S&A CHILLER

Pendinginan Laser Industri lan Kontrol Suhu

20 Taun Pengalaman ing Cooling Efisien

Sinau luwih akeh
industrial water chiller

S&A CHILLER

Pendinginan Laser Industri lan Kontrol Suhu

Pengalaman 20 Taun ing Pendinginan Efisien

  • <p>20 Taun Pengalaman<br></p>

    20 Taun Pengalaman

    Wiwit taun 2002, S&A Chiller wis darmabakti kanggo unit chiller industri lan nglayani macem-macem industri, utamane industri laser. Pengalaman ing cooling presisi ngidini kita ngerti apa sing sampeyan butuhake lan tantangan cooling apa sing sampeyan adhepi. Saka ± 1 ℃ kanggo ± 0.1 ℃ stabilitas, sampeyan bisa tansah golek chiller banyu cocok kene kanggo pangolahan Panjenengan.

  • <p>Kaluwihan Produksi<br></p>

    Kaluwihan Produksi

    Kanggo ngasilake chillers banyu laser kualitas paling apik, kita ngenalake baris produksi majeng ing basis produksi 18000m2 lan nyiyapake cabang khusus kanggo nggawe sheet metal, kompresor.& condenser kang minangka komponen inti saka chiller banyu. Kapasitas produksi taunan saiki tekan 100.000+ unit saben taun.



  • <p>Kontrol Kualitas sing ketat<br></p>

    Kontrol Kualitas sing ketat

    Minangka salah sawijining produsen chiller industri profesional, Kualitas minangka prioritas utama lan ditindakake ing kabeh fase produksi, saka tuku bahan mentah nganti pangiriman chiller. Saben chiller kita diuji ing laboratorium ing kahanan beban simulasi lan tundhuk karo standar CE, RoHS lan REACH kanthi garansi 2 taun.


  • <p>Kita Tansah Ana Kanggo Sampeyan</p>

    Kita Tansah Ana Kanggo Sampeyan

    Tim profesional kita mesthi ana ing layanan sampeyan kapan wae sampeyan butuh informasi utawa bantuan profesional babagan chiller industri. Kita malah nyiyapake titik layanan ing Rusia, Inggris, Polandia, Meksiko, Australia, Singapura, India, Korea lan Taiwan kanggo nyedhiyakake layanan sing luwih cepet kanggo para klien ing luar negeri.




Yen Sampeyan Duwe Pitakonan Liyane, Tulis Kanggo Kita

Mung ninggalake email utawa nomer telpon ing formulir kontak supaya kita bisa nyedhiyani layanan liyane!

Kirimake priksaan sampeyan

Pilih basa liyane
English English العربية العربية Deutsch Deutsch Español Español français français italiano italiano 日本語 日本語 한국어 한국어 Português Português русский русский 简体中文 简体中文 繁體中文 繁體中文 Afrikaans Afrikaans አማርኛ አማርኛ Azərbaycan Azərbaycan Беларуская Беларуская български български বাংলা বাংলা Bosanski Bosanski Català Català Sugbuanon Sugbuanon Corsu Corsu čeština čeština Cymraeg Cymraeg dansk dansk Ελληνικά Ελληνικά Esperanto Esperanto Eesti Eesti Euskara Euskara فارسی فارسی Suomi Suomi Frysk Frysk Gaeilgenah Gaeilgenah Gàidhlig Gàidhlig Galego Galego ગુજરાતી ગુજરાતી Hausa Hausa Ōlelo Hawaiʻi Ōlelo Hawaiʻi हिन्दी हिन्दी Hmong Hmong Hrvatski Hrvatski Kreyòl ayisyen Kreyòl ayisyen Magyar Magyar հայերեն հայերեն bahasa Indonesia bahasa Indonesia Igbo Igbo Íslenska Íslenska עִברִית עִברִית Basa Jawa Basa Jawa ქართველი ქართველი Қазақ Тілі Қазақ Тілі ខ្មែរ ខ្មែរ ಕನ್ನಡ ಕನ್ನಡ Kurdî (Kurmancî) Kurdî (Kurmancî) Кыргызча Кыргызча Latin Latin Lëtzebuergesch Lëtzebuergesch ລາວ ລາວ lietuvių lietuvių latviešu valoda‎ latviešu valoda‎ Malagasy Malagasy Maori Maori Македонски Македонски മലയാളം മലയാളം Монгол Монгол मराठी मराठी Bahasa Melayu Bahasa Melayu Maltese Maltese ဗမာ ဗမာ नेपाली नेपाली Nederlands Nederlands norsk norsk Chicheŵa Chicheŵa ਪੰਜਾਬੀ ਪੰਜਾਬੀ Polski Polski پښتو پښتو Română Română سنڌي سنڌي සිංහල සිංහල Slovenčina Slovenčina Slovenščina Slovenščina Faasamoa Faasamoa Shona Shona Af Soomaali Af Soomaali Shqip Shqip Српски Српски Sesotho Sesotho Sundanese Sundanese svenska svenska Kiswahili Kiswahili தமிழ் தமிழ் తెలుగు తెలుగు Точики Точики ภาษาไทย ภาษาไทย Pilipino Pilipino Türkçe Türkçe Українська Українська اردو اردو O'zbek O'zbek Tiếng Việt Tiếng Việt Xhosa Xhosa יידיש יידיש èdè Yorùbá èdè Yorùbá Zulu Zulu
Basa saiki:Basa Jawa