loading
S&a blogg
VR

Hva er håndholdt fiberlasersveisemaskin?Hva er fordelene og bruksområdene?

Håndholdt fiberlaser-sveisemaskin fyller tomrommet til håndholdt sveising i laserindustrien. Den endrer arbeidsmønsteret til tradisjonell lasersveisemaskin ved å bruke håndholdt sveising i stedet for fast lysbane.

air cooled rack mount chiller

Håndholdt fiberlasersveisemaskin er en slags ny lasersveisemaskin. Sveisingen er berøringsfri. Under drift er det ikke nødvendig å legge til trykk. Arbeidsprinsippet er å projisere laserlys med høy energi og høy intensitet på overflaten av materialet. Gjennom samspillet mellom materialet og laserlyset vil en del av innsiden av materialet smelte og deretter bli kjølende krystallisering for å danne sveiselinjen.


Håndholdt fiberlaser-sveisemaskin fyller tomrommet til håndholdt sveising i laserindustrien. Den endrer arbeidsmønsteret til tradisjonell lasersveisemaskin ved å bruke håndholdt sveising i stedet for fast lysbane. Den er mer fleksibel og gir mulighet for lengre sveiseavstand, noe som gjør lasersveising utendørs mulig. 

Håndholdt fiberlasersveisemaskin kan realisere lasersveising av langdistanse og stort arbeidsstykke. Den har liten varmepåvirkende sone og vil ikke føre til deformasjon av arbeidsstykkene. Dessuten kan den også realisere penetrasjonsfusjonssveising, punktsveising, stumpsveising, stingsveising, tetningssveising og så videre. 

Enestående funksjoner til håndholdt fiberlaser sveisemaskin

1. Lang sveiseavstand. Sveisehodet er ofte utstyrt med optisk fiber på 5m-10m slik at utendørs sveising også egner seg. 

2. Fleksibilitet. Håndholdt fiberlaser sveisemaskin er utstyrt med rullehjul, slik at brukere kan flytte den hvor de vil. 

3. Flere sveisemetoder. Håndholdt fiberlasersveisemaskin kan enkelt jobbe på kompliserte, uregelmessige og store arbeidsstykker og realisere sveising av alle dimensjoner.

4. Fantastisk sveiseytelse. Håndholdt fiberlaser-sveisemaskin har høyere energi og høyere tetthet, sammenlignet med tradisjonell sveiseteknikk. Disse funksjonene gjør det mulig å oppnå mye bedre sveiseytelse. 

5. Ingen polering nødvendig. Tradisjonell sveisemaskin krever polering på de sveisede delene for å sikre den glatte overflaten på arbeidsstykket. For håndholdt fiberlaser-sveisemaskin krever den imidlertid ikke polering eller annen etterbehandling. 

6. Ingen forbruksmateriell kreves. Ved tradisjonell sveising må operatører bruke vernebriller og holde sveisetråden. Men håndholdt fiberlaser-sveisemaskin krever ikke alle disse, noe som reduserer materialkostnadene i produksjonen. 

7. Innebygde flere alarmer. Sveisemunnstykket kan bare slå seg på når det berører arbeidsstykket og slå seg av automatisk når det er langt fra arbeidsstykket. Dessuten er det en taktbryter designet med temperaturfølende funksjon. Dette er mye tryggere for operatøren. 

8. Reduserte arbeidskostnader. Håndholdt fiberlaser sveisemaskin er lett å lære og krever ikke mye opplæring. Vanlige folk kan også lære det veldig raskt. 

Bruk av håndholdt fiberlaser sveisemaskin

Håndholdt fiberlaser-sveisemaskin er veldig ideell for store og mellomstore metallplater, utstyrsskap, aluminiumsdør/vindusbrakett, servant i rustfritt stål og så videre. Derfor introduseres det gradvis i mange bransjer, for eksempel kjøkkenutstyrsindustri, husholdningsapparater, reklameindustri, møbelindustri, bilkomponentindustri og så videre. 

Hver håndholdt fiberlaser sveisemaskin går med en vannkjøler. Den tjener til å kjøle ned fiberlaseren effektivt inne. S&A Teyu luftkjølt stativmontert kjøler RMFL-1000 er ideell for kjøling av 1-1,5KW  håndholdt fiberlaser sveisemaskin. Dens stativmonterte design gjør at den kan plasseres på stativet, noe som er ganske plasseffektivt. Dessuten overholder RMFL-1000 vannkjøler CE-, REACH-, ROHS- og ISO-standardene, så du trenger ikke å bekymre deg for mye om sertifiseringssaken. For mer informasjon om RMFL-1000 luftkjølt stativmontert kjøler, klikkhttps://www.teyuchiller.com/rack-mount-chiller-rmfl-1000-for-handheld-laser-welder_fl1

handheld laser welding machine chiller

Grunnleggende informasjon
  • År Etablert
    --
  • Bedriftstype
    --
  • Land / region
    --
  • Hovedindustrien
    --
  • hovedprodukter
    --
  • Bedrift juridisk person
    --
  • Totalt antall ansatte
    --
  • Årlig produksjonsverdi
    --
  • Eksportmarkedet
    --
  • Samarbeidet kunder
    --

Send din henvendelse

Velg et annet språk
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gjeldende språk:norsk