loading
S&a blog
VR

Hvorfor lithiumbatteribehandling kræver laserteknik?

Bearbejdning af lithiumbatterier er ret krævende for præcision og styrbarhed af maskinen. Før laserskæremaskinen blev opfundet, plejede lithiumbatteriet at blive behandlet af traditionelt maskineri, hvilket uundgåeligt kan føre til slitage, grater, overophedning/kortslutning/eksplosion af batteriet.

laser industrial cooling system

I dag er nye energibiler ikke et koncept, men er blevet til virkelighed. Det er en af ​​de vigtigste måder at beskytte miljøet på, og dets store potentiale mangler endnu at blive opdaget. Nye energikøretøjer omfatter generelt HEV og FCEV. Men for tiden, når det kommer til nye energikøretøjer, henviser vi til batterielektrisk køretøj (BEV). Og kernekomponenten i BEV er lithiumbatteri.


Som en ny ren energi, kan lithium batteri levere strøm til ikke kun batteri elektrisk køretøj, men også elektrisk tog, elektrisk cykel, golfvogn og så videre. Produktionen af ​​lithiumbatterier er en proces, hvor hver procedure er tæt forbundet med hinanden. Produktionen omfatter hovedsageligt elektrodefremstilling, cellefremstilling og batterisamling. Derfor bestemmer kvaliteten af ​​lithiumbatteriet direkte ydeevnen af ​​det nye energikøretøj, så dets behandlingsteknik er ret krævende. Og den avancerede laserteknik opfylder tilfældigvis efterspørgslen med høj effektivitet, høj præcision, høj fleksibilitet, pålidelighed, sikkerhed, så den er meget udbredt i produktionen af ​​lithiumbatterier.

Laserapplikationen i lithiumbatteri af nyt energikøretøj

01 Laserskæring
Bearbejdning af lithiumbatterier er ret krævende for præcision og styrbarhed af maskinen. Før laserskæremaskine blev opfundet, plejede lithiumbatteriet at blive behandlet af traditionelt maskineri, hvilket uundgåeligt kan føre til slitage, grater, overophedning/kortslutning/eksplosion af batteriet. For at undgå denne form for fare er det mere ideelt at bruge laserskæremaskine. Sammenlignet med traditionelt maskineri har laserskæremaskine ikke slid på værktøjet og kan skære forskellige former med højkvalitets skærkant med lave vedligeholdelsesomkostninger. Det kan perfekt reducere produktionsomkostningerne, forbedre produktionseffektiviteten og forkorte produktionstiden. Efterhånden som markedet for nye energikøretøjer udvides, vil laserskæremaskinen have større og større potentiale.

02 Lasersvejsning
For at producere et lithiumbatteri kræver det et dusin af detaljerede procedurer. Og lasersvejsemaskinen tjener til at levere det komplette lithiumbatterifremstillingsudstyr for at sikre batteriets holdbarhed og sikkerhed under drift. Sammenlignet med traditionel TIG-svejsning og elektrisk modstandssvejsning har lasersvejsemaskine betydelige fordele: 1. lille varmepåvirkende zone; 2. Berøringsfri behandling; 3. Høj effektivitet. Det vigtigste lithiumbatterimateriale, der svejses af lasersvejsemaskine, inkluderer aluminiumslegering og kobberlegering. Som vi alle ved, skal lithiumbatteriets celle være let og let at bære. Derfor er dets materiale ofte en aluminiumslegering, som formodes at være meget tynd. Og svejsning af disse tynde metalmaterialer med lasersvejsemaskine er ret nødvendigt.

03 Lasermærkning

Lasermarkeringsmaskine, som har høj markeringshastighed, høj produktionseffektivitet og langtidsholdbar kvalitet, introduceres også gradvist i produktionen af ​​lithiumbatterier. Desuden, da lasermarkeringsmaskine har lang levetid og ikke kræver forbrugsstoffer, kan den i høj grad spare driftsomkostninger og arbejdsomkostninger. Under produktionen af ​​lithiumbatteri kan lasermarkeringsmaskine markere karakteren, serienummeret, produktionsdatoen, anti-forfalskningskoden og så videre. Det vil ikke beskadige lithiumbatteriet og kan forbedre batteriets overordnede delikatesse, da det ikke er i kontakt.

Derfor kan vi se, at laserteknik har flere anvendelser i produktionen af ​​lithiumbatterier. Men uanset hvilken slags laserteknik der bruges i lithiumbatteriproduktionen, er der én ting, der er sikker. De har alle brug for ordentlig afkøling. S&A Teyu CWFL-1000 laserindustrielt kølesystem er meget udbredt til lasersvejsemaskine og laserskæremaskine i lithiumbatteriproduktionen. Dets innovative dobbelte kølekredsløbsdesign giver mulighed for samtidig afkøling af fiberlaseren og laserkilden på samme tid, hvilket sparer tid og plads. Denne CWFL-1000 fiberlaserkøler kommer også med to intelligente temperaturregulatorer, som kan fortælle vandtemperaturen i realtid eller alarmer, hvis det sker. For mere information om denne kølemaskine, klik https://www.teyuchiller.com/dual-circuit-process-water-chiller-cwfl-1000-for-fiber-laser_fl4


laser industrial cooling system

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk