loading
S&a blog
VR

3 kategorier af automatiske svejserobotter

Baseret på svejseteknikken kan svejserobot kategoriseres i punktsvejserobot, buesvejserobot, friktionsomrøringsrobot og lasersvejserobot.

Den nuværende industrielle svejseproduktion stiller flere og flere krav til svejsekvaliteten. Derfor bliver det sværere og sværere at finde de dygtige svejseteknikere og omkostningerne ved at ansætte sådanne erfarne svejseteknikere bliver højere og højere. Men heldigvis blev svejserobot opfundet med succes. Den kan udføre forskellige slags svejseopgaver med høj præcision, høj kvalitet og kortere tid. Baseret på svejseteknikken kan svejserobot kategoriseres i punktsvejserobot, buesvejserobot, friction stir svejserobot og lasersvejserobot.


1.Punktsvejserobot


Punktsvejserobot har stor effektiv belastning og stor arbejdsplads. Den kommer ofte med en specifik punktsvejsepistol, som kan realisere fleksibel og præcis bevægelse. Da det først dukkede op, blev det kun brugt til forstærkningssvejsning, men senere bruges det til svejsning med fast position.

2. Buesvejserobot


Buesvejserobot er meget udbredt i mange forskellige industrier, såsom universalmaskineri og metalkonstruktioner. Det er et fleksibelt svejsesystem. Under driften af ​​buesvejserobotten vil svejsepistolen bevæge sig langs svejselinjen og kontinuerligt tilføje metallet for at danne en svejselinje. Derfor er hastighed og spornøjagtighed to vigtige faktorer i driften af ​​en buesvejserobot.

3.Friction stir svejserobot


Under driften af ​​friction stir-svejserobotten, på grund af vibration, tryk, der påføres svejselinjen, friktionsspindelstørrelse, lodret og lateral sporafvigelse, højere krav til positivt tryk, drejningsmoment, kraftfølelsesevne og sporstyringsevne for robot er påkrævet.

4.Lasersvejserobot


I modsætning til de ovennævnte svejserobotter, bruger lasersvejserobotter laser som varmekilde. De almindelige laserkilder omfatter fiberlaser og laserdiode. Den har den højeste præcision og er i stand til at realisere store dele svejsning og kompliceret kurvesvejsning. Generelt omfatter hoveddelene af en lasersvejserobot servostyret, flerakset mekanisk arm, drejebord, laserhoved og et lille vandkølersystem. Du undrer dig måske over, hvorfor en lasersvejserobot skal bruge et lille vandkølersystem. Nå, det bruges til at afkøle laserkilden inde i lasersvejserobotten for at forhindre overophedningsproblem. Et effektivt kølesystem kan hjælpe med at opretholde lasersvejserobottens fremragende svejseydelse.

S&A Teyu CWFL-seriens små vandkølesystemer er ideelle kølepartnere til lasersvejserobotter fra 500W til 20000W. De er kendetegnet ved dobbelt temperaturstyring, der giver individuel køling af laserhovedet og laserkilden. Dette sparer ikke kun plads, men sparer også penge for brugerne. Temperaturstabiliteten inkluderer±0,3℃,±0,5℃ og±1℃ til udvælgelse. Se de komplette små vandkølesystemer i CWFL-serien på https://www.chillermanual.net/fiber-laser-chillers_c2


laser welding robot chiller

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk