loading
S&a Blog
VR

UV laser - ka multitasker i ka hana PCB

3W,5W,10W,15W,20W,30W.....E like me ka fiber laser, ke piʻi nei ka mana o ka laser UV. Ma waho aʻe o ka hoʻonui ʻana i ka mana, ʻoi aku ka nui o nā hiʻohiʻona o ka laser UV i kēia manawa, e like me ka laulā pulse haʻahaʻa, ka lōʻihi o ka nalu, ka mana puka nui, ka mana kiʻekiʻe kiʻekiʻe a ʻoi aku ka maikaʻi o ka absorption e nā mea.

UV laser mini recirculating chiller

3W, 5W, 10W, 15W, 20W, 30W.....E like me ka fiber laser, ke piʻi nei ka mana o ka laser UV. Ma waho aʻe o ka hoʻonui ʻana i ka mana, ʻoi aku ka nui o nā hiʻohiʻona o ka laser UV i kēia manawa, e like me ka laulā pulse haiki, ka lōʻihi o ka nalu, ka mana puka nui, ka mana kiʻekiʻe kiʻekiʻe a ʻoi aku ka maikaʻi o ka absorption e nā mea.


Hiki i ka laser UV ke hana i nā ʻano mea like ʻole, e like me ka plastic, aniani, metala, ceramics, PCB, silicon wafer, uhi uhi a pēlā aku. Eia kekahi, ʻo ka Ultraviolet laser he multitasker pū kekahi, no ka mea hiki iā ia ke hana i nā hana like ʻole i nā kaʻina hana like ʻole o ka hoʻoili waiwai hoʻokahi. I kēia manawa, lawe mākou i ka hana PCB ma ke ʻano he laʻana. Hiki i ka laser UV ke hana i ka ʻoki ʻana i ka laser, ka etching laser a me ka hoʻoheheʻe laser ma PCB. 

1.PCB oki

I ka uhi uhi a me ka ʻoki ʻana i ka PCB, ʻo ka laser UV ke koho maikaʻi loa. Hoʻohana ʻia ʻo Coverlay no ka insulation kaiapuni a me ka insulation uila i hiki ke pale maikaʻi ʻia ka semiconductor palupalu ma ka PCB. Eia nō naʻe, pono e ʻoki ʻia ka uhi uhi e kekahi mau ʻano a me ka hoʻohana ʻana i ka laser UV hiki ke pale i ka hōʻino ʻana i ka pepa i hoʻokuʻu ʻia. (Hiki maʻalahi nā ʻano hana ʻē aʻe i ka uhi uhi e hoʻokaʻawale ana mai ka pepa i hoʻokuʻu ʻia). E like me kā mākou ʻike, ʻo ka PCB a i ʻole nā ​​​​mea hana PCB maʻalahi he lahilahi a māmā. ʻAʻole hiki i ka laser UV ke hoʻoneʻe wale i ke koʻikoʻi mechanical akā e hōʻemi hoʻi i ke kaumaha wela i ka PCB. 


2.PCB etching

He mea paʻakikī loa ka hana ʻana i ka outline circuit ma ka PCB a ma kēia kaʻina hana, pono ka laser etching. Ke hoʻohālikelike ʻia me ka etching kemika, ʻoi aku ka wikiwiki o ka etching UV laser a ʻoi aku ka maikaʻi o ke kaiapuni. ʻO ka mea hou aku, hiki i ka wahi kukui o ka laser UV ke hiki i 10μm, e hōʻike ana i ke kiʻekiʻe etching precision. 

3.PCB wili

Hoʻohana nui ʻia ka laser UV i nā lua wili me ke anawaena ma lalo o 100μm. Ke hoʻohana nui ʻia nei ke kiʻi kaapuni liʻiliʻi, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ke anawaena puka ma mua o 50μm. I nā lua wili me ke anawaena ma lalo o 80μm, loaʻa i ka laser UV ka huahana nui loa. 

No ka hoʻokō ʻana i ka piʻi nui ʻana o ka micro hole drilling, nui nā hale hana i hoʻokomo i nā ʻōnaehana hoʻoheheʻe laser multi-head. 

ʻO ka hoʻomohala wikiwiki ʻana o UV laser ka hopena i nā kūlana kiʻekiʻe i koi ʻia no ka ʻōnaehana hoʻomaha

E like me kā mākou e ʻike ai, ʻoi aku ka kiʻekiʻe o ka paʻa ʻana o ka mahana o ka UV laser mini recirculating chiller, ʻoi aku ka liʻiliʻi o ka piʻi ʻana o ka wai. No laila, e ʻoi aku ka paʻa o ke kaomi wai me ka liʻiliʻi o ka hū. I kēia kūlana, hiki ke pale maikaʻi ʻia ka laser UV a hiki ke hoʻonui ʻia kona ola. 

S&A ʻO Teyu CWUL a me CWUP series Ultraviolet laser compact water chillers nā hiʻohiʻona chiller koʻikoʻi no ka hoʻomaʻamaʻa ʻana i ka laser UV. No nā chillers laser CWUP-10 a me CWUP-20 UV, hiki i ke kūpaʻa o ka mahana ke hiki i ± 0.1 ℃, e hōʻike ana i ka mana wela kūpono loa no ka laser UV. E ʻike i ke ʻano o ka CWUL a me CWUP series ultraviolet laser compact water chillers e kōkua ai i ka hoʻomaʻalili i kāu laser UV mahttps://www.teyuchiller.com/ultrafast-laser-uv-laser-chiller_c3 


UV laser mini recirculating chiller

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi