S&A CHILLER

Pendinginan Laser Industri lan Kontrol Suhu

20 Taun Pengalaman ing Cooling Efisien

Sinau luwih akeh
industrial water chiller

S&A CHILLER

Pendinginan Laser Industri lan Kontrol Suhu

Pengalaman 21 Taun ing Pendinginan Efisien

  • <p>21 Taun Pengalaman</p>

    21 Taun Pengalaman

    Wiwit taun 2002, S&A Chiller wis darmabakti kanggo unit chiller industri lan nglayani macem-macem industri, utamane industri laser. Pengalaman ing cooling presisi ngidini kita ngerti apa sing sampeyan butuhake lan tantangan cooling apa sing sampeyan adhepi. Saka ± 1 ℃ kanggo ± 0.1 ℃ stabilitas, sampeyan bisa tansah golek chiller banyu cocok kene kanggo pangolahan Panjenengan.

  • <p>Kaluwihan Produksi<br></p>

    Kaluwihan Produksi

    Kanggo ngasilake chillers banyu laser kualitas paling apik, kita ngenalaken baris produksi majeng ing basis produksi 25,000m2 kita lan nyiyapake cabang kanggo khusus Pabrik sheet metal, kompresor.& condenser kang minangka komponen inti saka chiller banyu. Kapasitas produksi taunan saiki tekan 100.000+ unit saben taun.



  • <p>Kontrol Kualitas sing ketat<br></p>

    Kontrol Kualitas sing ketat

    Minangka salah sawijining produsen chiller industri profesional, Kualitas minangka prioritas utama lan ditindakake ing kabeh fase produksi, saka tuku bahan mentah nganti pangiriman chiller. Saben chiller kita diuji ing laboratorium ing kahanan beban simulasi lan tundhuk karo standar CE, RoHS lan REACH kanthi garansi 2 taun.


  • <p>Kita Tansah Ana Kanggo Sampeyan</p>

    Kita Tansah Ana Kanggo Sampeyan

    Tim profesional kita mesthi ana ing layanan sampeyan kapan wae sampeyan butuh informasi utawa bantuan profesional babagan chiller industri. Kita malah nyiyapake titik layanan ing Rusia, Inggris, Polandia, Meksiko, Australia, Singapura, India, Korea lan Taiwan kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih cepet kanggo para klien ing luar negeri.




Yen Sampeyan Duwe Pitakonan Liyane, Tulis Kanggo Kita

Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Basa saiki:Basa Jawa