loading
S&a Blog
VR

I ka hui ʻana o ka laser i ka robot, lilo lākou i hui kūpono i ka automation ʻoihana

ʻO ka hiki ʻana mai o ka ʻenehana robotic ua lawe mai i ka manawa hou i ka ʻoihana laser. I kēia manawa, ua hoʻokō ka laser robotic home i ka hoʻomohala mua a ke hoʻomau nei ka nui o ka mākeke. Ke manaʻo ʻia nei e ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻoihana.

water recirculating chiller

ʻO ka hiki ʻana mai o ka ʻenehana robotic ua lawe mai i ka manawa hou i ka ʻoihana laser. I kēia manawa, ua hoʻokō ka laser robotic home i ka hoʻomohala mua a ke hoʻomau nei ka nui o ka mākeke. Ke manaʻo ʻia nei e ʻoi aku ka maikaʻi o ka ʻoihana. 


ʻO ka hoʻoili ʻana o Laser ma ke ʻano he mīkini hoʻopili ʻole i lilo i ʻāpana koʻikoʻi i ka ʻoihana hana ʻoihana ma muli o ke kiʻekiʻe kiʻekiʻe, kiʻekiʻe kiʻekiʻe, kiʻekiʻe kiʻekiʻe a me ke kiʻekiʻe adaptability. Ua ʻike maikaʻi ʻia i ka ʻoihana hana ʻenehana i nā makahiki he 10 i hala. A ʻo ka kūleʻa nui o ka hoʻoili ʻana i ka laser aia i ke kōkua o ka ʻenehana robotic.

E like me kā mākou e ʻike ai, ʻoi aku ka maikaʻi o ka robot i ka ʻoihana hana ʻenehana, no ka mea ʻaʻole hiki iā ia ke hana 24/7 wale nō akā e hōʻemi pū i nā hewa a me nā hewa a hiki ke hana maʻamau ma lalo o nā kūlana koʻikoʻi. No laila, hoʻokomo ka poʻe i ka ʻenehana robotic a me ka laser i loko o ka mīkini hoʻokahi a ʻo ia ka robotic laser a i ʻole robot laser. Ua lawe mai kēia i ka ikehu hou i ka ʻoihana. 

Mai ka manawa hoʻomohala, ʻano like ka ʻenehana laser a me ka ʻenehana robot i ka wikiwiki hoʻomohala. Akā ʻaʻohe "intersection" o kēia mau mea ʻelua a hiki i ka hopena o 1990s. I ka makahiki 1999, ua hana mua ka hui robotic German i ka lima robot me ka ʻōnaehana hoʻoponopono laser, e hōʻike ana i ka manawa i hui ai ka laser me ka robot no ka manawa mua. 

Ke hoʻohālikelike ʻia me ka hoʻoili ʻana o ka laser maʻamau, hiki ke maʻalahi ka laser robotic, no ka mea, ua haki ia i ka palena o ka nui. ʻOiai he ākea ka hoʻohana ʻana o ka laser maʻamau. Hiki ke hoʻohana ʻia ka laser haʻahaʻa haʻahaʻa no ka hoʻokō ʻana i ka mākaʻikaʻi ʻana, engraving, drilling and micro-cutting. Hoʻohana ʻia ka laser mana kiʻekiʻe e hana i ka ʻoki, wili a me ka hoʻoponopono. Akā, hiki i kēia mau mea āpau ke hana 2-dimension wale nō, i kaupalena ʻia. A hoʻololi ka ʻenehana robotic i ka palena. 

No laila, i nā makahiki i hala iho nei, ua wela loa ka laser robotic i ka ʻoki ʻana a me ka welding laser. Me ka ʻole o ka palena o ka ʻoki ʻana i ke kuhikuhi, hiki ke kapa ʻia ka ʻoki laser robotic e like me ka ʻoki ʻana i ka laser 3D. No ka wili laser 3D, ʻoiai ʻaʻole i hoʻohana nui ʻia, ʻike ʻia kona hiki a me nā noi e nā kānaka. 

I kēia manawa, ke hele nei ka ʻenehana robotic laser home i ka wā wikiwiki. Hoʻohana mālie ʻia i ka hoʻoili metala, ka hana ʻana o ka hale kuhina, ka hana ʻeleʻele, ka hana moku a me nā wahi ʻoihana ʻē aʻe. 

Kākoʻo ʻia ka hapa nui o nā robots laser e ka fiber laser. A e like me kā mākou e ʻike ai, e hoʻopuka ka fiber laser i ka wela i ka wā e hana ana. No ka mālama ʻana i ka robot laser i kona ʻoi loa, pono e hāʻawi ʻia ka hoʻoluʻu maikaʻi. S&A He koho maikaʻi loa ʻo Teyu CWFL series water circulating chiller. Hōʻike ia i ka hoʻolālā hoʻolālā ʻelua, e hōʻike ana i ka hoʻoluʻu kūʻokoʻa hiki ke hāʻawi ʻia no ka laser fiber a me ke poʻo welding i ka manawa like. ʻAʻole hiki i kēia ke mālama wale i ke kumukūʻai akā i ka wahi no nā mea hoʻohana. Eia kekahi, hiki i ka CWFL series water circulating chiller ke hoʻomaha a hiki i ka 20KW fiber laser. No nā hiʻohiʻona chiller kikoʻī, e ʻoluʻolu e hele ihttps://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2


water recirculating chiller

ʻIkeʻike
  • Ua hoʻokumuʻia
    --
  • ʻAno pāʻoihana
    --
  • Kahua / Wae
    --
  • ʻOihanaʻoihana nui
    --
  • Nā huahana nui
    --
  • ʻO ke kanaka pilikino
    --
  • Nā limahana limahana
    --
  • ʻO ka waiwai kālā makahiki
    --
  • Mākeke kūʻai
    --
  • Nā mea kūʻai aku
    --

Hoʻouna i kāu nīnau

Koho i kahi ʻōlelo ʻē aʻe
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
ʻLelo o kēia manawa:Ōlelo Hawaiʻi