S&a Blog
VR

Naon Kaunggulan tina Industrial Refrigeration Chiller CW-7900?

Hiji customer Méksiko Bapak Antonio anu ngurus dina EMS (Electronic Manufacturing Services) ngahubungiS&A sarta diperlukeun hiji chiller refrigeration industri jeung cooling kapasitas 20KW pikeun cooling oven reflow.

laser cooling

Téhnik oven Reflow nujul kana soldering mékanis jeung listrik disambungkeun antara SMC terminasi / pin na PCB beungkeutan Pad. Ieu prosedur konci panungtungan of SMT. Ieu diperlukeun pikeun ngalengkepan chiller refrigeration industri jeung oven reflow salila operasi.


Hiji customer Méksiko Bapak Antonio anu ngurus dina EMS (Electronic Manufacturing Services) ngahubungi S&A Teyu sarta diperlukeun hiji chiller refrigeration industri jeung cooling kapasitas 20KW pikeun cooling oven reflow. Kalayan parameter anu disayogikeun, S&A Teyu nyarankeun chiller refrigeration industri CW-7900 anu ngagaduhan kapasitas pendinginan 30KW sareng kontrol suhu anu tepat.±1℃. Di handap ieu kaunggulan tina S&A Teyu industri refrigeration chiller CW-7900:


1.Ngarojong protokol komunikasi Modbus-485; Rupa-rupa setélan sareng fungsi tampilan kasalahan;
2.Sababaraha fungsi alarem: compressor time-delay panyalindungan, compressor overcurrent panyalindungan, aliran cai alarem tur leuwih luhur / low suhu alarem, panyalindungan runtuyan fase jeung fungsi anti katirisan.
3.Sababaraha spésifikasi kakuatan; CE, RoHS sareng persetujuan REACH.

Sedengkeun pikeun produksi, S&A Teyu geus invested parabot produksi leuwih ti hiji juta RMB, mastikeun kualitas runtuyan prosés tina komponén inti (condenser) chiller industri jeung las lambar logam; ngeunaan logistik, S&A Teyu geus nyetél gudang logistik di kota utama Cina, geus greatly ngurangan karuksakan alatan logistik jarak jauh barang, sarta ningkat efisiensi angkutan; Dina hormat jasa saatos-jualan, jaman jaminan dua taun.


industrial refrigeration chiller

Inpormasi dasar
  • Sataun ngadegkeun
    --
  • Jinis bisnis
    --
  • Nagara / wilayah
    --
  • Industri utama
    --
  • Produk utama
    --
  • ElterPrise Jalma
    --
  • Total karyawan
    --
  • Nilai kaluaran taunan
    --
  • Ékspor Pasar
    --
  • Konsumén terkét
    --

Kirim panalungtikan anjeun

Milih basa anu sanés
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa ayeuna:Sundanese