāleka SIM me nā barcode paʻi inkjet a me ka helu serial e nā mea hana ʻē aʻe. No laila, haʻalele mālie ʻia ka paʻi inkjet e nā mea hana kāleka SIM. 

Akā i kēia manawa, me ka mīkini mākaʻikaʻi laser, hiki ke hoʻoponopono maikaʻi ʻia ka pilikia o ka "maʻalahi e holoi ʻia". ʻO ka barcode a me ka helu serial i paʻi ʻia e ka mīkini mākaʻikaʻi laser he mau a ʻaʻole hiki ke hoʻololi. Hoʻokaʻawale kēia i kēlā mau ʻike a ʻaʻole hiki ke hana hou ʻia. Ma waho aʻe, hiki ke hoʻohana ʻia ka mīkini hōʻailona laser i nā ʻāpana uila, PCB, nā mea kani, kamaʻilio kelepona, nā mea pono kūpono, etc.

Hoʻokahi mea maʻamau i ʻōlelo ʻia ma luna o ka mīkini mākaʻikaʻi laser - he liʻiliʻi ka wahi hana. ʻO ia hoʻi, pono ke kaʻina hana hōʻailona. A he mea maikaʻi loa kēia i ka laser UV, no ka mea, ua ʻike ʻia ka laser UV no ka precision kiʻekiʻe a me ka "hana anu". ʻAʻole e hoʻopili ʻo UV laser i nā mea i ka wā o ka hana ʻana a he liʻiliʻi loa ka wahi wela, no laila ʻaʻohe hopena wela e hana i nā mea. No laila, ʻaʻohe pōʻino a hoʻololi paha. No ka mālama ʻana i ka pololei, hele pinepine mai ka laser UV me ka hilinaʻiʻāpana hoʻoheheʻe wai

S&A ʻO Teyu CWUL series wai chiller unit ke koho maikaʻi loa no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka mīkini hōʻailona laser UV. Hōʻike ia i kahi kiʻekiʻe o ka pololei o ± 0.2 ℃ a me nā lima i hoʻohui ʻia e hiki ai ke neʻe maʻalahi. ʻO R-134a ka mea hoʻoheheʻe kaiapuni a hiki ke hoʻohaʻahaʻa i ka hopena i ke kaiapuni. E ʻike i ka ʻike hou aku e pili ana i ka ʻāpana wai chiller moʻo CWUL mahttps://www.teyuchiller.com/ultrafast-laser-uv-laser-chiller_c3
water chiller unit
ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi