loading
S&a blog
VR

Den nuværende situation for laserbeklædning i skibsteknik

I havmiljøet er øget korrosionsbestandighed en effektiv måde at beskytte metallet på. Blandt et dusin af overfladebehandlingsteknikker har laserbeklædningsmaskine tiltrukket mange forskeres opmærksomhed.

Efterhånden som energikrisen forværres, er mange lande mere og mere opmærksomme på havudvikling og forskning. Hvordan man undgår korrosions- og beskyttelsesproblemet af metalmaterialerne under havet er blevet et ophedet emne i havteknisk forskning.


I havmiljøet er øget korrosionsbestandighed en effektiv måde at beskytte metallet på. Blandt et dusin af overfladebehandlingsteknikker,laserbeklædningsmaskine har tiltrukket sig mange forskeres opmærksomhed.

Laserbeklædning bruger højenergi laserstråle på overfladen af ​​metallet. Gennem hurtig smeltning og afkøling, et lag af beklædt materiale, der har særlige fysiske, kemiske eller mekaniske egenskaber  dannes på grundmaterialets overflade og tilsammen bliver de til et nyt sammensat materiale. Denne form for sammensat materiale kan ikke kun få det bedste frem af basismaterialet og det beklædte materiale, men også kompensere for deres ulemper, hvilket i høj grad kan forbedre korrosionsbestandigheden af ​​metalmaterialer under havmiljøet og forlænge dets levetid.

Tag rustfrit stål som eksempel. Rustfrit stål bruges ofte i pumpen, ventilen, forankringsstangen osv. I marineprojekter. Det har ret lav korrosionshastighed i havmiljøet. Den største korrosionsform er delvis korrosion som grubetæring eller sprækkekorrosion. Almindelig rustfrit stål kan ikke bruges i vid udstrækning i skibsteknik på grund af dets dårlige egenskaber for grubetæring. Men med laserbeklædningsteknik kan almindeligt rustfrit stål sættes på højtydende legeret stål, så det får en bedre modstandsdygtighed over for grubetæring.

For at opsummere er laserbeklædning meget ideel til overfladebehandling på komponenter, der er tilbøjelige til at være ætsende eller slibende i havmiljøet.

Laserbeklædningsmaskine er ofte udstyret medfiber laser som laserkilde. For at forhindre, at fiberlaserkilden overophedes, skal der sørges for effektiv køling. S&A Teyu er en af ​​de kendteproducenter af vandkølere i Kina og giverindustrielle vandkølere speciel til fiberlasere - CWFL-serien. CWFL-seriens industrielle vandkølere kan imødekomme kølebehovet for fiberlasere fra 0,5KW til 20KW. Som en pålidelig producent af vandkølere, S&A Teyu giver 2 års garanti og responsiv eftersalgsservice til CWFL-seriens vandkøler. For mere information om S&A Teyu CWFL serie industrielle vandkølere, klik https://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2

industrial water chiller

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk