loading
S&a Blog
VR

No ke aha e hiki ai i ka fiber laser ke loaʻa i ka mākeke wikiwiki i ka mākeke laser?

Ke hoʻomau nei ka ulu ʻana o ka hoʻokele waiwai a ke ulu nui nei nā ʻenehana laser, ua hoʻohana nui ʻia nā mīkini ʻoki laser i ka ʻoihana aerospace, ka hana kaʻa, ka hana ʻana i ka metala, etc.

Teyu Industrial Water Chillers Annual Sales Volume

Ke hoʻomau nei ka ulu ʻana o ka ʻoihana a ʻoi aku ka nui o nā ʻenehana laser, ua hoʻohana nui ʻia nā mīkini ʻoki laser i ka ʻoihana aerospace, ka hana kaʻa, ka hana ʻana i ka metala, a me nā mea ʻē aʻe. hanana manawa hoʻololi i ka mōʻaukala o ka ʻoki ʻana i ka laser. E like me kā mākou e ʻike ai, ʻo ke kumu laser ka mea nui loa i ka mīkini ʻoki laser. A eia kahi nīnau - no ke aha e hiki ai i ka fiber laser ke loaʻa koke i ka māhele mākeke a ʻike ʻia e nā poʻe he nui? I kēia manawa, e nānā pono kākou. 


ʻO 1.Fiber laser he nalu nalu ma kahi o 1070nm, ʻo ia ka 1/10 o ka CO2 laser. ʻO kēia hiʻohiʻona kūʻokoʻa o ka fiber laser ka mea maʻalahi e hoʻopili ʻia e nā mea metala a hiki iā ia ke hana wikiwiki i ka ʻoki ʻana i ke kila kalapona, ke kila kila a me nā mea ʻē aʻe e noʻonoʻo nui ai e like me ka alumini maʻemaʻe a me ke keleawe. 

2.Fiber laser he kiʻekiʻe kiʻekiʻe laser kukuna i hiki ia ia ke ike i ka liʻiliʻi malamalama wahi anawaena. No laila, hiki iā ia ke hoʻokō i ka wikiwiki o ka hoʻoponopono ʻana ma ka mamao lōʻihi a me ka hohonu hohonu. E lawe i ka mīkini ʻoki laser fiber me ka IPG 2KW fiber laser, hiki i kona wikiwiki ʻoki ma 0.5mm carbon steel hiki ke hiki i 40m/min. 

ʻO 3.Fiber laser ka punawai laser i loaʻa ka uku haʻahaʻa haʻahaʻa. No ka mea ua hiki i ka 30% ka hoʻololi ʻana o ka electro-optical hoʻololi i ka laser fiber, no laila hiki ke hōʻemi i ke kumukūʻai uila a me ke kumukūʻai hoʻomaha i ka nui. Ma waho aʻe o ka hoʻohālikelike ʻana me ka mīkini ʻoki laser CO2, ʻaʻole ia e koi i ka mālama ʻana, e hoʻopakele i nā mea hoʻohana i ka nui o ka mālama mālama. 

4.Fiber laser he lōʻihi ke ola. Hoʻohana ʻo Fiber laser i ka module semiconductor kiʻekiʻe kiʻekiʻe o ka mea lawe, no laila ʻoi aku kona ola ma lalo o ka hoʻohana maʻamau ma mua o 100,000 mau hola. 

5.Fiber laser i oi aku ka paʻa. Hiki iā ia ke hana maʻamau ma lalo o kekahi hopena, haʻalulu, kiʻekiʻe kiʻekiʻe, lepo a i ʻole kahi ʻino ʻē aʻe, e hōʻike ana i ke kiʻekiʻe o ka hoʻomanawanui. 

Me ka nui o nā hiʻohiʻona koʻikoʻi, ʻaʻohe mea kupanaha ua lilo ka fiber laser i kumu laser kaulana loa i ka mākeke laser. E hoʻohua nui ka laser fiber i ka wā e hana ai i ke kukui laser ma ka ʻili metala. E like me kā mākou e ʻike ai, he mea make ka wela i ka hana lōʻihi o nā mea uila. Pili pū kēia i ka laser fiber. No laila, pono ka fiber laser i kahi kūponokaʻina hoʻoluʻu chiller. S&A ʻO Teyu CWFL series process cooling chillers he mea kōkua nui i ka hāʻawi ʻana i ka hoʻoluʻu maikaʻi no ka laser fiber a me ke poʻo laser. Kākoʻo kekahi mau hiʻohiʻona chiller i ka protocol kamaʻilio Modbus-485, no laila e maʻalahi ke kamaʻilio me ka ʻōnaehana laser. Nui nā ʻano o nā pamu a me nā kikoʻī mana no ke koho ʻana, no laila hiki i nā mea hoʻohana ke koho i ke kaʻina hana hoʻoluʻu chiller e like me ka mea e pono ai. E ʻike hou aku e pili ana S&A Teyu CWFL moʻo kaʻina hana hoʻoluʻu chiller mahttps://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2 


Process Cooling Chiller for Fiber Lasers 1000W-60000W

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi