S&A Chiller

Penyejukan Laser Industrial lan Kontrol suhu

20 taun ngalami kerjo sing efisien

Sinau luwih lengkap

S&A Chiller

Penyejukan Laser Industrial lan Kontrol suhu

20 taun ngalami kerjo sing efisien

  • <p>Pengalaman 20 taun<br></p>

    Pengalaman 20 taun

    Wiwit taun 2002, S&A Chiller wis darmabakti kanggo unit pembuat industri lan nglayani macem-macem industri, utamane industri laser. Pengalaman kita ing cooling presisi ngidini kita ngerti apa sing sampeyan butuhake lan apa tantangan sing sampeyan adhisi. Saka ± 1 ℃ nganti 0.1 ℃ stabilitas, sampeyan bisa nemokake chiller banyu sing cocog ing kene kanggo proses sampeyan.

  • <p>Kauntungan produksi<br></p>

    Kauntungan produksi

    Kanggo ngasilake chiller banyu laser sing paling apik, kita ngenalake baris produksi majeng ing pangkalan produksi 18000m2 lan atur cabang menyang logam lembaran khusus, kompresor& Kondenser sing minangka komponen inti kanggo para pembuat banyu. Kapasitas produksi taunan saiki tekan 100.000+ unit saben taun.

  • <p>Kontrol kualitas sing angel<br></p>

    Kontrol kualitas sing angel

    Kualitas minangka prioritas utama lan ngliwati kabeh fase produksi, saka tuku bahan mentah menyang kiriman pameran. Saben pameran kita diuji ing laboratorium ing kahanan beban sing simulasi lan salaras kanggo CE, ROH lan tekan standar kanthi garansi 2 taun.

  • <p>Kita mesthi ana kanggo sampeyan</p>

    Kita mesthi ana kanggo sampeyan

    Tim profesional kita tansah ana ing layanan sampeyan yen sampeyan butuh informasi utawa pitulung profesional babagan pamulangan industri. Kita malah nyiyapake titik layanan ing Rusia, Inggris, Polandia, Meksiko, Singapura, Singapura, India, Korea lan Taiwan menehi layanan sing luwih cepet kanggo para klien Oversea.

Yen sampeyan duwe pitakon luwih akeh, tulis menyang kita

Mung tinggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa