loading
S&a blog
VR

Det nye energikøretøj stimulerer efterspørgslen efter fiberlasersvejseteknik

Efterhånden som efterspørgslen efter nye energikøretøjer stiger, vil lettere vægt og holdbart batteri også stige. Det samme vil efterspørgslen efter lasersvejsning.

closed loop water chiller

Det anslås, at nye energikøretøjer i flere årtier gradvist vil erstatte brændstofkøretøjer i mange lande. Det betyder, at elektriske køretøjer og dets strømbatteri vil komme ind på et enormt marked. For øjeblikket er de vigtigste køretøjer stadig brændstofkøretøjer, og det er ikke realistisk at sparke dem ud på kort tid. Alligevel er i det mindste én ting sikker - elbiler vokser med en utrolig hastighed. 


Efterhånden som efterspørgslen efter nye energikøretøjer stiger, vil lettere vægt og holdbart batteri også stige. Det samme vil efterspørgslen efter lasersvejsning. 

Med udviklingen af ​​strømbatteriet er svejsebehovet også stigende. Elbilindustrien og dens leverandører er også på udkig efter kraftfuld og effektiv svejseteknik til at masseproducere strømbatterier og kobber& aluminium  stik, som er hovedkomponenterne i batteriet. 

Fiberlasersvejsning har gjort enorme teknologiske fremskridt i de sidste par år og bidrager med sin indsats for at gøre elektriske køretøjer lettere og fremstille strømbatterier. Det overvinder med succes de vanskeligheder, der udfordrer traditionel lasersvejseteknik, såsom svejsning af kobber, forskelligt metal og tynd metalfolie. 

Fiberlasersvejseteknik kan tilbyde høj standard svejsning til det elektriske køretøjs batteri, hvilket bidrager til de lavere omkostninger ved køretøjerne og batteriets pålidelighed. 

Sammenlignet med traditionel CO2-lasersvejsning og YAG-svejsning har fiberlaser den bedste laserlyskvalitet, højeste lysstyrke, højeste laserudgangseffekt og den højeste fotoelektriske konverteringseffektivitet. Disse funktioner gør fiberlaser mere ideel til at forbedre behandlingseffektiviteten og sænke omkostningerne. Og alt dette takket være det faktum, at metal har lavere reflektionsforhold for fiberlaserlys, hvis bølgelængde er 1070nm. Højeffektfiberlaser er fremragende til svejsning af metaller med højt reflektionsforhold som kobber og aluminium. Flere og flere svejseapplikationer kræver højere præcisionsstyring, lavere varmetilførsel og lavere energiforbrug. Og fiberlaser-svejseteknik med kontinuerlig bølge er en teknologi, der kan opfylde disse krav. Derfor vil fiberlasersvejsning blive mere og mere populær hos elbilsproducenterne og deres leverandører. 

Som vi alle ved, kræver metalsvejsning højeffektfibersvejseteknik. Og jo højere lasereffekt, jo mere varme vil fiberlaserkilden og svejsehovedet generere. For at undgå overophedning i disse komponenter er tilføjelse af en lukket kredsløbsvandkøler et MUST, hvilket kræver krævende temperaturkontrol. 

For at imødekomme den hastige udvikling, S&A Teyu designet og fremstillet CWFL-serien lukket kredsløbsvandkøler med dobbeltkredsløbskonfigurationer. Det har to uafhængige temperaturkontrolsystemer, der kan anvendes til at afkøle fiberlaserkilden og svejsehovedet. Nogle modeller understøtter endda Modbus 485 kommunikationsprotokol, som kan realisere kommunikationen mellem lasersystemerne og køleren. For mere information om S&A Teyu CWFL serie dobbelt temperatur lukket kredsløb vandkøler, klikhttps://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2


closed loop water chiller

Grundlæggende oplysninger
  • Året etableret
    --
  • Forretnings type
    --
  • Land / Region
    --
  • Hovedindustrien.
    --
  • Hovedprodukter
    --
  • Enterprise Juridisk Person
    --
  • Samlede medarbejdere.
    --
  • Årlig output værdi.
    --
  • Eksportmarked
    --
  • Samarbejdede kunder
    --

Send din forespørgsel

Vælg et andet sprog
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Aktuelt sprog:dansk