loading
S&a Blog
VR

O le ta'avale malosi fou e fa'aosofia ai le mana'omia o le fiber laser welding technique

A'o fa'atupula'ia le mana'omia o ta'avale malosi fou, o le a fa'atupula'ia fo'i le mamafa mama ma le malosi malosi. E fa'apea fo'i le mana'omia o le uelo leisa.

closed loop water chiller

E fa'atatau i le tele o tausaga, o ta'avale malosi fou o le a faasolosolo malie ona suia ta'avale afi i le tele o atunu'u. O lona uiga o taavale eletise ma lona maa malosi o le a ulufale atu i se maketi tele. Mo le taimi nei, o taʻavale autu o loʻo avea pea ma taʻavale suauu ma e le o se mea moni le kiki i fafo i se taimi puupuu. E ui lava i lea, e tasi le mea e mautinoa - o taavale eletise o loʻo faʻatupulaia i se saoasaoa tele. 


A'o fa'atupula'ia le mana'omia o ta'avale malosi fou, o le a fa'atupula'ia fo'i le mamafa mama ma le malosi malosi. E fa'apea fo'i le mana'omia o le uelo leisa. 

Faatasi ai ma le atinaʻeina o le maa mana, o loʻo faʻateleina foi le manaʻomia o le uelo. O lo'o su'e fo'i e le aufaipisinisi ta'avale eletise ma ana tagata fa'atau oloa mo le malosi ma le lelei o le fa'aogaina o le fa'aogaina o le maa ma le kopa.& alumini  feso'ota'iga o vaega autu ia o le maa. 

O le ueloina o le Fiber laser ua tele le alualu i luma faatekinolosi i nai tausaga ua tuana'i ma o lo'o saofagā i ana taumafaiga e fa'amama ai ta'avale eletise ma gaosia maa mana. E fa'ato'ilaloina ma le manuia fa'afitauli o lo'o lu'itauina ai faiga fa'alagi fa'a-leisa masani, e pei o le ueloina o kopa, u'amea 'ese'ese ma u'amea manifinifi. 

E mafai ona ofoina atu le uelo fa'alava maualuga mo le maa ta'avale eletise, e saofagā i le tau maualalo o ta'avale ma le fa'amaoni o le maa. 

Fa'atusatusaina fa'atasi ma uelo fa'aleaganu'u CO2 ma YAG, o le fiber leisa o lo'o i ai le sili ona lelei o le moli leisa, maualuga le susulu, maualuga le malosi o le gaosiga o le laser ma le maualuga o le liua o le photoelectric. O nei foliga e sili atu le lelei o le fiber laser i le faʻaleleia o le gaosiga lelei ma faʻaititia le tau. Ma o nei mea uma faʻafetai i le mea moni o le uʻamea o loʻo i ai le fua faʻatatau o mafaufauga mo le fiber leisa malamalama o lona umi o le galu o le 1070nm. O le laser fiber mana maualuga e sili ona lelei i le ueloina o metala maualuga e pei o le kopa ma le alumini. O le tele ma le tele o fa'aoga uelo e mana'omia ai le fa'atonuina o le fa'atonuga maualuga, fa'aitiitia le vevela ma le fa'aitiitia o le fa'aaogaina o le malosi.Ma le fa'aogaina o le fa'alava leisa auala e fa'aalia ai le galu faifaipea o se tekonolosi e mafai ona ausia na mana'oga. O le mea lea, o le fiber laser welding o le a sili atu ma sili atu ona lauiloa i le gaosiga o taavale eletise ma ana faʻatau. 

E pei ona tatou iloa uma, o le u'amea u'amea e mana'omia ai le fa'aogaina o le alava malosi maualuga. Ma o le maualuga o le malosi o le laser, o le tele o le vevela o le fiber laser puna ma le ulu uelo o le a gaosia. Ina ia 'alofia le so'ona vevela i totonu o nei vaega, fa'aopoopo i ai se fa'aalili vai tapuni e TUMAU lea e mana'omia ai le fa'atonutonuina o le vevela. 

Ina ia faʻafetaui le atinaʻe vave, S&A Na mamanuina ma gaosia e Teyu le CWFL fa'asologa tapuni tapuni vai chiller lea e fa'aalia ai fa'asologa o ta'amilosaga lua. E lua fa'atonuga tuto'atasi o le vevela e fa'aoga e fa'amalie ai le puna leisa fiber ma le ulu uelo. O nisi faʻataʻitaʻiga e lagolagoina Modbus 485 fesoʻotaiga fesoʻotaʻiga, lea e mafai ona iloa ai le fesoʻotaʻiga i le va o le laser ma le chiller. Mo nisi fa'amatalaga e uiga i S&A Teyu CWFL faasologa lua vevela tapunia matasele vai chiller, kilikihttps://www.teyuchiller.com/fiber-laser-chillers_c2


closed loop water chiller

Faamatalaga Faavae
  • Tausaga Faavae
    --
  • Pisinisi Pisinisi
    --
  • Atunuu / Itumalo
    --
  • Alamanuia autu
    --
  • Oloa autu
    --
  • Tagata auai
    --
  • Aofai tagata faigaluega
    --
  • Tausaga Taua Taua Taua
    --
  • Auina atu i fafo maketi
    --
  • Galulue faatasi
    --

Lafo lau fesili

Filifili seisi gagana
English
العربية
Deutsch
Español
français
italiano
日本語
한국어
Português
русский
简体中文
繁體中文
Afrikaans
አማርኛ
Azərbaycan
Беларуская
български
বাংলা
Bosanski
Català
Sugbuanon
Corsu
čeština
Cymraeg
dansk
Ελληνικά
Esperanto
Eesti
Euskara
فارسی
Suomi
Frysk
Gaeilgenah
Gàidhlig
Galego
ગુજરાતી
Hausa
Ōlelo Hawaiʻi
हिन्दी
Hmong
Hrvatski
Kreyòl ayisyen
Magyar
հայերեն
bahasa Indonesia
Igbo
Íslenska
עִברִית
Basa Jawa
ქართველი
Қазақ Тілі
ខ្មែរ
ಕನ್ನಡ
Kurdî (Kurmancî)
Кыргызча
Latin
Lëtzebuergesch
ລາວ
lietuvių
latviešu valoda‎
Malagasy
Maori
Македонски
മലയാളം
Монгол
मराठी
Bahasa Melayu
Maltese
ဗမာ
नेपाली
Nederlands
norsk
Chicheŵa
ਪੰਜਾਬੀ
Polski
پښتو
Română
سنڌي
සිංහල
Slovenčina
Slovenščina
Faasamoa
Shona
Af Soomaali
Shqip
Српски
Sesotho
Sundanese
svenska
Kiswahili
தமிழ்
తెలుగు
Точики
ภาษาไทย
Pilipino
Türkçe
Українська
اردو
O'zbek
Tiếng Việt
Xhosa
יידיש
èdè Yorùbá
Zulu
Gagana nei:Faasamoa